- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.363
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Mis gibi afyet olsun canım benimEki Görüntüle 2995072
Öncesinde ilaclar vitaminler vs. İçildi kahvaltıda bu şekildeydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mis gibi afyet olsun canım benimEki Görüntüle 2995072
Öncesinde ilaclar vitaminler vs. İçildi kahvaltıda bu şekildeydi
Offfff mis gbi afyet olsun canım benimPırasa yemeği ve süt un yumurtalı sadece üç malzemeli omletim
Beraber olsun kuzum benimOfffff mis gbi afyet olsun canım benim
Kuzum benim saol cnm omleti çok mu seviyorsun senBeraber olsun kuzum benim
Aman yok kız ekmek yememek iöin bunu yiyorum işteİnşallah
Kuzum benim saol cnm omleti çok mu seviyorsun sen
Hahahahhahahahags bak yaaaa ne kadaaaaar fenasinnnnn haftasonu benimde alışveriş yapmam gerek offff bak hatırladım geneAman yok kız ekmek yememek iöin bunu yiyorum işte
Tam buğday ekmeği alacam da çıksam bi dışarı kocişte geç geliyor bu saatlerde hep unutuyor kafasını kıracam
Hafta sonu izin gününde biraz pazar malzemalerimi alırken tam buğday ekmeğinide alırım
Ben sıkılmadım omletten de tam buğday ekmeği daha iyi olur ben hafta sonu çıkarken sana da hatırlatırım kuzuHahahahhahahahags bak yaaaa ne kadaaaaar fenasinnnnn haftasonu benimde alışveriş yapmam gerek offff bak hatırladım gene
Sabah kahvaltıdan sonra unuttum :)) şimdi söyleyeyim 1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber ve 2 tane ceviz yedim öğlende türk kahvesi
Ay ay ay afiyet bal şeker olsun çok çok severim şu marul var ya normal mi kıvırcık marul yiyememLimonlu su içildi
Sıra kahvaltıda
Aysberk marul var ya kuzu oAy ay ay afiyet bal şeker olsun çok çok severim şu marul var ya normal mi kıvırcık marul yiyemem
Ihlamur zencefil gibi kış çayları kışın çok yüksek fiyatlara satılıyor. Ben kışa girmeden Eylül gibi alıyorum baya uyguna geliyor.Akşam yemeği ciğer sote tabii ki de biber turşusu 2-3 kaşık yoğurt başka bir şey yiyemedim tikandim
Sonra Bir kupa bardak Ihlamur yaptım ( ıhlamurun kilosu 300 TL olmuş ) çok şaşkınım dün aktarda çok şok geçirdim