- 27 Ekim 2014
- 88
- 174
- 40
Aramiza hosgeldin canim. Bu kadar cabuk spora baslamandan normal dogum yapmis oldugun sonucunu cikariyorum. Dogum yapmis bayanlar icin actigim basligi da incele istersen. Faydali bilgiler bulacaksin.
Hosbulduk Derya,
Kendimi bir celebirityle konusuyo gibi hissediyorum:) yasam enerjine hayranim ve yazdiklarindan cok sey ogrendim...
Sezaryendi dogumum ama benim karnim hamilelik oncesi de gucluydu, izin yillar dans ettim cunku... simdi dikis izindeki hissizlik haric eskiden bir fark yok gibi rahatca mekik cekebiliyorum mesela...
Hemen bakiyorum bahsettigin diger basliklara da:)
Merhabalar
Ben nisan 2014 annelerindenim, oradaki bir arkadasim leslieden bahsedince tanistim videolarla oncesinde sadece oglumla parkta yuruyus yapiyordum haftada 3/4 gun. İki haftadir sizin bu topiginizi okuyarak kesfetmeye calisiyorum, birkac videosunu da indirdim. Henuz duzene koyamadiysam da haftada 6 gun leslieyle yurumek niyetindeyim. 5 mile fat burning ile walk your belly flat videolarini donusumlu yapiyorum
Gelelim hevesimin nedenine:) hamilelikten kalan 4-5 kilom var, belim 70ten 80e karnim 78den 90a cikmis durumda, felaketim yani:) bi tek kalcayi dert etmiyorum onceden de dikti simdi 95ten 100e cikti ama digerlerinden once kuculur muhtemelen...
Cenem cok dustu affola:) ben okumaya devam ediyorum henuz ekim ayindayim ama bi selam vereyim, araniza katilayim istedim
Ay sabah sabah hic gülecegim yoktu sen cok yasa e mi. Celebrity kim ben kim. Ben de sizden biriyim iste kendisi icin dogrulari bulmaya calisan. Karin kaslarin gücü oldugu icin cok sanslisin. Ben 3. sezaryenimden sonra 1,5 yil karnimda kas filan oldugunu hissetmedim hic. Sanki oraya sert bir balon koymussun gibi katiydi, icime bile cekemiyordum.
Neden bıraktın peki canım?Merhaba, p90x3'ü bıraktım, artık yapmayacağım. Bugün Jessica Smith, regl dönemi şişkinliği için olan videosunu yaptım. 17 dk. Gün içinde de annemle yürüyerek gittik gezmelere.Bugünlük bu kadar yeterli.
Yaparken zorluyordu ama yine de yapabildiğim kadarını yapıyordum. Sıkmıştı artık. Birde aslında, vücudumun şekli gayet iyi oldu, derya artık daha zevk alarak yapabileceğim, daha kolay egzersizler yapmaya başlamamı önerdi, onun için bıraktım. Hala memnun kalamadığım, biraz karın yağım var, o da artık yavaş yavaş gidecek.Neden bıraktın peki canım?