- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
- Konu Sahibi armanselin
-
- #6.301
Cevabına çok teşekkürler canım. Ben de öyle düşünmüştüm. Akşam heralde daha hafif yememiz gerekiyor o yüzden böyle yapmışlar. Pek bana uymadı amacanım bu ayrıntıda ben birşey diyemeyeceğim çünki öğlen protein yememiz gerekio akşam sebze diye biliyorum.
benimde işten sonra yemek yapmam zor oluo ama bi önceki gün yapıp bir kaç gün aynı yemeği yiyorum çünki evdekilerde pek yemio akşam sebze yemeğini bana kalıo azar azar yapyrm
Ben çok tecrübeli değilim ama bence olur canım. Sonuçta o listeye 25 gün birebir devam etmediysen, bir süre daha devam edebilirsin bence.kızlar benimde bir sorum var 2. listeye 2 hafta falan daha devam etmek istyrmm kaçamaklarım çok oldu tatilde de il dışındaydım kaçırdım biraz 66 ı gösterio tartıbiraz daha devam edip 3 e geçeyim diorum ne dersinizzz
meraba canımm yoktun bi kac gündür bence mantıklı iki hafta daha devam etmen 2.listeye kaçamakların olmuş çünkü:)bende yılbaşı tatili kar tatili derken cok uyamadım ikinci listeye tartılmaya korkuyorum süresiz 1.listeyimi yapsam hep 2 ay falan bilmiyorumkikızlar benimde bir sorum var 2. listeye 2 hafta falan daha devam etmek istyrmm kaçamaklarım çok oldu tatilde de il dışındaydım kaçırdım biraz 66 ı gösterio tartıbiraz daha devam edip 3 e geçeyim diorum ne dersinizzz
11 kasımda 1. lısteye başlamıştım 71.8 ıle 67 e duştum sonra lıste 2 ye geçtım 65 oldu ama kaçamaklarla şuan 66 yımCevabına çok teşekkürler canım. Ben de öyle düşünmüştüm. Akşam heralde daha hafif yememiz gerekiyor o yüzden böyle yapmışlar. Pek bana uymadı amaBu hafta böyle idare ediyim de o zaman, haftasonu yemek yapar buzluğa falan atarım. İnşallah işe yarar yaa. Saol.
Ben çok tecrübeli değilim ama bence olur canım. Sonuçta o listeye 25 gün birebir devam etmediysen, bir süre daha devam edebilirsin bence.
Sen kaç kilodan kaç kiloya düştün? 2 ay falan mı oldu başlayalı?
aynen pollynnacım yaa tatılde ankaradaydım çok kaçırmadım ama lısteye ve saatlerıne uyamıosun.. aslında ışe gıtmedığım gunlerde çok zorlanyrmmeraba canımm yoktun bi kac gündür bence mantıklı iki hafta daha devam etmen 2.listeye kaçamakların olmuş çünkü:)bende yılbaşı tatili kar tatili derken cok uyamadım ikinci listeye tartılmaya korkuyorum süresiz 1.listeyimi yapsam hep 2 ay falan bilmiyorumki
Ne güzel vermişsin. Maşallah canım11 kasımda 1. lısteye başlamıştım 71.8 ıle 67 e duştum sonra lıste 2 ye geçtım 65 oldu ama kaçamaklarla şuan 66 yımo yüzden bır muddet devam edeyım 3 e geçmeden dıorum.. teşekkür ederım canım
kolay gelsın canım umarım ıstedığın kıloya ulaşırsın... 3 günde yaklaşık 400 gr cepteeeNe güzel vermişsin. Maşallah canımDevamı da gelir inşallah.
