- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kum saati programi nasil bisey?Jessica Smith Kum Saati Vücut programı 2. gün yapıldı. 30 dk.
Özelden mesaj olarak atarım, burada paylaşamıyoruz.Kum saati programi nasil bisey?
leslie sansone bir evde yürüyüs programi ayni zamanda da tüm vücudu calistiriyor. Google dan leslie sansone diye aratinca program hakkinda detayli bilgiler bulmak mümkün. Ayrica spor görsel paylasim bölümünde de bilgiler var. Uzun zamandir programi uygulayanlar olarak sorularin olursa ve baslamak istersen destek oluruz.
Rica etsem banada gönderebilir misin?Özelden mesaj olarak atarım, burada paylaşamıyoruz.
Cok hafif geldigini düsünüyorsan 3 yerine 4 mil deneyebilir ve daha sik yapabilirsin. Haftada 5-6 gün gibi.arkadaşım yaklaşık 1 haftadır 2 günde 1 leslie 3 mil yapyrmm yanlız çok yormuo benii o yüzden endişelerim var...
faydası oluyodur inşş daha yeniyim ama hergün yapsam daha iyimi olur acaba diye de düşünyrm ... 45 dk sürüo hergünde vakit bulamamaktan korkyrmm
Bu baslikta istek yapilmiyor diye daha kac mesaj eklemek gerekecek bilmiyorum. Tek mesaj yazmayan arkadaslar video paylasimi kokusu alinca hemen yazip istekte bulunuyorlar.Rica etsem banada gönderebilir misin?
derya bu msjlarini ben de uzerime aliyorum, insanlara yardimci olmak bu kadar cokmu zoruna gidiyor...sahsen ben gurur duyarim mutlu olurum birilerine yardimci olabiliyorum diye ki hic tanimadigim biri kendisi alamadigi ve video gonderemedigim icin dvd kopyalayip kargoyla gonderdim internet uzerinden hatiri sayilir bi paraya almistim sen ise burda video linkini paylasmaya useniyosun pess valla harikasin iyisin ama biraz bencilsin sankiBu baslikta istek yapilmiyor diye daha kac mesaj eklemek gerekecek bilmiyorum. Tek mesaj yazmayan arkadaslar video paylasimi kokusu alinca hemen yazip istekte bulunuyorlar.
Link paylasmaya üsenmek degil, kaldi ki daha gecen hafta sena mesajla istediklerini gönderdim, bu basligin kurali bu. Sadece bilgi paylasimi yapiyoruz görsel istek ve paylasim yapmiyoruz. Size de kurallara uymak bu kadar zor mu geliyor. Bilgi vermeye üseniyorum da o ypzden mi gectigimiz ay o kadar baslik acip yillardir arastirdigim konulari paylastim. Bu mesaji yazmamissin sayiyorum ve ayrica sen de bu baslikta istek ve video paylasimi yaptiysan rahatlikla yazdiklarimi üzerine alabilirsin.derya bu msjlarini ben de uzerime aliyorum, insanlara yardimci olmak bu kadar cokmu zoruna gidiyor...sahsen ben gurur duyarim mutlu olurum birilerine yardimci olabiliyorum diye ki hic tanimadigim biri kendisi alamadigi ve video gonderemedigim icin dvd kopyalayip kargoyla gonderdim internet uzerinden hatiri sayilir bi paraya almistim sen ise burda video linkini paylasmaya useniyosun pess valla harikasin iyisin ama biraz bencilsin sanki