- 7 Ocak 2014
- 1.250
- 1.188
Yaşım 29 boyum 169 kilom 77 cuma zayıflama yarışmasndayım.MErhaba canim. Baslangic icin olabilir ama tavsiyede bulunmam icin spor gecmisin var mi, kac kilosun yasin kac bunlari da yazarsan ona göre yönlendirebilirim.
Pardon disarda yürüyorum yazmissin zaten. O zaman programa alisman icin iyi diyeyim. Bir dahaki yapisinda 3 mil olan videoyu bir dene zorlanirsan bitirmezsin, yapabildigin yere kadar yapar sonunda esneme hareketleri yaparsin. Yavas yavas kondisyonun artar. Cok kilolu isen daha hizli videolari ilk basta tavsiye etmem kalbini zorlarsin.
Tamam canim anladim. Yasin genc, kilon fazla da degil ama az da degil. Leslie her ne kadar hafif görünse de tempolu bir kardio ve yaglarini cok güzel xaktirip kilo verdirir. Simdi sen bir programa alis izin verirsen adim adim seni yönlendiririm leslie videolari konusunda cünkü cok cesitli videolari var. Bu yaptigin diger hareketlere enerjin kalirsa devam edersin. Kalmazsa da ilk kilo verme safhasinda cok önemli degil zorlama kendini.Yaşım 29 boyum 169 kilom 77 cuma zayıflama yarışmasndayım.
Yürüyüş Yapıyordum bunun yanında günlük yapmaya çalıştıklarım
70 ip atlama
40*3 mekik
10*3 yan mekik
15*3 duvar şinavı
2' bisiklt çvrme hrkti
2' kanat çırpma
5 squat
5 lunge .
Bu ara belim biraz rahatsız o yüzden yapamıyordum 1haftadır dün yavaş yavaş başlayım dedim
Çok memnun olurum, sıkıntı yaşamaktansa bilen birinden yardım almayı tercih ederim.Tamam canim anladim. Yasin genc, kilon fazla da degil ama az da degil. Leslie her ne kadar hafif görünse de tempolu bir kardio ve yaglarini cok güzel xaktirip kilo verdirir. Simdi sen bir programa alis izin verirsen adim adim seni yönlendiririm leslie videolari konusunda cünkü cok cesitli videolari var. Bu yaptigin diger hareketlere enerjin kalirsa devam edersin. Kalmazsa da ilk kilo verme safhasinda cok önemli degil zorlama kendini.
4 fast mile i rahatlikla yapiyorsan deneyebilirsin. Zorlanirsan biraz daha kondisyonun artana kadar beklersin. Ben kendi adima leslienin tüm videolarini ayri ayri tavsiye ederim. Hepsinin yag yakici etkisi var. Tabii hizli olanlarda daha fazla yag yakiliyor ama haftanin her günü tempomuz ayni olmayabiliyor. Ben mesela adet dönemlerimde leslie yapmak istedigimde hoplamali ziplamali yerine yavas olanlari tercih ediyorum. Yani tamamen kondisyon ve o günkü ruh haline göre degistirebilirsin.2 gundur 4 fast mile sonrasında 10 dk boots shakıng yapıyorum.
3 Mega mile nasıldır ? Tavsıye eder mısınız ?
4 fast mile i rahatlikla yapiyorsan deneyebilirsin. Zorlanirsan biraz daha kondisyonun artana kadar beklersin. Ben kendi adima leslienin tüm videolarini ayri ayri tavsiye ederim. Hepsinin yag yakici etkisi var. Tabii hizli olanlarda daha fazla yag yakiliyor ama haftanin her günü tempomuz ayni olmayabiliyor. Ben mesela adet dönemlerimde leslie yapmak istedigimde hoplamali ziplamali yerine yavas olanlari tercih ediyorum. Yani tamamen kondisyon ve o günkü ruh haline göre degistirebilirsin.
Ilk gun bılmedıgımden bıraz zorlandım ama dun bır sıkıntı yaşamadım 4 fast mılesı.Yag yakmaya cok ıhtıyacım var.Arkadasım devamlı platese cagırıyor ama su anda ıhtıyacım olan yag yakımı oldugu ıcın evde yapıyorum.Kılo verdıkten sonra dusunuyorum pılatesı.3 fast mıles ve 3 mega mılesdan bırını yapacagım.Dedıgınız gıbı adet donemınde cabuk yoruluyoruz.O zaman daha hafıf egzersızler yapmak gerekıyor.Tesekkur ederım tavsıynız için.
Leslie de zaten yag yakarsin ama kilo da verme amacindaysan 3 mil ve üzeri iyidir. Haftalik düsünmemiz gerekiyor calismamizi. Bir gün yapip haftanin diger günleri üsenmektense tüm haftaya yayabilecek sekilde ayarlamamiz lazim. Dr. Öz de bunu söylüyor. Kilo vermek de ayni sekilde haftalik hesaplanmali diyor. Yani bir haftada yaklasik aldigin kaloriyi o hafta icinde yakacak kadar egzersiz...