Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Heheheee:) sen de benim gibi beginnersin demek arkadasim hosgeldin...ben en cok burayi okurken gaza geliyorum burayi hergun okumak gerek:) bi de ayna karsisinda sis gobegimi gordukce vazgecme kizim diyorum sen aslinda 36 bedensin unutma:KK70:
Aaa ne var ben 44 yasimda 36-38 beden kot giyebiliyorsam spor sayesinde siz de giyersiniz vazgecmeyin sakin!!!

Heheheee:) sen de benim gibi beginnersin demek arkadasim hosgeldin...ben en cok burayi okurken gaza geliyorum burayi hergun okumak gerek:) bi de ayna karsisinda sis gobegimi gordukce vazgecme kizim diyorum sen aslinda 36 bedensin unutma:KK70:

:) :) evet canım aynen öyle insan gaza geliyor valla çok azimli insanlar var burada:) o sebeple hergün gelip buraya yoklama vermek şart

Sabahlari benim gibi ac karnina spor yapanlar icin:

Kilo verme amacindaysaniz sadece bir bardak su ya da bir fincan kahve bile size gerekli enerjiyi saglayacaktir, Eger kilo verme ihtiyaciniz yoksa bir ya da yarim muz yiyebilirsiniz.
Ayrica kardio yapacaksaniz en az 1,5 saat öncesinde karbonhidratli bir seyler, kas calismasi, bölgesel calismalar yapacaksaniz protein yemeniz daha dogru olur. Karisik bir calisma yapiyorsaniz ikisinin karisimi olabilir. MEsela spordan 1 ya da yarim saat önce yaban mersini konmus yogurt gibi bir sey yenebilir. Ya da peynir, birkac ceviz gibi. KArbonhidrat deyince insanlarin aklina hep hamur, makarna, ekmek geliyor. Tabii saglikli olan karbonhidratlardan bahsediyoruz.
Happy and Fit kanali (alintidir)

arkadaşlar lütfen birbirinizi kırmayınız. Yasal kurallar gereği forumlarda Link ve video paylaşımı yasak. bu konuda ısrarcı olmayın lütfen, sadece videolara nasıl ulaşabileceğimizi birbirimize söyleyebiliyoruz. Ki çağımızda Google gibi bir arama motoru mucizesi var ken istediğiniz her şeye ulaşabilirsiniz. BEnce video istemek yerine Video nun isimlerini öğrenmeniz yeterli. Gerisi size kalmış. Neyse,,, ben sporuma son hız devam ediyorum 8. gün de bitti( hafta sonu yapmıyorum sadece hafta için her gün spor yapıyorum, bu 8 gün spor yaptığım günlerin toplamıdır) Ocak sonuna kadar hedefim 60 kilo olmak suan tam 70 kiloyum :)gelişmeleri bildireceğim. Ben şuanda 3 mile yürüme ve ardından 18 dk lık Mari bacak egzersizlerini yapıyorum:)

bu leslie videolarında bahsedilen 1 mile 2 mile vs bunlar tam olarak km olarak mı hesaplanıyor? yani 2 mile=2 km yürüyüş gibi

ben sporumu akşam yapmak durumundayım acaba bi sıkıntısı olur mu? illa sabah yada aç olarak mı yapmak lazım verimli olması için

ben sporumu akşam yapmak durumundayım acaba bi sıkıntısı olur mu? illa sabah yada aç olarak mı yapmak lazım verimli olması için
Ben ilk basladigimda kizim brbekti gece uyutup yapiyordum. En cok kiloyu o zaman vermistim. Tek dezavantaji gece enerji veriyor hemen arkasindan uyuman gerekmeyecekse sorun yok.

Ben ilk basladigimda kizim brbekti gece uyutup yapiyordum. En cok kiloyu o zaman vermistim. Tek dezavantaji gece enerji veriyor hemen arkasindan uyuman gerekmeyecekse sorun yok.
geçen gece 2 mil yaptım yatarken karar vermiştim başlamaya gece 4 e kadar uyuyamadım normaldede uyku problemi olan biri değilim sanırım enerji verdiği için uyuyamamışım :)

bende de tam tersi uyku yapıyor:) aksam eve kadar hızlı tempo 15 dk yuruyorum, hemen eşime yemek hazırlıyorum sofrasını kuruyorum o yemek yerken ben sporumu yapıyorum sonra dus alıp masayı topla mutfağı toparla derken uyku feci bastırıyor:) sanırım yorulduğum için buda normal:)ama cok mutluyum:) şimdi annemde başladı ve sevinçten havalara uçuyor, cok eğlenceli buldu ve severek yapıyor:) bence herkes en azından bir hafta deneyip sonrasında bırakamaz :) paylasımlar için teşekkürler:)

bende de tam tersi uyku yapıyor:) aksam eve kadar hızlı tempo 15 dk yuruyorum, hemen eşime yemek hazırlıyorum sofrasını kuruyorum o yemek yerken ben sporumu yapıyorum sonra dus alıp masayı topla mutfağı toparla derken uyku feci bastırıyor:) sanırım yorulduğum için buda normal:)ama cok mutluyum:) şimdi annemde başladı ve sevinçten havalara uçuyor, cok eğlenceli buldu ve severek yapıyor:) bence herkes en azından bir hafta deneyip sonrasında bırakamaz :) paylasımlar için teşekkürler:)
Iste uyumak icin zamanin kaliyor sonrasinda, ben yaparken geceyarisini buluyordu sonra hemen yatinca uykum kaciyordu. Ama insan mecbur olunca zamanina göre ayarliyor yapacak bir sey yok.

leslie nin en zor videosu diye bi ayrım varmı? yada en çok kilo verdirmeye yönelik videosu hangisi isim olarak söyleyebilirmisiniz:) bir çok video var ama birine takılıp kalma durumu olabiliyor

leslie nin en zor videosu diye bi ayrım varmı? yada en çok kilo verdirmeye yönelik videosu hangisi isim olarak söyleyebilirmisiniz:) bir çok video var ama birine takılıp kalma durumu olabiliyor

Leslienin normal kardio videolari var exercise tv deki, hizli olanlar var 3 fast miles, 5 fat burnin miles, 4 fast miles gibi, hiit kardio olanlar var radio remix, party hits, mega mileslar, power miles lar, walk it off serisi, color miles lar, offf var da var...

Leslienin normal kardio videolari var exercise tv deki, hizli olanlar var 3 fast miles, 5 fat burnin miles, 4 fast miles gibi, hiit kardio olanlar var radio remix, party hits, mega mileslar, power miles lar, walk it off serisi, color miles lar, offf var da var...

maşallah leslie artık yetti be zayıflayın dermiş gibi çokça program yapmış:) herşey bizler için

X