- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
iyi diyorsun ama............samimi bi arkadaşın evine gidicez, bakıcaz artık..
Bel çevresi falan o kısımları doldurmadım ondan olabilir mi?
Canım hoş geldin aramıza. Seni de aramızda görmekten çok mutluluk duyarız.Öncelikle sınavlarında başarılar dilerim. O zaman hemen yarın bekliyoruz yediklerinin listesini.
Görmesin gözleriniz böyle şeyleri.Sizin "kayısınız" var sarelle de neymiş!
rumuzunu değiştir önce bence peralle,
seni görünce aklıma sarelle geliyor
slm canım.evet hemen yarın başlıyorsun kendini hazır hissetmiyorsan 1. listeye hafiften bir şeyler ekleyerek başla sınav haftanmış.en fazla beynimiz harcıyormuş kaloriyi o yüzden hemen birebir uyma hazırlık yap sadece.daha çok gençsin canım sen bizden hızlı verirsin.kendine küçük hedefler koy birden atıyorum ben 30 kilo vericem deme.gözünde büyür yoksa.ben ilk 3 dedim 3.700 verdim.şimdide 5 diyorum yani küçük adımlar tatlım.başarıcaz tabiki de
Azar azar tatmaya çalışırsan olur bu iş.
Waist Units: burası ing kalacak
Height Units: burası da metric.. seçilecek
en başta Public Data, Weight seçilecek
Weight Units: kilograms
Görüşmek üzere,iyi geceler dilerim.herkese iyi geceler ben de kaçıyorum.yarın yine gelirim
Teşekkür ederim bende aranızda olmaktan çok mutluyum ilk defa bu konudaki bir topiğe girdim ama tek konumuz kilo değil bu çok güzel ve de önemli birşey :) Kesinlikle yazacağım :)
Di mi kesinlikle bizim kayısılarımız var :)
Ay hiç aklıma gelmişti sarelleye benzediği sen söyleyince farkettim
Gencim ama kilo konusunda ne yazık ki çok iradesizim zaten hiçbir zaman çıtı pıtı olmadım kendimi bildim bileli diyet kelimesi dilimde :) Ama bu diyet çok sağlıklı, önümüzde kanlı canlı örneği var ve sizlerinde verdiği kiloları görünce hirsa geldim bu sefer bırakmıcam. Aslında listeye tam uymayı düşünüyorum çünkü hem öğün sayısı fazla tatmin edici hemde aşırı haraketli bir insan değilim sporu hiç sevmem ama yüzmeye bayılırım o yüzden haftanın 3 günü yüzmeyi planlıyorum diyetin yanı sıra :) tabi yüzmeye gittiğim günler birazcık ekleme yapabilirim. Siz spor yapıyor musunuz?
herkese ii günlerrrrrrrrrr
bol bol kilo kaybedelimmmmmmmmmmmmm
günaydınnnnnnnnnn canlarımmmmmmm
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldinizzzzzzzzz çok güzel samimi hoş sohbeti olan kilo konusunda kararlı azimli harika bir topik iyiki geldiniz
selin canım pazartesi tartılma günümüz çok güzel ama listeyi kim hazırlaacak :26:
melek kızzzzzzzzzz nie öptürüyon öpmesin öncr ben öpeyim o 1 ay sonra öpsün
Günaydın.
Bugünkü listemi yazayım;
[TABLE="class: grid, width: 403"]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]1 bardak süt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabah[/TD]
[TD]2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı,1 ceviz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]öğlen[/TD]
[TD]Mercimek, salata,1 dilim uno denge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD] 1/2 paket form bisküvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akşam[/TD]
[TD]6 kaşık lahana yemeği,1 dilim uno denge, salata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gece[/TD]
[TD]Meyve[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Günaydın tatlımmm.Bu liste dediğiniz şey mi kim bu hafta kim kaç kilo vermiş falan? Herkes yazar en sonunda da topluca bir şekilde ben yazarım. Aslında ben şey de düşündüm herkes başladığı tarihi yazsın bir de verdiği kiloyu yazsın. İlk mesaja ekleyeceğim her hafta da değiştireceğim. Herkesin ne kadar sürede ne kadar verdiğini görürüz.
Bu arada bu listeyi ben yaparım dedim ama yapmak isteyen varsa yapabilir tabii ki.
tamam nasıl istersen canım
şu şekilde mi
başlangıçburadaki başlanğıcım)71
bu haftaki kilom :70
giden 1 kg
hedef :58
kalan :12
sayende selincim bu iddayı kazanmam gerek çanta benim olacak çantada gözüm yokta kazanmam şart
senin yapman en doğrusu tatlım ama herzaman yardım ederiz topiğimiz gittikçe kalabalıklaşıyor yardımlarımız seninle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?