- Konu Sahibi armanselin
- #1.001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 693324 bu siyah gibi kına için kırmızı yada pembesi harika olabilir Eki Görüntüle 693325 rengi çok güzel Eki Görüntüle 693326 buna bayıldımmmmmmEki Görüntüle 693327 şık olur Eki Görüntüle 693328 model ve renk güzel Eki Görüntüle 693329 bunun modeli Eki Görüntüle 693330 bunu ciddi ciddi çok begendim sizce hangisini diktirsem
gerçekten işe yarıyor
Eki Görüntüle 693324 bu siyah gibi kına için kırmızı yada pembesi harika olabilir Eki Görüntüle 693325 rengi çok güzel Eki Görüntüle 693326 buna bayıldımmmmmmEki Görüntüle 693327 şık olur Eki Görüntüle 693328 model ve renk güzel Eki Görüntüle 693329 bunun modeli Eki Görüntüle 693330 bunu ciddi ciddi çok begendim sizce hangisini diktirsem
kızlar ben ara öğünlerimi de yememe rağmen çok sık acıkıyorum ilk günler diye mi acaba :26:
Tebrikler çok iyi kilo vermişsiniz bende bugun hemen başlıyorum. Bunu bizimle paylaştıgınız için çok teşekkür ederiz.
şık olur dediğini çok beğendim, çok duru.
Siyah olana bayıldım!
Öyle yapınca da kilo sıfır oluyor ya anlamadım gitti. :/ Neyse o önemli değil zaten önemli olan kilo.
Günaydın tatlımmm. Bu liste dediğiniz şey mi kim bu hafta kim kaç kilo vermiş falan? Herkes yazar en sonunda da topluca bir şekilde ben yazarım. Aslında ben şey de düşündüm herkes başladığı tarihi yazsın bir de verdiği kiloyu yazsın. İlk mesaja ekleyeceğim her hafta da değiştireceğim. Herkesin ne kadar sürede ne kadar verdiğini görürüz.
tamam nasıl istersen canım
şu şekilde mi
başlangıçburadaki başlanğıcım)71
bu haftaki kilom :70
giden 1 kg
hedef :58
kalan :12
sayende selincim bu iddayı kazanmam gerek çanta benim olacak çantada gözüm yokta kazanmam şart
bu gibi çizelgelerde bmı yı merak ediyorum sadece.
Her şey aynı sadece
waist units: Burası ing kalacak
height units: Burası da metric.. Seçilecek
ilk sayfada olması güzel olur
başlangıç 23 nisan
kg 62.5
berivan hep soracağım kalıyo. Arkadaşın ilk kez diyet yapacaksa tabi ki de senden fazla verecek. Sonuçta ilk hafta herkes fazla veriyor
canım sana kelebek demek gelsi içimden sorun olur mu :26:
Ya canım haklısın diyet yapıp bırakıyo rakibim 1 aydır yapmamış haklı dın ama canımı sıokıyo bu durum çok uğraşıyorum korkuyorum rezil olmak dan :18:ama olmayacagım o 5 kilo veriyorsa ben 6 kilo vereceğim
1 haftalığına girmiştiniz sanırım son durum ne şimdi. Sorun olmaz tabi ki
su iki yesil cok guzel
1 haftalık olur mu 1 aylığına girdik biz 11 nisan başlanğıcımız
veeeeeeee şuan poçaca yiyor Afiyet bal şeker kilo olsun ona
allah iyiligini versin ekran basinda beni guldurdun ya Benimde bir rakibim var kaynanam ikimiz beraber diyet yapiyoruz ama ondaki hirs kimsede yoktur herhalde hic bir sey yemiyor bes kilo verdi bile ama ben buyuk bir sabirla kilo vermesinin durmasini bekliyorum Bakalim ozaman ne yapacak
allah iyiligini versin ekran basinda beni guldurdun ya Benimde bir rakibim var kaynanam ikimiz beraber diyet yapiyoruz ama ondaki hirs kimsede yoktur herhalde hic bir sey yemiyor bes kilo verdi bile ama ben buyuk bir sabirla kilo vermesinin durmasini bekliyorum Bakalim ozaman ne yapacak
bu gibi çizelgelerde bmı yı merak ediyorum sadece.
her şey aynı sadece
Waist Units: burası ing kalacak
Height Units: burası da metric.. seçilecek
ilk sayfada olması güzel olur
başlangıç 23 nisan
kg 62.5
berivan hep soracağım kalıyo. arkadaşın ilk kez diyet yapacaksa tabi ki de senden fazla verecek. sonuçta ilk hafta herkes fazla veriyor