- 30 Ağustos 2014
- 490
- 327
- 63
- 35
- Konu Sahibi armanselin
-
- #6.481
Kızlar bnm kızım küçük sürekli takip edemiyorum siz hangi diyeti yapicaksinizevet ama burası çok karışık oldu biz farklı bi konuşmamı açsak kızlar isteyenleri buradan yönlendiririz maksat daha düzenli olsun
tabikideee çok iyi oldu ya insanı motive ediyo süperBENDE KATILSAM KABUL EDER MİSİNİZ:)
biz en başta ki diyetle başlicaz pazartesi bi gir istersen bak kararlaştıralım takip edemesen bile uygularsın canımKızlar bnm kızım küçük sürekli takip edemiyorum siz hangi diyeti yapicaksiniz
olabilir nasil yapiliyor ben daha yeniyifyza29 .!.:evet ama burası çok karışık oldu biz farklı bi konuşmamı açsak kızlar isteyenleri buradan yönlendiririz maksat daha düzenli olsun
bende yeniyimolabilir nasil yapiliyor ben daha yeniyi
tabikideee çok iyi oldu ya insanı motive ediyo süperbiri farklı bi konuşma açabilir mi yaa ben beceremedim de
Tamam ozmn ben de bakayım başlıyalım oazartesibiz en başta ki diyetle başlicaz pazartesi bi gir istersen bak kararlaştıralım takip edemesen bile uygularsın canım
tamam olurTamam ozmn ben de bakayım başlıyalım oazartesi
evet burada ilk sayfada ki diyetBURADAKİ DİYETİ UYGULAYACAGIZ DEĞİL Mİ :)
herkes buraya gelsin pazartesiye kadar düzenli bi şekilde başlayalımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...glikli-kilo-vermek-icin-yeni-grubumuz.798828/
kızlar buyurun linkimiz..
canım yukarıdaki yorumlarda link var biz şuan oradayız katılabilirsinIyi geceler kızlar benide aranıza alır misiniz boyum 165 kilom 69 yaş 28 Zayıflamak Istiyorum bende artık
Iyi geceler kızlar benide aranıza alır misiniz boyum 165 kilom 69 yaş 28 Zayıflamak Istiyorum bende artık
buradaki linkeherkes buraya gelsin pazartesiye kadar düzenli bi şekilde başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?