Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

leslie purple 1mile(12 dk)+miley cyrus legs(17 dk)+leslie 30 days burn toplam 1 saat akşama doğruda call yapacağım inşallah.Kızlar ben maalesef karın çalışmaları yaptığım zaman erken regl oluyorum bunu 2 yıldır tecrübe ettim spiralle alakalı mı bilmiyorum bu yüzden karın videoları hiçbir zaman çalışamadım.En basit örneği 50-60 ad.mekik yaptığım zaman bile bunu yaşadım.Artık kardiyo yaparken sürekli karınımı içime çekeceğim.

leslie sansone bir evde yürüyüs programi ayni zamanda da tüm vücudu calistiriyor. Google dan leslie sansone diye aratinca program hakkinda detayli bilgiler bulmak mümkün. Ayrica spor görsel paylasim bölümünde de bilgiler var. Uzun zamandir programi uygulayanlar olarak sorularin olursa ve baslamak istersen destek oluruz.

arkadaşım yaklaşık 1 haftadır 2 günde 1 leslie 3 mil yapyrmm yanlız çok yormuo benii o yüzden endişelerim var...
faydası oluyodur inşş daha yeniyim ama hergün yapsam daha iyimi olur acaba diye de düşünyrm ... 45 dk sürüo hergünde vakit bulamamaktan korkyrmm

arkadaşım yaklaşık 1 haftadır 2 günde 1 leslie 3 mil yapyrmm yanlız çok yormuo benii o yüzden endişelerim var...
faydası oluyodur inşş daha yeniyim ama hergün yapsam daha iyimi olur acaba diye de düşünyrm ... 45 dk sürüo hergünde vakit bulamamaktan korkyrmm
Cok hafif geldigini düsünüyorsan 3 yerine 4 mil deneyebilir ve daha sik yapabilirsin. Haftada 5-6 gün gibi.

Rica etsem banada gönderebilir misin?
Bu baslikta istek yapilmiyor diye daha kac mesaj eklemek gerekecek bilmiyorum. Tek mesaj yazmayan arkadaslar video paylasimi kokusu alinca hemen yazip istekte bulunuyorlar.

Ben de 20dk barre workout yaptim bacaklarim yaniyor hala.

Bu baslikta istek yapilmiyor diye daha kac mesaj eklemek gerekecek bilmiyorum. Tek mesaj yazmayan arkadaslar video paylasimi kokusu alinca hemen yazip istekte bulunuyorlar.
derya bu msjlarini ben de uzerime aliyorum, insanlara yardimci olmak bu kadar cokmu zoruna gidiyor...sahsen ben gurur duyarim mutlu olurum birilerine yardimci olabiliyorum diye ki hic tanimadigim biri kendisi alamadigi ve video gonderemedigim icin dvd kopyalayip kargoyla gonderdim internet uzerinden hatiri sayilir bi paraya almistim sen ise burda video linkini paylasmaya useniyosun pess valla harikasin iyisin ama biraz bencilsin sanki

derya bu msjlarini ben de uzerime aliyorum, insanlara yardimci olmak bu kadar cokmu zoruna gidiyor...sahsen ben gurur duyarim mutlu olurum birilerine yardimci olabiliyorum diye ki hic tanimadigim biri kendisi alamadigi ve video gonderemedigim icin dvd kopyalayip kargoyla gonderdim internet uzerinden hatiri sayilir bi paraya almistim sen ise burda video linkini paylasmaya useniyosun pess valla harikasin iyisin ama biraz bencilsin sanki
Link paylasmaya üsenmek degil, kaldi ki daha gecen hafta sena mesajla istediklerini gönderdim, bu basligin kurali bu. Sadece bilgi paylasimi yapiyoruz görsel istek ve paylasim yapmiyoruz. Size de kurallara uymak bu kadar zor mu geliyor. Bilgi vermeye üseniyorum da o ypzden mi gectigimiz ay o kadar baslik acip yillardir arastirdigim konulari paylastim. Bu mesaji yazmamissin sayiyorum ve ayrica sen de bu baslikta istek ve video paylasimi yaptiysan rahatlikla yazdiklarimi üzerine alabilirsin.

Herkese merhabalar. Bu konu başlığı altında sağlıklı ve fit olmak ve bunun sürekliliğini sağlamak için yaptığımız egzersizleri paylaşıp bilgi, fikir ve deneyim alışverişinde bulunacağız. Öncelikli olarak açık havada yürüyüş ve evde leslie sansone ile yürüyüş üzerinde durulacaktır.

Leslie Sansone günün her saati, uygun olan her yerde yapabileceğimiz bir egzersiz programını bize sunuyor. Özellikle Amerika'da bir çok resmi kuruluş ve dernek tarafından tavsiye ediliyor ( Amerikan Kalp Derneği, Amerikan Kanser Derneği, Multipl Skleroz Kuruluşları...) Bir çok kamu okulunda ve hastane bazlı zayıflama programlarında uygulanıyor. :KK9:

Eğer kronik bir rahatsızlığınız var ise doktorunuzun bilgisi dahilinde hayatınıza yürüyüşü dahil etmenizin bir çok olumlu yanını gözlemleyeceksiniz. :128:

Bol katılımlı, motive edici ve bilgilendirici bir konu olması dileğiyle :118:

(Not: Video paylaşımı yapılmayacaktır. Buraya video paylaşımı ile ilgili herhangi bir mesaj yazmayın. Lütfen görsel paylaşım ve her türlü isteği görsel paylaşım sayfasından yada özel mesaj yolu ile talep ediniz. :KK28: )

Oddk arkadasimizin actigi bu basligin ilk mesaji, hala okumaya üsenen arkadaslar icin. Bu kurali ben koymadim ama tüm katilimcilar gibi ben de uyuyorum.

Yaklasim tarzin cok yanlis insanlara video kokusu aliyor yaziyor diye yazman cok cirkin son paylastigin yaziya kimsenin dikkat ettigini sanmiyorum foruma girince direk son sayfa tiklaniyo kaldi ki kimse 260 sayfayi okuyamaz ha zorundasin diyorsaniz eyvellah bidaha ugramayiz olur biter
nazikce rica etmis boyle cevap verilmesini ben yasina yakistiramadim...
Ha sirf sayfayi kendinizi motive etmek icin kullaniyosaniz onu bilemem

Öğlen hourglass yapmıştım, ardından barre.
Akşamda 15 dkdan fazla yoga yaptım.
Geriye kaldı tibet egzersizleri. İyice salladım onu da.

X