Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Yaşım 29 boyum 169 kilom 77 cuma zayıflama yarışmasndayım.
Yürüyüş Yapıyordum bunun yanında günlük yapmaya çalıştıklarım
70 ip atlama
40*3 mekik
10*3 yan mekik
15*3 duvar şinavı
2' bisiklt çvrme hrkti
2' kanat çırpma
5 squat
5 lunge .
Bu ara belim biraz rahatsız o yüzden yapamıyordum 1haftadır dün yavaş yavaş başlayım dedim

Tamam canim anladim. Yasin genc, kilon fazla da degil ama az da degil. Leslie her ne kadar hafif görünse de tempolu bir kardio ve yaglarini cok güzel xaktirip kilo verdirir. Simdi sen bir programa alis izin verirsen adim adim seni yönlendiririm leslie videolari konusunda cünkü cok cesitli videolari var. Bu yaptigin diger hareketlere enerjin kalirsa devam edersin. Kalmazsa da ilk kilo verme safhasinda cok önemli degil zorlama kendini.

Çok memnun olurum, sıkıntı yaşamaktansa bilen birinden yardım almayı tercih ederim.
Teşekkürler

2 gundur 4 fast mile sonrasında 10 dk boots shakıng yapıyorum.
3 Mega mile nasıldır ? Tavsıye eder mısınız ?

2 gundur 4 fast mile sonrasında 10 dk boots shakıng yapıyorum.
3 Mega mile nasıldır ? Tavsıye eder mısınız ?
4 fast mile i rahatlikla yapiyorsan deneyebilirsin. Zorlanirsan biraz daha kondisyonun artana kadar beklersin. Ben kendi adima leslienin tüm videolarini ayri ayri tavsiye ederim. Hepsinin yag yakici etkisi var. Tabii hizli olanlarda daha fazla yag yakiliyor ama haftanin her günü tempomuz ayni olmayabiliyor. Ben mesela adet dönemlerimde leslie yapmak istedigimde hoplamali ziplamali yerine yavas olanlari tercih ediyorum. Yani tamamen kondisyon ve o günkü ruh haline göre degistirebilirsin.

Ilk gun bılmedıgımden bıraz zorlandım ama dun bır sıkıntı yaşamadım 4 fast mılesı.Yag yakmaya cok ıhtıyacım var.Arkadasım devamlı platese cagırıyor ama su anda ıhtıyacım olan yag yakımı oldugu ıcın evde yapıyorum.Kılo verdıkten sonra dusunuyorum pılatesı.3 fast mıles ve 3 mega mılesdan bırını yapacagım.Dedıgınız gıbı adet donemınde cabuk yoruluyoruz.O zaman daha hafıf egzersızler yapmak gerekıyor.Tesekkur ederım tavsıynız için.

Leslie de zaten yag yakarsin ama kilo da verme amacindaysan 3 mil ve üzeri iyidir. Haftalik düsünmemiz gerekiyor calismamizi. Bir gün yapip haftanin diger günleri üsenmektense tüm haftaya yayabilecek sekilde ayarlamamiz lazim. Dr. Öz de bunu söylüyor. Kilo vermek de ayni sekilde haftalik hesaplanmali diyor. Yani bir haftada yaklasik aldigin kaloriyi o hafta icinde yakacak kadar egzersiz...

Karatay yapıyorum yani bir kalori hesabım yok.Yani karatayda kalorı hesabı yapılmıyor.4. haftadayım karbonhıdrat hıc yemedım dıyebılırım.Pkoyum birde o yuzden kılo verimimde malesef yavas.Sporla desteklemem şart yani hem kılo vermem hem de kıstlerımden kurtulmak ıcın.Yag yakmalı bunun içinde.Zaten hangı spor yaparsak yapalım yag yakımı metabolızmaya gore degısse de 20-25 dk dan sonra baslıyor.O yuzden mınımum40 dk nabzı yukselten egzersızler yapmakta fayda var.Bugun için 3 fast mile ı sectım onu yapacagım.Bakalım umarım bende işe yarayacaktır.

ben 1 haftadır hiç yapamadım utanıyorum ama kararlıyım bu sefer gerçekten kararlıyım :) misafir yoğunluğu ve yorgunluk etkenleri sebebiyle maalesef ara verdim ama bugün başlayacağım :)

Günaydin kizlar... Ben de her zaman size tavsiye ettigim ama kendim uygulayamadigim kardio isinma, bölgesel, kardio metodunu uyguladim. Nedense her zaman yapamiyorum. Birkac dk isinma, butt lift, barre karin ve 2 mil leslie walk strong yaptim. Icinde bantli calisma oldugu icin üst vücut calismami da yapmis oldum.

Öncelikle 30 day butt lift yapıldı, nasıl bitti anlamadım. Ardından, Hourglass Workout yapıldı, kardiyo günüydü. Yarın yine kültür merkezine spora gideceğiz, bakalım neler yapacağız. Ev hanımları gelip sporlarını yapıyorlar, 100 kg.'dan 80'lere inmiş bir bayan, arada öyle anlattı bana. Ücretsiz güzel etkinlikler yapılıyor. Ama bana göre değil galiba, evde yapmaya alışınca oraya gitmek eziyet gibi geliyor. Bize çok yakın olan belediyenin spor salonu da tadilatta, aslında orada sadece pilates ya da sadece fitness seçme şansı oluyor, tadilatta tam zamanına denk gelmiş şansıma.

Günaydin fit bayanlar... Sabah butt lift hiit kardio ve barre karin videosu yaptim. Kardio kolaydi dersem ukalalik etmis olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…