- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.363
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sürekli içerim günde 3 litre veya daha fazlasını içerim damacana dayanmaz kız ben sana mesaj atar hatırlatırımSu içmeyi ihmal etmiyoruz tabikideeeee ama ben hiç içemiyorum aklıma gelmiyor
su içmeyi birbirimize hatırlarsak diyorum ne dersiniz acaba
Yaaaa ne güzel kuzu hiç icemem ben offfBen sürekli içerim günde 3 litre veya daha fazlasını içerim damacana dayanmaz kız ben sana mesaj atar hatırlatırım
Şu an pul biberli limonlu yoğurdumu yiyorum tadı değişikYaaaa ne güzel kuzu hiç icemem ben offf
Hahahah resim isteriz yere yer şifa olurŞu an pul biberli limonlu yoğurdumu yiyorum tadı değişik
Ohooo yedim bitirdim hahahaha yarına artıkHahahah resim isteriz yere yer şifa olur
Kefirin yanındaki ne kuzu havuç muuAra öğün
Yok kuzu galeta kuzummmKefirin yanındaki ne kuzu havuç muu
Yarın beklerizOhooo yedim bitirdim hahahaha yarına artık
Galeta ne unu mu onu öyle mi yiyorsunYok kuzu galeta kuzummm
Bu tahta olan çubuk varya ondan kuzuGaleta ne unu mu onu öyle mi yiyorsun
Bilmiyordum kuzu neyse afiyet olsunBu tahta olan çubuk varya ondan kuzu
Bak bu kuzumBilmiyordum kuzu neyse afiyet olsun
Hee şimdi bildim kuzu güzel bunların tadı du bende aldıram kocişeBak bu kuzum
Aldır aldır tabikide atıştırmalık iyi oluyorHee şimdi bildim kuzu güzel bunların tadı du bende aldıram kocişe
Oh erkencisin canım mis gibi görünen vallahi ıspanak Ben de mi yapsam ne yapsam acaba Sabahnden mi kaldı omletAkşam yemeğim
Evet çiçeğim ikiye böldüm sabahki omletiOh erkencisin canım mis gibi görünen vallahi ıspanak Ben de mi yapsam ne yapsam acaba Sabahnden mi kaldı omlet