Aaa ne var ben 44 yasimda 36-38 beden kot giyebiliyorsam spor sayesinde siz de giyersiniz vazgecmeyin sakin!!!Heheheee:) sen de benim gibi beginnersin demek arkadasim hosgeldin...ben en cok burayi okurken gaza geliyorum burayi hergun okumak gerek:) bi de ayna karsisinda sis gobegimi gordukce vazgecme kizim diyorum sen aslinda 36 bedensin unutma
Aaa ne var ben 44 yasimda 36-38 beden kot giyebiliyorsam spor sayesinde siz de giyersiniz vazgecmeyin sakin!!!
Heheheee:) sen de benim gibi beginnersin demek arkadasim hosgeldin...ben en cok burayi okurken gaza geliyorum burayi hergun okumak gerek:) bi de ayna karsisinda sis gobegimi gordukce vazgecme kizim diyorum sen aslinda 36 bedensin unutma
bu leslie videolarında bahsedilen 1 mile 2 mile vs bunlar tam olarak km olarak mı hesaplanıyor? yani 2 mile=2 km yürüyüş gibi
Ben ilk basladigimda kizim brbekti gece uyutup yapiyordum. En cok kiloyu o zaman vermistim. Tek dezavantaji gece enerji veriyor hemen arkasindan uyuman gerekmeyecekse sorun yok.ben sporumu akşam yapmak durumundayım acaba bi sıkıntısı olur mu? illa sabah yada aç olarak mı yapmak lazım verimli olması için
geçen gece 2 mil yaptım yatarken karar vermiştim başlamaya gece 4 e kadar uyuyamadım normaldede uyku problemi olan biri değilim sanırım enerji verdiği için uyuyamamışım :)Ben ilk basladigimda kizim brbekti gece uyutup yapiyordum. En cok kiloyu o zaman vermistim. Tek dezavantaji gece enerji veriyor hemen arkasindan uyuman gerekmeyecekse sorun yok.
1mile = 1,6 km yani 3 mile de 4,8km yürümüş oluyorsunbu leslie videolarında bahsedilen 1 mile 2 mile vs bunlar tam olarak km olarak mı hesaplanıyor? yani 2 mile=2 km yürüyüş gibi
bende de tam tersi uyku yapıyor:) aksam eve kadar hızlı tempo 15 dk yuruyorum, hemen eşime yemek hazırlıyorum sofrasını kuruyorum o yemek yerken ben sporumu yapıyorum sonra dus alıp masayı topla mutfağı toparla derken uyku feci bastırıyor:) sanırım yorulduğum için buda normal:)ama cok mutluyum:) şimdi annemde başladı ve sevinçten havalara uçuyor, cok eğlenceli buldu ve severek yapıyor:) bence herkes en azından bir hafta deneyip sonrasında bırakamaz :) paylasımlar için teşekkürler:)Ben ilk basladigimda kizim brbekti gece uyutup yapiyordum. En cok kiloyu o zaman vermistim. Tek dezavantaji gece enerji veriyor hemen arkasindan uyuman gerekmeyecekse sorun yok.
Iste uyumak icin zamanin kaliyor sonrasinda, ben yaparken geceyarisini buluyordu sonra hemen yatinca uykum kaciyordu. Ama insan mecbur olunca zamanina göre ayarliyor yapacak bir sey yok.bende de tam tersi uyku yapıyor:) aksam eve kadar hızlı tempo 15 dk yuruyorum, hemen eşime yemek hazırlıyorum sofrasını kuruyorum o yemek yerken ben sporumu yapıyorum sonra dus alıp masayı topla mutfağı toparla derken uyku feci bastırıyor:) sanırım yorulduğum için buda normal:)ama cok mutluyum:) şimdi annemde başladı ve sevinçten havalara uçuyor, cok eğlenceli buldu ve severek yapıyor:) bence herkes en azından bir hafta deneyip sonrasında bırakamaz :) paylasımlar için teşekkürler:)
leslie nin en zor videosu diye bi ayrım varmı? yada en çok kilo verdirmeye yönelik videosu hangisi isim olarak söyleyebilirmisiniz:) bir çok video var ama birine takılıp kalma durumu olabiliyor
Leslienin normal kardio videolari var exercise tv deki, hizli olanlar var 3 fast miles, 5 fat burnin miles, 4 fast miles gibi, hiit kardio olanlar var radio remix, party hits, mega mileslar, power miles lar, walk it off serisi, color miles lar, offf var da var...