Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Ben daha hastaligi atlatamadim kizlar... Bogaz agrisina burun akintisi ve öksürük de eklendi. Spor yapmak da istiyorum bir yandan, motiasyonum tamamen gitmesin diye call yaptim.

Ben daha hastaligi atlatamadim kizlar... Bogaz agrisina burun akintisi ve öksürük de eklendi. Spor yapmak da istiyorum bir yandan, motiasyonum tamamen gitmesin diye call yaptim.
Geçmiş olsun canım, alternatif olarak boğazın için adaçayı diğer rahatsızlıkarın için de zencefilli,tarçınlı elma çayı iyi gelir.

Geçmiş olsun canım, alternatif olarak boğazın için adaçayı diğer rahatsızlıkarın için de zencefilli,tarçınlı elma çayı iyi gelir.
Tesekkur ederim canim. Adacayi bahcemde de var her gun taze toplayip iciyorum cok iyi geliyor. Salep getirmis esim almanyadan avusturyada yok maalesef. Onu da ictim bol tarcinla.

derya1970 derya1970 çok geçmiş olsun.
3 mil yaptım bugün. Ben başka sporlara adapte olamıyorum. Illa leslie olacak
Tesekkur ederim tum gecmis olsun dileklerine. Pozitif enerji veriyorsunuz. Leslie benim de vazgecilmezim artik herkes biliyor ama hastalik zamanlarinda terleten kardiolar daha kotulestiriyor. Soguk alginligim varsa ve illa spor yapmak istiyorsam call, pilates ve yogayi tercih ediyorum .
Bu arada kizlar dun aksam callanetics hakkinda yabanci forumlari inceledim. Insanlar sadece sikilasma degil , uzun vadede kilo bile vermisler. Sadece callanetics haftada birkac kez yapip diger gunler disarda yuruyenler vardi cok yorum yazanlar arasinda... New callanetics diye bis seyden bahsediliyor cok daha hizli sonuc veriyormus. Arasrirdim ama link ya da tanitim videosu bulamadim. Amazon da vardi ama icerigini bilmeden siparis etmem.

slm arakadaşlar yeni katılan herkes hoşgeldi bu aa bakamıyorum sizlere çok oğlum diş çıkartıyor büyüme atağı yaşıyor o yüzden spor bile yapamaz oldum ama belki yeni başlayanlar bilmezler. ben temmuz 2013 de anne oldum. 65 kilo ile hamile kalan ben 83 kilo ile doğum agirdim doğumdan eve geldim 75 kiloyun 3 ay sonra bir baktım ki 83-84 olmuşum :KK43: sonra nasıl zayıflarım diye nette araştırıken Deryacım ile tanıştım kendisi bana çok yol gösterdi. geçen sene aralık ayında 83 kilo ile başladım haziran ayında 65 kiloya düştüm. şu an 65 im. hedefim 58-60 boyum 1,70. beslenme tarzımdan bahsedeyim ne karatay ne dukan ben Ayça Kaya ile beslendim onun tarzını kendime daha yakın buldum. şundan asla yemedim bundan asla yemedim diye bişey yok herseyden yedim ama az kararında o gün çok yediysem diğer günler telafi etim. ama haftada 6 hatta 7 gün devamlı 45 dak leslie yaptım

Biraz gec oldu canim ama tekrar tebrik ediyorum seni. Leslie ve dengeli beslenme ile basariyi yakalamamak mumkun degil. Leslienin tum videolarini yaptin mi zaten baska calismaya da gerek yok, iste biz merakimizdan degistiriyoruz arada.

• Beğen
Reactions: vsn
Bayanlar selamlar.
Bırsey sormak istiyorum.Bu leslie yeni videolar mı çekmiş ? 5 day slım down 4 mile power walk falan bunlar yeni videoları mı? Benim bildiğim 1-2-3-4-5 mıle olanları vardı 3 4 sene once yapıyordum.Topıgı okuyunca farklı vıdeolardan bahsedıyorsunuz gibime geldi.

Bayanlar selamlar.
Bırsey sormak istiyorum.Bu leslie yeni videolar mı çekmiş ? 5 day slım down 4 mile power walk falan bunlar yeni videoları mı? Benim bildiğim 1-2-3-4-5 mıle olanları vardı 3 4 sene once yapıyordum.Topıgı okuyunca farklı vıdeolardan bahsedıyorsunuz gibime geldi.
Yeni bir sey degil bu en sonu gecen senekiler senin yaptiklarin ilk cikanlardan . Spor görsel paylasim bölümündeki basliga yazarsan yardimci olmak isteyenlerden ulasbailirsin. Burada görsel paylasim yapamiyoruz.

deryacım ben genelde leslie 3 mil yapıyorum. hani şu 2. milinde başka biri yaptırıyor ya onu. yada 4 fast mile yapıyorum. süresi yine 45 dk falan olan ama daha çok kalori yaktıracak bir video tavsiye edebilir misin bana.

Yeni bir sey degil bu en sonu gecen senekiler senin yaptiklarin ilk cikanlardan . Spor görsel paylasim bölümündeki basliga yazarsan yardimci olmak isteyenlerden ulasbailirsin. Burada görsel paylasim yapamiyoruz.

Evet benimkiler eskiymis.Leslie bile zayiflamis yeni videolarinda.
Yok paylasim istemiyorum yeni videolarin hepsini indirdim zaten simdi.Sadece hangilerini yapiyorsunuz degisiklik var mi diye sormak istemistim.Tesekkurler.Oraya yazayim ben dediginiz gibi.

Evet benimkiler eskiymis.Leslie bile zayiflamis yeni videolarinda.
Yok paylasim istemiyorum yeni videolarin hepsini indirdim zaten simdi.Sadece hangilerini yapiyorsunuz degisiklik var mi diye sormak istemistim.Tesekkurler.Oraya yazayim ben dediginiz gibi.
Video paylasimi istemiyorsan sorularini buradan sorabilirsin. MEcbur konuyu ayirmak zorunda kaldik cok istek olunca konu dagiliyor diye. Yeni videolarinda bölgesel calismalar da var sormak istediklerini sorabilirsin.

Merhabalar kızlar nasılsınız? Ben bugün Callanetics yaptım ve ilk başladığım zamana oranla daha az yorularak daha iyi yaptığımı farkettim egzersizleri çok mutluyum :KK73:

deryacım ben genelde leslie 3 mil yapıyorum. hani şu 2. milinde başka biri yaptırıyor ya onu. yada 4 fast mile yapıyorum. süresi yine 45 dk falan olan ama daha çok kalori yaktıracak bir video tavsiye edebilir misin bana.

Tabii senin yaptiklarin da hizli ancak daha da hizli olan cok videosu var, mesela radio remix, party hits, mega miles , power miles serileri..., burn, color miles serisi...

Canim leslie hem bir kardio hem de yaptirdigi hareketler nedeniyle bölgesel de calistiran bir program. Yag yakarken vücudun genelinden yakarsin. Senin bacaklarinin kalinligi yag fazlasindan dolayi ise incelip sikilasir, genetik bir kalinliksa bunu degistirmek mümkün degil tabii ki.

tşk ederim evet benim genetik bir kalınlık hatta kilolarımın yüzde 80 i o bölgede diyetle inceldiler ama leslinin etkisini de merak etmiştim.

Selam kizlar. Daha düzelemedim ama bos da duramiyorum artik. Yarim saat cocuklarla yürüdüm, 40-45 dk kadar da barre workout yaptim.

X