- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Papatyacim barre da pilates gibi nereni calistirirsan calistir karindan güc alan calismalar. Tüm vücuda faydasi var. Bana da tam tersi cabucak bitiyor gibi geliyor videolar.Workout barre yaptım bugün. Dakikaların hatta saniyelerin bu kadar uzun olabileceğini düşünmemiştim hiç. Bazı yerlerde yarıda bırakmak zorunda kaldım.
Deryacım bu videonun karın ve sırt ta çalıştırdığını düşünüyorum ben bacak ve kalçaya ek olarak. Yanılıyor muyum
Ben ilk defa yapınca öldüm bittim. Acaba aynı videodan mı bahsediyoruz. Sandalyeye dambıl kullanıyor. Yerde makas hareketi var. Onu yarıda bıraktım. Bir de ben yan zamandır spor yapıyorum sözüm ona.Papatyacim barre da pilates gibi nereni calistirirsan calistir karindan güc alan calismalar. Tüm vücuda faydasi var. Bana da tam tersi cabucak bitiyor gibi geliyor videolar.
Canim zorlugundan bahsetmiyorum zorluyor tabii ki ama ben keyifli oldugu icin öyle dedim. Derin kaslar calistigi icin normal. Devamli yapinca farki göreceksin.Ben ilk defa yapınca öldüm bittim. Acaba aynı videodan mı bahsediyoruz. Sandalyeye dambıl kullanıyor. Yerde makas hareketi var. Onu yarıda bıraktım. Bir de ben yan zamandır spor yapıyorum sözüm ona.
Ben de çok faydalı olacağını düşünüyorum diğer videoları da indireceğim en kısa zamanda.Canim zorlugundan bahsetmiyorum zorluyor tabii ki ama ben keyifli oldugu icin öyle dedim. Derin kaslar calistigi icin normal. Devamli yapinca farki göreceksin.
Bu siralar bir kotu,bir iyiyim saglik acisindan,Dun tansiyon sorunu da vardi galiba,ayaklarim dolasiyordu,spor yapmadim.
Bugun de yarim saat pazara gidis gelis
20 minutes belly fat blasting cardio (ama yarisini ancak yapabildim.)
Leslie walk to the hits party songs (3 mil olmasi lazim)
Çok geçmiş olsunBu siralar bir kotu,bir iyiyim saglik acisindan,Dun tansiyon sorunu da vardi galiba,ayaklarim dolasiyordu,spor yapmadim.
Bugun de yarim saat pazara gidis gelis
20 minutes belly fat blasting cardio (ama yarisini ancak yapabildim.)
Leslie walk to the hits party songs (3 mil olmasi lazim)
Gecmis olsun canim, zorlama kendini kötü hissettigin zaman. Vücudunun sesini dinle her zaman. Zaten biraz fazla yükleniyorsun her gün gibime geliyor . Ben bu kadar uzun yapamazdim her gün.
Çok geçmiş olsun
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.Bugun daha iyiyim.hayatttnur çok geçmiş olsun.
Ben bugün spor yapamadım. Aslında vaktim de vardı ama elim kolum kalkmadı bir türlü
Merhabalar
Ben nisan 2014 annelerindenim, oradaki bir arkadasim leslieden bahsedince tanistim videolarla oncesinde sadece oglumla parkta yuruyus yapiyordum haftada 3/4 gun. İki haftadir sizin bu topiginizi okuyarak kesfetmeye calisiyorum, birkac videosunu da indirdim. Henuz duzene koyamadiysam da haftada 6 gun leslieyle yurumek niyetindeyim. 5 mile fat burning ile walk your belly flat videolarini donusumlu yapiyorum
Gelelim hevesimin nedenine:) hamilelikten kalan 4-5 kilom var, belim 70ten 80e karnim 78den 90a cikmis durumda, felaketim yani:) bi tek kalcayi dert etmiyorum onceden de dikti simdi 95ten 100e cikti ama digerlerinden once kuculur muhtemelen...
Cenem cok dustu affola:) ben okumaya devam ediyorum henuz ekim ayindayim ama bi selam vereyim, araniza katilayim istedim