- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Ohhh mis gbi bizimkidr bu gece yok evde Bodrum'a gitti şimdi yemekte yok ne yesem diye düşünüyorum bendeEvet çiçeğim ikiye böldüm sabahki omleti
5 ten sonra karı şeyler yemeyi pek önermiyor diyetisyenler ya zaten her gün bu saatlerde yiyordum eşim bugün biraz geç geleceği için bi yarım saat önce yedim
Güzel bir yeşillik yemeği veya salata türü bir şey yapabilirsinOhhh mis gbi bizimkidr bu gece yok evde Bodrum'a gitti şimdi yemekte yok ne yesem diye düşünüyorum bende
Manavda sebzelik bir şey yoktu vardı da hep buruşmuş şekildeydi almadım çarşamba günü pazara giderim yine kepek ekmeği aldım onunla tost yaparım yanına peynir salata domates koyarımGüzel bir yeşillik yemeği veya salata türü bir şey yapabilirsin
Ayy bizim lojmanın yakınlarında da pazar yok bu hafta bende marketten aldım buruşuk oluyor evet manavlardaManavda sebzelik bir şey yoktu vardı da hep buruşmuş şekildeydi almadım çarşamba günü pazara giderim yine kepek ekmeği aldım onunla tost yaparım yanına peynir salata domates koyarım
Evet öle malesef kuzu yaa buruşuk en güzeli pazarAyy bizim lojmanın yakınlarında da pazar yok bu hafta bende marketten aldım buruşuk oluyor evet manavlarda
Aynen kuzuşEvet öle malesef kuzu yaa buruşuk en güzeli pazar
Harika kuzumIyi aksamlar canlar
Kahvaltı iptal anestezili hsg çekildiğim için .
11.30
1 fincan sade Türk kahvesi
Akşam . 17.20
Yarım tabak kızarmış tavuk
2 küçük b. Közlenmiş patates
4 tane közlenmiş mantar
4 kaşık yogurt
6 7 tane küçük biber turşusu
20.00
1 küçük muz
1 adet kivi
6 7 adet cips
Yarım çikolatalı gofret
1 şişe maden suyu
Şimdiye kadar 1 lt su içtim
Ohhhh mis gibi şifa olsunEvet sabaha limonlu suyumla başlıyorum yarım saate de kahvaltı
Çekirdeklerini falan çıkarmakla uğraşmıyorum içerken dibinde az bırakıyorum çekirdekleri de öylelikle kalmış oluyorOhhhh mis gibi şifa olsun
Farkettim onu aman boşverÇekirdeklerini falan çıkarmakla uğraşmıyorum içerken dibinde az bırakıyorum çekirdekleri de öylelikle kalmış oluyor
Missss gibi bende birazdan yapacağımKahvaltı tabağımla geldiiim
Afiyet olsun çiçeğim bugün kahvaltıma bal koymadım akşama arkadaşlarım gelicek irmik helvası istediler akşama onlrla mecbur yiyeceğim onu dengelesinMissss gibi bende birazdan yapacağım