- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Oooofff en çok sevdiğim tatlılardan birincisiAfiyet olsun çiçeğim bugün kahvaltıma bal koymadım akşama arkadaşlarım gelicek irmik helvası istediler akşama onlrla mecbur yiyeceğim onu dengelesin
Yaaa yapıp yedirmek isterdim sanaOooofff en çok sevdiğim tatlılardan birincisiiyisini yaptın afiyet olsun canım şimdiden
Yemiş kadar oldum kuzummmn benim coook tşk ederim çiçeğimYaaa yapıp yedirmek isterdim sana
İnşallah bir gün diyelim kuzum benim umarım karşılaşırız bir yerlerdeYemiş kadar oldum kuzummmn benim coook tşk ederim çiçeğim
Seni tanıdıktan sonra ki en çok dileğim bu oldu kuzucugumİnşallah bir gün diyelim kuzum benim umarım karşılaşırız bir yerlerde
Canımın en içi inşallahSeni tanıdıktan sonra ki en çok dileğim bu oldu kuzucugum
afiyet olsun kuzucumAz çay bardağı şeftalisuyu
Haydi buyurun kahvaltim
Offff çok güzel gözüküyorYağ yakıcı pul biberli limonlu yoğurdum
Çok şükür sıkıntı çıkmadı biraz ağrım var gecede 3 bucuk 4 e geliyordu yattığımda ilac aldim yarim saat bir saate kahvalti yapar yazarımHarika kuzumhsg nasıl geçti sonuçları inşallah iyidir canım
Çok şükür kuzum iyi ol hayırlı güzel sonuçlarıni alırız inşallahÇok şükür sıkıntı çıkmadı biraz ağrım var gecede 3 bucuk 4 e geliyordu yattığımda ilac aldim yarim saat bir saate kahvalti yapar yazarım
Amin balım inşallahÇok şükür kuzum iyi ol hayırlı güzel sonuçlarıni alırız inşallah
Herşey gönlünüzce olsun canım benimAmin balım inşallah
Afiyet olsun canım benim valahi burasıda buzzzz güneşÇok soğuk cokkhiçbir şey yapasım gelmiyor spor yapmam gerek ama battaniyenin içinden burnumu çıkarasim yok. Hanimlarrrr sizde nasıl durumlar???
Sabah
1 dilim beyaz peynir
1 tane tatlı yeşil ve kırmızı biber
1 domates
1 dilim tam buğday ekmek
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
Sarımsaklı yoğurt
1 kase haşlanmış brokoli
Ara Öğün
1 bardak Kefir
1 tane muz