- Konu Sahibi armanselin
- #1.661
beroş seroş kaç yaşındasınız.manitanız yokmu bacılarrr,beyaz atlı prens buldumu sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napayım ya elimi bile bir yıl snr tutabilmişti,hiç imkan vermedimki çocuğa Utanıorum bacım napayım :26: Bende istiorum sanki ama olmuo işte Hem daha iyi daha iyi herşeyi evlenince tatsın,daha çok özlemiş olur beni Anaa çok utandım şuan
hadi ya,nese olsun sağlık olsun tatlım,haftaya en başa beni yazarsın olur biter
Bmı ne oluo seloş :26:
yazmaz olur muyum seloşum yaa en tükenen kalemimle yazacam
boy kaç bacı heeee ya öyle olmuş neyse
beroş seroş kaç yaşındasınız.manitanız yokmu bacılarrr,beyaz atlı prens buldumu sizi
beden kitle indeksi diye biliyorum. Senin boyun benden kısa sanırım. Kaç cm?
Manita beyaz atlı prens değil de bildiğin odun.
Kısa değilsin ki. :26: 4 cm var aramızda.1.66 bacım kısayım :26:
yok bacı beni hiç deşme 1 senedir boşdayım kafam rahat diyeceğim ama adam gb adam beni de bulsun demeden edemeyeceğim
benim sevdiğim başkasıyla evli ben bekledim o başkası ile evlendi
benimki önceleri beyaz atlıydı,yani öle davranıodu,snr dan baya odunlaştı,ama yıllardır yonta yonta şuan güzel bi şeye dönüştü benim eswerim olur kendileri her haliyle seviyorum ama sıpamı o ayrı
Ah Gülüm benim çok teşekkür ediyorum.
yok bacı beni hiç deşme 1 senedir boşdayım kafam rahat diyeceğim ama adam gb adam beni de bulsun demeden edemeyeceğim
benim sevdiğim başkasıyla evli ben bekledim o başkası ile evlendi
canım benim üzülme ama sen. :26: Sen daha iyilerine layıksın bir kere.
Benimki de şimdi odunluk aşamasına geçti beyaz atlıdan. Nasıl yonttun kız? Ben de yontayım biraz.
hergün atlattım hatırlaıyorum diyorum hatırlatan birşryler çıkıyo kendimi çok mutsuz ediyorum biliyorum ama elimde değil resmen kalbim ağlıyo ismini duyduğumda gözlerim doluyo 1 seneden fazla oldu ama olmuyo Rabbim kalbimden alsın onu hatırlamıyım
hergün atlattım hatırlaıyorum diyorum hatırlatan birşryler çıkıyo kendimi çok mutsuz ediyorum biliyorum ama elimde değil resmen kalbim ağlıyo ismini duyduğumda gözlerim doluyo 1 seneden fazla oldu ama olmuyo Rabbim kalbimden alsın onu hatırlamıyım
inşallah inşallah rabbim karşına hayırlı birini çıkartır da seni o kadar çok mutlu eder ki dünyanın en mutlu,en güzel,en fit kadını olursun.