Kızlar merhaba:)
ben de kilo vermek istiyorum inşallah bugun karar verdim .aslinda dun buralari okudum ama bosver yapmiim demistim bikac gundur sen kilo almissin tepkilerine binaen artik zayıflama karari aldım .bugun gercekten sevdigim bi arkadasimda sen kilo almissin ver falan deyince bende niyetlendim iste nacizane. yalniz bn uni ogrencisiyim ve derslerim ,gunum cok yogun geçiyor.kendimce kaydirmalar yaparak ve sporla destekleyerek bi 10 kilo verme niyetindeyim . Ilk basta bi bes kilo verip kilo almis imajimi silmek istiyorum
evet kizlar ben tam olarak okuyamadim dedigim gibi kim var kim yok buralarda pek bilemicem ama bana akil verebilecek birilerine destek olacak birilerine ihtiyacim var dogrusu. Hem hayat zaten imtihan dunyasi degisik dertlerimiz olabiliyor bu kilo verme isi insallah bana guzel moral olacak
yardimlarinizi bekliyorum yani:))
simdi kendimce olusturdugum programa gelelim
sabah 5da bir bardak sut
6.30 tambugday ekmegi peynir maydanoz acik cay ( buraya peyniri azaltip bi haslanmis yumurta koysam olurmu?)
9.00 2 kayisi 1 ceviz
1130- 1200 gibi yemekhane yemegi yemek durumundayim kizlar sulu yemekten, varsa corba ayran yogurt gibi bişey alirim pilav almam yada ekmek hakkimi accik pilavda kullansam ? (Siz bi degerlendirin:)))
1430 yarim paket form biskuvi
1630 2 kayisi ilik su ( bu kayisilar cok gelipte barsagimiz alismasin kizlar sonra kotu olmayalim 4 tane olacak gun icinde
18.00civari aksam yemegi 6 kasik etsiz sebze yemegi 1 dilim ekmek az yagli salata
2000 1 meyve
Eveeet iste benim tasarim :)sizleri guzel guzel dinlerim hele tecrubeli kilo vermis olanlarinizi daha bi cok dinlerim
elimden geldigince yapmaya calisicam yazdigim gibi artik nasil olur Allah sonumu hayretsin:))
spor olaraktaaa sabah ender saracin 10 hareketi aksamda leslie 3 mil insallah .umarim yapabilirim agir bi bolumde okuyorum derslerim yogun su kardesinize esnek cevaplar verirseniz mutlu olurum
gorusuruzz