- Konu Sahibi armanselin
-
- #1.201
evet canım bende aktardan yeşilcay almak ıstıyorum dedıgımde adam bana ıkı cesıt var bırı bu dıgerı bu baktım altında cin cayı yazıyo ama bu cin cayı yazıyo dedım o daha etkili yağ yakmada dedi diğeri türk usulu demişti deneyeyım bakalım diye ondan almıstım hala ondan alıyorum :)
kızlar bugün adetim ben geliyorum dedi bana
galiba bu hafat bana zor gelicek çünki cnm tatlı, herşeyi isticek inş frenliye bilirim:26::26:
kızlar bu hafta menümü yazamıcam çünki dersler yüzünden pek sık giremicem özür dilerim
kızlar merhaba, ben bugün arkadaşımızın doğum günün sebebiyle öğle yemeğinde kırmızı eti kaçırdığım için akşam yoğurtla idare ediyorum.
onun dışında istikrarlıyım, sizin nasıl gidiyor?
Hep destek, tam destek
işe yarıyomu bari??? ben ilk diyete başladığımda 9 life tea diye bi çay var ondan içerek 5 kilo vermiştim ama sonra durdu uzun süre çayı içmeme rağmen kilo veremedim bende çayı bıraktım diyete devam ettim 7 ayda 7 kilo verebildim ancak. niye veremiyorum niye veremiyorum diye düşünürken kan tahlili yaptırdım tiroit sorunum varmışdoktora gidip tedavime başlıcam inşallah düzelir bende rahat rahat kilo verebilirim 7 kilo verdiğim için mutluyum ama 7 ayda verdiğim için mutsuzum daha erken verebilirdim ama ......
işe yarıyomu bari??? ben ilk diyete başladığımda 9 life tea diye bi çay var ondan içerek 5 kilo vermiştim ama sonra durdu uzun süre çayı içmeme rağmen kilo veremedim bende çayı bıraktım diyete devam ettim 7 ayda 7 kilo verebildim ancak. niye veremiyorum niye veremiyorum diye düşünürken kan tahlili yaptırdım tiroit sorunum varmışdoktora gidip tedavime başlıcam inşallah düzelir bende rahat rahat kilo verebilirim 7 kilo verdiğim için mutluyum ama 7 ayda verdiğim için mutsuzum daha erken verebilirdim ama ......
O çayı yağ yakımını hızlandırmak için içiyoruz. Ve ödem için. Bahsettiğim çay nasıl bir şey?
Buna da şükür. İnşallah kısa sürede iyileşir, kilo verirsin.:26:
merhaba kızlaaaaar , sizleri çok aksattım kusuruma bakmayındün oturdum bir sürü bişey yazmışsınız teker teker okuyup yorum yapacaktım fakat markette olduğum için pek zamanım olmadı okuyamadım yarın dolunay gerçekleşiyor ve 26 sında benimde diyetim başlıyor. fakat spora daha çok ağırlık vereceğim, sıkılaşmam lazım :26: bu arada yarın düzenim var, bir sürü bişiler alıcaaam bu sabah görümcemin evine kahvaltıya gittim çok güzel geçti, beni çok seviyorlar bende onları tabi görümcem benim uuupuzun saçlarımı 1-2 gün önce görümüştü ve bana fön makinesi almış hedaaaaye
Sakin istiyorsan kesinlikle callanetics. Onun konusu vardı canım burada arat istersen. İndir videoları ve başla. Pilates halt etmiş yanında.[/QUOT
baktım tatlım da baya video var,hangisini indireceğimi bilemedim :44:bide ücretli yazıodu sanki öle mi bilgin var mı acaba canım :26:
Doa kozmetik ürünleri canım duydun mu hiç? Muhteşem şeyler. Saçım benim patır patır dökülürdü resmen. Şimdi tık yok. Allah razı olsun onlardan bin kez.
günaydın herkeseee.diyet kardeşleri nerdeee,berivanım,selinciğim,akrepcik,ignis nerdesinizzz :92::126:
Günaydın herkese,
regl olmak üzereyim ve pek modum yok.
Bu hafta canım zayıflama topic'lerine uğramak istemiyor.
Bugünkü listem;
[TABLE="class: grid, width: 403"]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]1 bardak süt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabah[/TD]
[TD]2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı,1 ceviz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]öğlen[/TD]
[TD]Köfte, salata,1 dilim uno denge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD] 1/2 paket form bisküvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akşam[/TD]
[TD]6 kaşık pırasa,1 dilim uno denge, salata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gece[/TD]
[TD]Meyve[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Sakin istiyorsan kesinlikle callanetics. Onun konusu vardı canım burada arat istersen. İndir videoları ve başla. Pilates halt etmiş yanında.[/QUOT
baktım tatlım da baya video var,hangisini indireceğimi bilemedim :44:bide ücretli yazıodu sanki öle mi bilgin var mı acaba canım :26:
Yoo canım ben ücretsiz indirmiştim hepsini. :26:
benimde çok dökülüo selincim ya,uzamada sorun yok benimde uzun baya,ama dökülüo iştepeki hala kullanıomusun,o tür ürünleri kullanırken iyiymişte kullanmayı bırakıncadaha da çok dökülmeye başlıomuş,sürekli kullnmak gerekiomuş,öle mi gerçekten :26:
günaydın herkeseee.diyet kardeşleri nerdeee,berivanım,selinciğim,akrepcik,ignis nerdesinizzz :92::126:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Geldim bacım geldim
Selin çok teşekkürler siteyi tavsiye ettiğin için çok güzel çok doğal buldum ilk iş alacağım site adını sık yazmak istemiyorum mazallah reklam amaçlı üyelik yazar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?