- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
- #1.061
aslında bugün tamamen senin diyetine uymaya çalıştım :18:
Baya bi farklı geldi o yazdıkların ondan dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında bugün tamamen senin diyetine uymaya çalıştım :18:
teşekkür ederim evet yerken bana da çok şekerli geliyor ama tok tutuyordur diye arada yıyorum.. bu listeye başlamadan almıştım bitsin de bi daha almam :)
herkese günaydın..
dün tatildi ..kendimi cumartesi gibi hissettim bugun de pazartesi sendromu
kaçamaklarım ve diyetim tam gaz devam..kaçamak yapınca diğer öğünde telafi ediyorum :)
Kızlar , yağ ölçen tartılardan önerebileceğiniz var mı? benım evdeki zemıne göre kiloyu değiştiriyor :)ayrıca yağ ölçmüyor..
bizde sayende kiloları verdikçe mutlu oluyoruz canımmm paylaştığın için minnettarız ALLAH RAZI OLSUN
günaydın kızlar
evet diyetiniz çok sağlıklı hiç aç bırakmayacak şekilde besleniyorsunuz
bende 1 yıl içinde hiç pes etmeden yılmadan sağlıklı beslenerek 15 kg verdim ama 1,5 aya yakındır saldım gibi salmadım gibi kilo almaktn çok korkuyorum korktukça artılar oluşuyor eğer benide aranıza alırsanız çok memnun kalırım (aslında kendi topiğim var ama işte)
sevgiler
selin hani patates,havuç,bezelye yemioruz ya yemeklerde. çiğ olarakta m-ıi yenmemeli,havucu yada bezelyeyi
aynısını bende yaptım,bir beden küçük aldım pantolonumu,ne yapayım çok hoşuma gitti,biraz sıkıo ama olsun,sığacaz onlara hiç merak etme
havucu da çokkkkkkkkkkk severim halorisi de az bildiğim kadarıyla yiyemiyor muyuz havuç
Meyve öğününde 1 tane havuç yiyebilirsin de bezelyeyi hiç çiğ olarak yiyen görmedim. :44:
selin öle demişti die hatırlıorum,yanlış mı hatırladım acaba :18: yemeklerde nişantası bol olabları koymayacaktık,patates bezelye ve havuç demişti sanki :44:
Çok sevdiğim bir pantolonum vardı teyzem almıştı baya da bi küçük almış sağ olsun. Diyete başlamadan bacaklarımdan bile geçmiyordu şimdi tam ve hatta biraz bol. Kilo vermeye devam ettiğim için şimdi de bol olacak diye üzülüyorum.
aa listeye eklenmişim :) şimdi diyete daha da uymam gerekiyor :)
aslında teknik olarak 2. listeye girmem gerekiyor ama ikinci listede akşam hiç ekmek yok
canım hoş geldin aramıza tabii ki alırız aramıza seni. Gel hep birlikte kurtulalım bu kilolardan.
kızlar probiyotik yoğurt-ev yapımı yoğurt olabilir mi?
Şu kaynanalara niye böyle yapar hiç anlamam.berivan aslinda ortada ogle alanen bir idda yok bizimki gizliden gizliye .ben kac kilo verdigini sordugumda bir kac kilo diyor ama baskasi sordugunda gercekler ortaya cikiyor :))))))))
şu anneler yokmu ya tlf ettim ne yapıyorsun diye zzararlı çıktım valla bir sürü kızdı diyetimi sabote etmeye çalışıyor çok fena yok bunu ye yok şunu fenalık geliyo hergün
bir de ben de kansızlık var tutturdu bulgur pilavı iyi geliorumş diye akşama bulgur yiyeceksin d,yo yiyemem yok şişiriro beni ya
E öyle yazmış.kız çiğ olurmu haşlamadır bence
kız çiğ olurmu haşlamadır bence
daraltırırsın bacım orjinal yaptır aynen giyy
bende gizli diyet yapıyorum düğünde görsün akrabamalar