Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın!

Hoş buldummmmm canımmm. Sen de iy ki yorum yaptınnn. :*

Ben bugün başladım :)) kaçtır hep başlıcam diyorum ama ne bileyim hep diyordum arman gelse de onla konuşsam başlasam kilo veririm inş bende bir kere 2 güncük uymustum gerçekten vermiştim 2 günde bile ama bu sefer pes etmek yok sende vaktın oldukça buraya gelir misin destek ol :))

merhaba kızlar bende yenı uye oldum epeydır bu seylerı takıp edıyorum bu dıyetı copy past yapıp hemen cıkarttım yarın allah nasıp ederse baslayacagım kılom suan 70 ve 1.60 boyundayım . eskı kılom 60 a dusmek ıstıyorum . buraya uye olursam motıve amaclı bısıler olur dıye dusundum. ramazandan sonra allah nasıp ederse nısanım olucak . Bıraz azıme ıhtıyacım var . desteklerınızı ve dualarınızı esırgemeyın

Ayy nışanın olmasına çok sevındımm. :) Bence duzenlı yaparsan lıstelerı başarırsınn. Ramazan lıstesının lınkını de verdım ıkı mesaj once. :*

Tabıı kı de vaktım oldukça burada olacağım ınşallah :) Nasıl gıdıyor? :)

Hoşgeldinnnnn. En çok bu diyeti beğendim ve sen yoksun diye başlayamadım. Nasıl bir manyaklıksa bilmiyorum. Artık başlayabilirim.

Ben bir diyetisyen adayıyım ve
Yazdığınız diyet listesinin kalorilerine baktım ve 1.gün verdiğiniz listeyle son gün verdiğiniz liste arasında ortalama 100 kalorilik bir fark var ve bunları bir diyetisyenin yazdığına inanmıyorum gerçekten sizin sağlığınızla oynamışlar üzgünüm ama bu diyeti yaptığınız zaman tabiki hızlı kilo verirsiniz çünkü size 800 kalorilik düşük zayıflama diyeti (şok diyet ) vermişler.Ayrıca bunları bir diyetisyenin yazmış olması bile bunu burada paylaşmanızı hakli çıkarmaz çünkü her bireyin alması gereken kalori kişiye göre değişir bunları burada paylaşarak kendi sağlığınızdan olduğunuz gibi başkalarınında sağlığıyla oynuyorsunuz ,bunu bir diyetisyenin yazmış olması da şok diyet olduğu ve bazal metabolizma hızınızı çok yavaşlattığını değiştirmez bu diyet kalorisin biraz fazla yeseniz bile (karbonhidrat ve protein olsa bile) vücudunuz bunu yağa çevirip depolar.
Gerçekten halkımızın bilinçsizliğine inanamıyorum,2017 yılındayız ama hala şok diyetten medet umuyorsunuz.Size tavsiyen bu diyeti yapmayı bırakın ve gerçek bir diyetisyen arayışına girin ,bu liste büyük ihtimalle özel hastaneden aldığınız bir diyet listesidir.Devlet hastanesine veya Toplum Sağlığı Merkezine giderek devletin ücretsiz sağlamış olduğu imkanlardan yararlanabilirsiniz.Özel hastanelerde,kliniklerde ne kadar çabuk zayıflatırsan başarılı görüldüğün ve ücretin arttığı için özel diyetisyen kliniklerine gitmenizi tavsiye etmem.

bana devlet hastanesi diyetisyen diyet vermişti sadece sabah ekmek vardı bu bir ikincisi ise konu sahibi çok tatlı bir insan kimseye alında zorla yapın demiyor neden yalan söylesin ki ayrıca gayette makul 800 cal. falan da değil zaten ideal olanı bir öğünde en fazla iki dilim ekmek yemek siz diyetisyen adayı olarak dile getirmişsinşz lakin suclayıcı bir dil kullanmışsınız ben uyguluyorum gayette iyi diyet şekeri düşen ben hiç açlık his etmedim. Teşekkür ederiz. Neden cevap verme gereği duydum derseniz bu diyeti yapıp sonuç alıyorken konu Sahıbınin bu listelerini kullanıyorum biraz haksız olmuş yorumunuz. İşinşzde başarılar :))

huhuuu armanselinim neredesinnn yaa. arkadaşlar kimse neden yok

Kızlar selam bugün 11+4 olarak dr à gittik . Benim geç döllenme demişti zaten dr. Şmi de hala geri GÖRÜNÜYORLAR KIZLAR ŞOKTAYIM ÇÜNKÜ BENİM BEBEKLERİM OLACAK YANİ İKİZMİŞ VE TEK YUMURTA İKİZİİİİ

Doğuma 85 le girdim doğumdan on gün sonra diyet yaptım on ayda 55 kiloya düştüm. Yaklaşık bir yıldır 56 kilodayım korumayı başardım hala dikkat ediyorum ve hala emziriyorum oğlum 21 aylık artık diyetle ilgili kitap bile yazabilirim

Nasıl bir diyet uyguladınız acaba? Ben de 3 ay önce doğum yaptım sütüm azalır diye diyet yapmaya korkuyorum

Bu diyet güzel bir ayristiayr diyeti. Yaklaşık 850-900 kal arasi. Uzun süredir takip ettim tüm sayfaları okudum ama uygulamaya geçemedim yapanlar paylasimlara devam etsin lutflü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…