Öğlen hourglass yapmıştım, ardından barre.
Akşamda 15 dkdan fazla yoga yaptım.
Geriye kaldı tibet egzersizleri. İyice salladım onu da.
Gecmis olsun canim. Oncelikle doktoruna danis diyecegim ben. Agirlik kaldirmadan kendini fzla zorlamadan basla istersen vucudunun sesini dinle.Merhaba hanimlar bn de leslie yi indirdim en kisa zamnda baskayacam bel fitigim var su siralar cok agrur acaba yapsam zarari olur mu ?
Simdi merak edip internete baktim bel fitiginda yuzme ve aerobik yapilabilir diyor. Sen leslienin hangi videosunu yapmayi planliyordun.Merhaba hanimlar bn de leslie yi indirdim en kisa zamnda baskayacam bel fitigim var su siralar cok agrur acaba yapsam zarari olur mu ?
1 mile ile baslayip her hafta 2 3 artrmayi dusunuyorum yuzme imkanim yok aerobik de evde olmuyo bi hoca esliginde olmasi gerekiyotSimdi merak edip internete baktim bel fitiginda yuzme ve aerobik yapilabilir diyor. Sen leslienin hangi videosunu yapmayi planliyordun.
Leslie de bir aerobik kardio calismasi canim.1 mile ile baslayip her hafta 2 3 artrmayi dusunuyorum yuzme imkanim yok aerobik de evde olmuyo bi hoca esliginde olmasi gerekiyot
Tskler canim kucuk bbgm oldugu icin gecmiyor malesefGe:-(cmis olsun canim. Oncelikle doktoruna danis diyecegim ben. Agirlik kaldirmadan kendini fzla zorlamadan basla istersen vucudunun sesini dinle.
eHehe aerobik diyince aklima farkli bir spor tarzi gldi cnm tsklerLeslie de bir aerobik kardio calismasi canim.
Tskler canim kucuk bbgm oldugu icin gecmiyor malesef
2 gün daha cok erken alisirdin tabii, hepimiz bir yerden basladik biz de sonucta profesyonel sporcu degiliz. Bir hafta böyle devam et sonra 3 mil dene yapamazsan bir süre daha 2 mile devam edersin. Kendini deneye deneye ilerletirsin. Ayrica hic spor yapmamaktansa günde 2 mil bile iyidir.Leslie walk away 2mile :) çok zorluyo beni öyle hareketsizlige alismisim:) henuz diger videolara gecemedim 2 gundur bunu yapiyorum bu kolay gelmeye baslasin alisayim diye bekliyorumalisirim dimii??
Alışırsın, ben nelere alıştım. İyi yapıyorsun, birden zorlama kendini.Leslie walk away 2mile :) çok zorluyo beni öyle hareketsizlige alismisim:) henuz diger videolara gecemedim 2 gundur bunu yapiyorum bu kolay gelmeye baslasin alisayim diye bekliyorumalisirim dimii??
Bizler de ayni hatayi yaptik basta, hemen baslayalim ertesi gün sonuc alalim istedik. Biraz programa alisma sansi ver kendine. Ben yeni bir video yapinca hala ilk sefer acemice oluyor, ikinci yapista daha düzgün yapiyorum.Ay insallah yaa :) bu sefer kararliyim birakmayacagim
Bizler de ayni hatayi yaptik basta, hemen baslayalim ertesi gün sonuc alalim istedik. Biraz programa alisma sansi ver kendine. Ben yeni bir video yapinca hala ilk sefer acemice oluyor, ikinci yapista daha düzgün yapiyorum.
Valla baya okudum konuyu bastan. Istikrar önemli oyle pat diye faydasini beklemesemde alışmam uzun zaman almasa bari yoksa korkuyorum bırakırım falan diye