- 10 Ocak 2015
- 113
- 84
- 37
- Konu Sahibi armanselin
- #6.701
kaç kilo verdiniz toplamda acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ilk başladığımda 1.listeyi saatleriyle beraber yazıp buzdolabına yapıştırdim telefonumunda 7 ayrı çalar saat ekledim her yemek saatimde çaldı böylelikle hiç bir öğünümü kaçırmadan saatinde yedim ben cok hevesli başlardim diyete en fazla bir ay sonra bırakırdim ama bu diyet listeleri öyle değil gayet guzel hiç sıkılmadan 3. Listeme başladım cokda guzel gidiyor eşim bile hiç bukadar kilo verebilecegini düşünmüyordum diyor :)
inandıktan sonra insanın başaramıyacağı hiç birşey yok ben yıllardır şişmandim artık zayıfim ben uzun boylu olduğum için kiloma göre daha zayıf görünüyorum 76.500 kilom suan ama daha az gibi görünüyorharika gerçekten çok heveslendirdiniz beni sabahtan beri yorumları okuyorum kendime en uygun diyet listesinin bu olduğuna karar verdim ama yanlız yapmamak daha da istek duymamı sağladı teşekkür ederim...
2 ayda 13.500 kilo verdim ama cok fazla kaçamaklarım oldu bayramdan dolayı tatlı yağlı et pasta cok fazla yedim buna rağmen bu kadar kilo verdim eminim onlarıda yemeseydim 15 kilo vermiş olurdum ve hiç bir şekilde spor yok sporda yapılsa bence dahada etkili sonuçlar alınır hem benim metabolizmam cok yavaş ve cok gec kilo veren biriyimkaç kilo verdiniz toplamda acaba?
ben 64 kiloyum 1.64 boyum 1,5 yıl önce doğum yaptım 36 kilo almıştım 10 kilosu hala gitmedi eski kıyafetlerimin içine giremiyor olmak çok moralimi bozuyor artık eşimde şakayla karışık veremeyeceksin bu kilonu demeye başladı ben zaten yavaş yavaş ama kalıcı kilo vermek istiyorum umarım başarabilirim...inandıktan sonra insanın başaramıyacağı hiç birşey yok ben yıllardır şişmandim artık zayıfim ben uzun boylu olduğum için kiloma göre daha zayıf görünüyorum 76.500 kilom suan ama daha az gibi görünüyor
ben yürüyüşede başlamaytı düşünüyorum kızımın peşinde koştururken yeterince hareket ediyorum ama artık bünye o tempoya alıştı sanırım bi işe yaramıyor2 ayda 13.500 kilo verdim ama cok fazla kaçamaklarım oldu bayramdan dolayı tatlı yağlı et pasta cok fazla yedim buna rağmen bu kadar kilo verdim eminim onlarıda yemeseydim 15 kilo vermiş olurdum ve hiç bir şekilde spor yok sporda yapılsa bence dahada etkili sonuçlar alınır hem benim metabolizmam cok yavaş ve cok gec kilo veren biriyim
kararlı olun bende eşime inat başladım oda veremezsin sen yemek yemeyi cok seviyorsun kilon benden fazla diyordu en cokda her gören hamilemisin diyordu göbek cokdu bende ve suan göbek falan yok tamamen yağdan gidiyor kilolar ve ben cok mutluyum zayıfladıkca hevesleniyorum ve hiç bozmadan devam ediyorumben 64 kiloyum 1.64 boyum 1,5 yıl önce doğum yaptım 36 kilo almıştım 10 kilosu hala gitmedi eski kıyafetlerimin içine giremiyor olmak çok moralimi bozuyor artık eşimde şakayla karışık veremeyeceksin bu kilonu demeye başladı ben zaten yavaş yavaş ama kalıcı kilo vermek istiyorum umarım başarabilirim...
Birde ben kendimce ufak tefek değişiklikler yaptım sabah süt yerine limonlu sıcak su içtim aksam yemeği 7de cok gec gibi geliyordu bana onun için saat 5de kuru kayısı yerine akşam yemeğini yiyiyorum 7de de yemek yerine kuru kayısılari yedim böylelikle yemek yeme işlemini erken saatte bitirdim günde 3 büyük fincan yeşil çay içtim birde 7 otlu çay var onu kullandım yemeklerden yarım saat önceben ilk başladığımda 1.listeyi saatleriyle beraber yazıp buzdolabına yapıştırdim telefonumunda 7 ayrı çalar saat ekledim her yemek saatimde çaldı böylelikle hiç bir öğünümü kaçırmadan saatinde yedim ben cok hevesli başlardim diyete en fazla bir ay sonra bırakırdim ama bu diyet listeleri öyle değil gayet guzel hiç sıkılmadan 3. Listeme başladım cokda guzel gidiyor eşim bile hiç bukadar kilo verebilecegini düşünmüyordum diyor :)
darısı başıma ozaman yeşil çay falan almıştım bende yarın itibariyle başlıyorum inşallah...Birde ben kendimce ufak tefek değişiklikler yaptım sabah süt yerine limonlu sıcak su içtim aksam yemeği 7de cok gec gibi geliyordu bana onun için saat 5de kuru kayısı yerine akşam yemeğini yiyiyorum 7de de yemek yerine kuru kayısılari yedim böylelikle yemek yeme işlemini erken saatte bitirdim günde 3 büyük fincan yeşil çay içtim birde 7 otlu çay var onu kullandım yemeklerden yarım saat önce
Bu arada bol su içiyoruz demiiiiiii
Ben meyve icin gec kaldim ya şimdi yiyecegm daha