- Konu Sahibi armanselin
- #7.281
merahaba kızlar bende bugüne kadar pek çok diyet ve dıyetisyen maceram oldu kilo verdim tekrar aldım
eger katılım sağlanırsa bende bu dıyetı uygulamak isterim
eger katılım sağlanırsa bende bu dıyetı uygulamak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım eğer istersen birlikte başlayabiliriz bende başlamak istiyorumDevam eden yok mu hic kimseden ses yok bende başlamak istiyorum
Arkadaşım eğer istersen birlikte başlayabiliriz bende başlamak istiyorum
ben 4.listenin yarısına kadar arada kaçamaklarım olsada 2014 de yaptım 19 kilo verdim son zamanlarda bunun 5 kğ mını aldım şimdi tekrar yapmayı düşünüyorumsonuç alanlar var mı??? acillll
ben 4.listenin yarısına kadar arada kaçamaklarım olsada 2014 de yaptım 19 kilo verdim son zamanlarda bunun 5 kğ mını aldım şimdi tekrar yapmayı düşünüyorum
Seni çok iyi anlıyorum insanın eşiyle arasında kilo olarak bariz fark olunca gerçekten kendini kotu hissediyor. Bende baslamak istiyodum ama günler kisayken hamilelikten kalan oruç borçlarımi tutucam inşallah, bende borçlarım bittikten sonra su kilolardan kurtulup hayatımın geri kalanında kiloyu dert edinmeden yaşamak istiyorum. Sende İnşallah en kısa zamanda istedigin kiloya inersinBen bugün başladım hayırlısı ile :) haftalık 1 kilo benim için ideal emziriyorum, çok acıkıyorum ama bir şekilde başarmak zorundayim,hamileligimin son 3 ayında aşırı kilo aldım öncesinde de zaten kiloluydum özetle simdi obezim... Ya istediğini giyeceksin ya da istediğini yiyeceksin ! Ben istedigimi giymek istiyorum artik, yaşım 25 ama giyinme zevki diye birşey kalmadi kilolarimi kapatma çabasından kilo ile beraber sağlık sorunlarım da çıktı karaciğerde yağlanma gibi özetle acilen kilo vermeliyim en önemlisi de dun gezerken eşimle kendimi yanyana boy aynasında gördüm o zayıf fitt uzun boylu ben kısa şişko ...