Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Günaydın bayanlar:)
gecen hafta Şehir dışındaydım o yüzden Perş.ve Cuma sporumu yapamadım. (haftasonları zaten yapmıyorum dinlenme veriyorum kendime) Dün 4 mile power walk yapıldı:) Spor yapınca cok mutlu oluyorummmmmmmm :)

Günaydin fit bayanlar!!! Bugün yine ögleden sonra yürüyecegim icin sabah butt lift in 2. gün programini, barre workout tan karin videosu ve gögüs hareketleri yaptim.

Ben arkadasimin arabasiyla gidince yürüyüs isim suya düstü. Yine bir saate yakin yürüdük ama öyle alisveris yürüyüsü diyelim.

Gunaydin fit bayanlar . ben de bugun 3power miles yaptim. Arada kizim da bana eslik etti. Power miles en hizli videolarindan sanirim ama ben ilk mili atliyorum ilk miller yavas oluyor hem de bir saat ayiramiyorum.

Bu da anne kiz leslie si. ..

Eklentiler

• IMG_20141126_081022.jpg
    IMG_20141126_081022.jpg
    794,9 KB · Görüntüleme: 192
Sabah kültür merkezinin sporuna gittik annemle, başlangıçta step yapıldı ama tabi takip etmekte zorlandık. Annem hiç yapamadı, yerinde sallandı, ben de yakaladığım yerlerden yapmaya çalıştım, komiktik ama. Sonlarda ayakta bölgeseller yapıldı.
Akşamda hourglass workout yaparım.

Merhaba , yanlış yere yazmışım kusura bakmayın..

Havalar soğuyunca dışarıda yürüyemiyorum. Bende bugün ilk kez leslie yaptım.
Youtube dan; walking part 1 - start quick & easy isimli videoydu. Bu konuyu şimdi okudum
Doğru bir başlangıç mı, acaba?

Merhaba , yanlış yere yazmışım kusura bakmayın..

Havalar soğuyunca dışarıda yürüyemiyorum. Bende bugün ilk kez leslie yaptım.
Youtube dan; walking part 1 - start quick & easy isimli videoydu. Bu konuyu şimdi okudum
Doğru bir başlangıç mı, acaba?
MErhaba canim. Baslangic icin olabilir ama tavsiyede bulunmam icin spor gecmisin var mi, kac kilosun yasin kac bunlari da yazarsan ona göre yönlendirebilirim.
Pardon disarda yürüyorum yazmissin zaten. O zaman programa alisman icin iyi diyeyim. Bir dahaki yapisinda 3 mil olan videoyu bir dene zorlanirsan bitirmezsin, yapabildigin yere kadar yapar sonunda esneme hareketleri yaparsin. Yavas yavas kondisyonun artar. Cok kilolu isen daha hizli videolari ilk basta tavsiye etmem kalbini zorlarsin.

X