- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #1.221
günaydın kızlar..
cetvel işini hallettim nihayet :) küsürleri yazmıyordu , küsürler gramlar çok önemli benim için oysa
ben diyete 1 nisanda başlamıştım, 45- gun kendımsonra burdaki listeden devam ettim..bu hafta böyle gitsin haftaya ikinci listeye geçerim..
Kızlar bulgur pilavı kalorisi nasıldır? prince göre azdır dimi :)
ay berivancım çok doğru diyorsun mazallah dediğin gibi olur falan bahsetmeyelim.Inşallah sen de benim kadar memnun kalırsın. Ben de buradan keşfettim orayı. Ah burayı o kadar çok seviyorum ki sonunda bir faydam dokundu.
bu diyeti yapacaksan bulgur pilavından uzak durmalısın.
Bu diyeti yapacaksan bulgur pilavından uzak durmalısın.
ben dün yemedimAman yeme canımm
yesem bile ekmek yerıne yıyorum..diyetlerde birbirirnin yerıne gecen şeyler vardır aslında :44:
berivan senın cetvel doğru mu ? 92 kilodan mı başladın diyete? ne kadar zamanda verdin bu kiloyu?
Bu diyeti yapacaksan bulgur pilavından uzak durmalısın.
gerçekten bulgur pilavı yememeli miyiz :44: amaan ben yiyodum kalorisi düşüktür diye,tühmakarna da yenmemeli demi,pirinç pilavı falan. aslında direk sebze anladığım kadarıyla ette mi yok,ama ben çoook severim
Arkadaşlar iş yoğunlu birde sınavlarım var haftaya bir süre tam giremem ama bildirim için gelirim zannedersem
kendinize çokkkk iyi bakınBENİ SAKIN UNUTMAYIM
yaa bana kızın,dayak falan atınNe bileyim işte yardımmmmm 2 gündür diyeti hepten boşladım,nie böle oldum bilmiorum,tekrar başlamalıyım :18:
ne oldu nerede yanlış yaptın :44:canım ağlama
ya ben tam olarak bilmiorum ne yenir ne yenmez :44: Bulgur yenir sanıodum mesela,yada pilav,yada etli yemek,bezelye falan,karbonhidratmı almamlıyım. Benim pek bilgim yok ya,ne ağırlıklı beslenmeliyim ki. Bide nişanlım gelince haftasonu yedim,geri de odaklanamadım diyete, görünce dayanamayıp yiyorum,öğlen pizza yedim
berivanım nickimi beğendiğine sevindimGamyoncu kız bu nasıl nick ayol
Herzaman yanındayızdiyet menü sağlıklı ve kilo verici başladıkdan sonra devamı geliyo bak bana çizelgeme 91 kilo dan düştüm haatta hiç birşey kolay elde edilimyo o yüzden azmini asla kaybetme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?