Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Aramiza hosgeldin canim. Bu kadar cabuk spora baslamandan normal dogum yapmis oldugun sonucunu cikariyorum. Dogum yapmis bayanlar icin actigim basligi da incele istersen. Faydali bilgiler bulacaksin.

Hosbulduk Derya,

Kendimi bir celebirityle konusuyo gibi hissediyorum:) yasam enerjine hayranim ve yazdiklarindan cok sey ogrendim...

Sezaryendi dogumum ama benim karnim hamilelik oncesi de gucluydu, izin yillar dans ettim cunku... simdi dikis izindeki hissizlik haric eskiden bir fark yok gibi rahatca mekik cekebiliyorum mesela...

Hemen bakiyorum bahsettigin diger basliklara da:)

Ay sabah sabah hic gülecegim yoktu sen cok yasa e mi. Celebrity kim ben kim. Ben de sizden biriyim iste kendisi icin dogrulari bulmaya calisan. Karin kaslarin gücü oldugu icin cok sanslisin. Ben 3. sezaryenimden sonra 1,5 yil karnimda kas filan oldugunu hissetmedim hic. Sanki oraya sert bir balon koymussun gibi katiydi, icime bile cekemiyordum.

Aramıza hoşgeldin,bugün karın için bir video ve radio remix yaptım.Akşamda call yaparım diye düşünüyorum.

Forum celebritysi, bacimsin:) 3 cocukla harikasin bence hem kafa hem vucut daha ne olsun, masallah

Bahsettigin basligi da buldum, olaymis, simdi disaridayim eve gidip olcum yapinca yazarim durumumu oraya...sonuca gore o videolardan baslarim muhtemelen

Selam...daha once dvdye attigim slim in 6 ramp videosunu yapacaktim 15.dk dan sonra kut diye kaldi dvd durdukca bozulur mu ki ya nero.dan yazdirmistim ama

Yarim saat de happy and fit ten barre workout yaptim. Keyifle canimin istedigi videoyu yapinca bikmiyorum. Günde ikiye bölünce de zorlanmiyorum fazla. Ikinci haftam bu barre workout ile. Bakalim biraz daha sonuc alayim resim de paylasirim.

Merhaba, p90x3'ü bıraktım, artık yapmayacağım. Bugün Jessica Smith, regl dönemi şişkinliği için olan videosunu yaptım. 17 dk. Gün içinde de annemle yürüyerek gittik gezmelere. Bugünlük bu kadar yeterli.

Neden bıraktın peki canım?

Ya bana lütfen motivasyon verin.. Önce yurtdışı tatilim, sonra bronşit olmamdan dolayı büyük bir motivasyon kaybı yaşıyorum. Halbuki 2-3 ay aralıksız yapıyordum pof!!

Gunaydin kizlar, iyi pazarlar herkese!!! Bu sabaha sporla baslamadim guzel bi pazar kahvaltisi yaptim. Birazdan kizimla yuruyus yapacagim aksamustu de yine barre yapmayi planliyorum. Karnim 80in altina inmeye basladi belim 73 olmus. Callaneticse basladigimda 76bel ve 86 karin ile baslamistim hatirlarsaniz. Hedefim bel 70 karin 75 ama basarirmiyim bilmiyorum.

Neden bıraktın peki canım?
Yaparken zorluyordu ama yine de yapabildiğim kadarını yapıyordum. Sıkmıştı artık. Birde aslında, vücudumun şekli gayet iyi oldu, derya artık daha zevk alarak yapabileceğim, daha kolay egzersizler yapmaya başlamamı önerdi, onun için bıraktım. Hala memnun kalamadığım, biraz karın yağım var, o da artık yavaş yavaş gidecek.

Merhaba,
Bugün yeni bir programa başladım.
Hourglass shape workout / Jessica Smith
24 dakikalık bölgesel çalışma. 4 haftalık program. Haftada 6 gün. İnşallah memnun kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…