- 9 Aralık 2013
- 2.187
- 2.606
-
- Konu Sahibi armanselin
- #7.321
Bitmeden de yazabilirsiniz. Destek oluruz. Bu arada 2.listeye yarin basliyorum :) Kacamak yaptım yine :)Tebrik ediyorum sizi o zaman bende bitince bildirim yaparım
1. Bölüm ilk haftam çok sıkı bir şekilde dikkat etmesemde bir haftada 1.200 verdim. Denemenizi tavsiye ederim
64.200 düm bu haftaya 63 ile başladımkaç kiloydunuz ?
Yarin bende basliyorum insallahÇok güzel dolu dolu bir diyet listesi gibi duruyor. Bende başlıyorum o zaman. Çok azimlendim
Diyet listenize baktım gercekten cok saglıklı görünüyor ben de yarın sabahtan bu dıyete baslayacagım program yaptım bile sadece tek bi degisiklik sabah icilen süt yerine limonlu su içicem cünkü süt içemiyorum umarım sizin verdiginz gibi kilo verebilirim
Bitmeden de yazabilirsiniz. Destek oluruz. Bu arada 2.listeye yarin basliyorum :) Kacamak yaptım yine :)
Öncelıkle herkese selamlarımı sunuyorum. Şıfremı unuttuğum ıçın uzun sure sıteye gırış yapamadım. Şans eserı şuan başarmış bulunuyorum. Yorumlarınıza cevap veremedığım ıçın lütfen affedın.4 yıl once yaptım dıyetı ve şuan 60-62 kıloyum. O cıvarda oynuyor kılom. Eskı arkadaşlarım ve bu yola yenı baş koymuş yenı arkadaşlarım; hepınızı çok öpüyorum. Sormak ıstedıgınız soruları fırsat buldukca cevaplayacağım hatırladığım kadarıyla. Sağlıklı ve bol eksılı günler dılerım. :)
Hoş buldummmmm canımmm. Sen de iy ki yorum yaptınnn. :*sonunda ya valla ben seni bekliyordum o kadar çok sevindimm kiii anlatamammmmm... iyi ki geldin :))