Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Ben de bşr daha yapmam sanırım. Zaten çok vakit ayıramıyorum. Bşr Saatte daha farklı şeyler yaparım. Canım bir de 4 mil express diye bir video var. O nasıl? Yaptın mı hiç.
Onlar hep eski videolari. Bizim yaptiklarimiz kisa surede daha cok kalori yaktiriyor. Bir saat bana da cok geliyor artik.

Günaydin kizlar... Fit bir haftamiz olsun insallah. Bugün kedicigimin tavsiyesi üzerine be fit kanalindaki 30 day butt liftten bir kardio bir kalca videosu yaptim. Aslinda kalca programi ama kardiolarda karina da iyi gelecek hareketler var. Birazdan disariya cikacagim 1,5 saat kadar da yürürüm.

1,5 saat yürüyüsümü de yaptim disardaki islerimi hallettim. Simdi evdekilere bakalim. Aksam halim kalirsa yoga ya da pilates yapabilirim.

Herkese ıyı aksamlar.
Bır sorum olacaktı.
Walk away 4 fast miles hakkında dusuncelerınız nelerdir ? Bıraz daha hızlı sanırım diğer 4 mıle a gore birde en fazla verim aldıgınız video hangısı? Fikirlerinizi paylasırsanız sevinirim.Tesekkurler sımdıden.

oldukça hızlı çok güzel terletiyor ama sizin kondüsyonuz var mı oldukça hızlı bir videodur ilk etapta zorlayabilir bence yavaş olanlardan başlayın mesala 3 miller oldukça güzel ama yok var spor geçmişim diyorsanız benim beğendiğim videolardandır leslie diğer vidolarıda güzel özelikle son zamanlarda çıkardıkları beğenerek yapıyorum ve hayatımda leslie her zaman olacak sporu bana sevdiren ve çok kilolarımı onunla kaybettim tavsiye ediyorum

Kondusyonum var.Ama bırazdan ılk defa yapacagım kendımı bir daha deneyeyim.Aşırı kardıo yoksa dayanabılıyorum yani.15 sene voleybol oynadım ama eskıde kaldı o günler malesef Ama vucudum hemen alışır diye düşünüyorum kaldı ki 1 aydır yürüyüş yapıyorum.Yağ yakıcı videolar istiyordum.Bu videoyu yapıp bel simidi için 10 dk vıdeoya gücüm olur mu bilmiyorum deneyeceğim birazdan.Tavsiye edeceğiniz başka varsa onu da öğrenebilirim sizden.Şimdiden teşekkür ederim.

3 fast mile var oda çok güzel

Bugün hiç keyfim yok spor yapasım vardı aslında ama birşeye çok canım sıkıldı. Kaldı benim spor bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…