- 28 Ekim 2013
- 1.382
- 1.782
- 333
- Konu Sahibi armanselin
-
- #6.441
Canim tebrikler ve bu diyet le mi.verdin kiloyu
Birçok şey deneyip bünyemi fazlasıyla yormuşumdur bunu da denemekten zarar gelmez
Umarım şu göbüşlerden kurtuluruz hanımlar
Ne zaman başlıyosunuz ?
Ben pazartesi başalayacaktım yarın cuma hala başlayamadımHaftaya pazartesiAma inancım tam başladım mı bırakmam sanırım,umarım
Ananemin bir lafı vardır,Bir işe başlayacaksanız ya pazartesi ya da operşembe başlayın der.Ben pazartesi başalayacaktım yarın cuma hala başlayamadım
hafta sonu da malum herkes evde yine başlayamam deyip
önümüzdeki pazartesiye niyet ettim
aslında neden pazartesiyi bekliyoruz
niyetimiz yok ta ondan sanırım ertelememek lazım
Haklısın sonra bu günleri çok ararızAnanemin bir lafı vardır,Bir işe başlayacaksanız ya pazartesi ya da operşembe başlayın der.
Ona ithafen yazdım ama dediğin gibi erteledike erteleniyor o.
Nefsimiz galip geliyor çünkü.
Şu an başlasak hiç bir kaybımız olmayacak aslında hatta yararımıza olacak ama işte gel de nefse anlat.
Çikolata,cips yemek dururken diyet işine gelmiyor ki insanın
Haklısın sonra bu günleri çok ararız
100 gram bile versek yeter
yapacağın bir liste var mı yoksa yediklerine mi dikkat edeceksin
bir de kilon kaç
birbirimizi motive ederiz bu süreçte
Biraz hırs yapmak lazım75 kg. maalesef. Yapacağım özel bir liste yok aldığım kaloriye dikkat ediyorum.
Haşlanmış sebzeler yiyorum ve ekmek,tuz dan uzak kalıyorum.
Şeker konusunda hala adım atamadım ama onu da yapacağım yakın bir zamanda.
Bir ara hiç ekmek yemeyerek ve 5 ten sonra sadece meyve yiyerek 10 kg vermiştim.
Ama bunu sporla destekliyordum.Günlük minimum 1 saat hızlı yürüyüş yapardım.
Tabii bırakınca geldi yine kilolar.Tekrar bu düzene başlayacağım.
Başlayınca bırakmamak gerek ben bu 10 kg 1-1,5 ayda vermiştim bırakmasam daha da verecektim muhtemelen.Biraz hırs yapmak lazım
diyet yaptığım zamanlarda ekmeği kesmiyorum günde 3 dilim tahıllı yada kepekli ekmek yiyorum
tatlıdan uzak dursak yeter ve beni benden alan abur cuburlar
Az önce başladım diyete beklemeyeceğim pazartesiyiBaşlayınca bırakmamak gerek ben bu 10 kg 1-1,5 ayda vermiştim bırakmasam daha da verecektim muhtemelen.
Alışmıştı bünyem ekmek aramıyordum filan ama bir gün yeniden yemeye başladım arkası geldi öyle..
5 kg tekrar geri aldım...Tekrar eski düzeni,me başlıcam böyle bir yere varamıyoruz aslında yapıcam,edicem diyerek.
Yapmak lazım akıldayken.
Bende sizden güç alıp başlayacağım eski düzene tekrar,yok yani böyle erteleyerek bir yere varamıyoruzAz önce başladım diyete beklemeyeceğim pazartesiyi
daha önce ekmeksiz denedim
ama açlıktan ağlıyordum artık
şuan emzirdiğim için yapamam zaten
veririz inşallah en kısa sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?