Ben en son 68'dim tartındığımda. 2 hafta falan oldu, hatta daha da çok olmuştur ya! Diyete başlamadan önce korkumdan tartılamadım. Daha da kilo almıştım bence.. 70 olmuşumdur heraldeKendimi iyi hissedersem tartınıcam. 3. günüm bugün.. Hadi bakalım Darısı başıma
Ay inşallahhkolay gelsın canım umarım ıstedığın kıloya ulaşırsın... 3 günde yaklaşık 400 gr cepteee
Merhabalar,bende 3gün oldu başladım,iyi gidiyor 58 kiloyum.50 olmak istiyorum bende stress yapınca gitmiyor bende çok diyet yaptım ama bu çok saglıklı.evde yogurt mayaladım ara ögünlerde yiyorum tok tutuyor 1.diyet sonrası yazarım inş vermişimdir. Kızlar size kolay gelsinNe güzel vermişsin. Maşallah canımDevamı da gelir inşallah.
Ben en son 68'dim tartındığımda. 2 hafta falan oldu, hatta daha da çok olmuştur ya! Diyete başlamadan önce korkumdan tartılamadım. Daha da kilo almıştım bence.. 70 olmuşumdur heraldeKendimi iyi hissedersem tartınıcam. 3. günüm bugün.. Hadi bakalım Darısı başıma
Kilo vermem durakladıtebrikler gerçekten çok iyi kilo vermişsiniz kısa zaman içindediyet dışında spor yaptınız mı yoksa sadece diyete uyarak mı verdiniz kiloyu
Saol. Sana da kolay gelsin.. Beraber başlamışız.. İnşallah başarırız. Veriyordum ama uzun süre dayanamadığım için yine alıyordum. Bu sefer öyle olmaz inşallah..Merhabalar,bende 3gün oldu başladım,iyi gidiyor 58 kiloyum.50 olmak istiyorum bende stress yapınca gitmiyor bende çok diyet yaptım ama bu çok saglıklı.evde yogurt mayaladım ara ögünlerde yiyorum tok tutuyor 1.diyet sonrası yazarım inş vermişimdir. Kızlar size kolay gelsin
İnş.beraber devam edebiliriz vede verebiliriz.benim mutlaka vermem lazım çünki hamilelik planlıyoruz önümüzdeki ay inş.Almanya yaşıyorum havalar hep soguk.yarım saat yürüyüş yapıyorum ama hasta oldum yapamıyorum.Evde bisikletim var ama canım istemiyor tabi biraz kilo zor gidiyor.Saol. Sana da kolay gelsin.. Beraber başlamışız.. İnşallah başarırız. Veriyordum ama uzun süre dayanamadığım için yine alıyordum. Bu sefer öyle olmaz inşallah..
Biz de bir süredir bebiş istiyoruz ama daha kısmet olmadı. İnşallah sizin hemen olsunİnş.beraber devam edebiliriz vede verebiliriz.benim mutlaka vermem lazım çünki hamilelik planlıyoruz önümüzdeki ay inş.Almanya yaşıyorum havalar hep soguk.yarım saat yürüyüş yapıyorum ama hasta oldum yapamıyorum.Evde bisikletim var ama canım istemiyor tabi biraz kilo zor gidiyor.
Teşekkür ederim,ben iki hamilelik yaşadım çok kilo alıyorum daha sonrada vermem zor oluyor.Şimdi ise tüp bebek tedavisi görücem ozamana kadar hedef ettigim kiloya gelirim inş yoksa yine kilolar kalır bende.Beş günden beri dikkat ediyorum birazda devam yürüyüş evde egzersiz bence sende azimle spora devam et.kilom 58 hedef 50.sanada kolay gelsinBiz de bir süredir bebiş istiyoruz ama daha kısmet olmadı. İnşallah sizin hemen olsunBu arada kilo vereceğime neredeyse 10 kilo aldım Bu ay da kısmet olmadı bebek En az 1 ayım var, daha uzamazsa inşallah.. Hayırlısı.. Bu sürede ne kadar versem kardır. Yürüyüşü falan hiç sevmiyorum ben. Spor salonuna kayitliyim hatta ama ha bebiş oldu ha olacak derken gitmiyordum. İlk aylar tehlikeli olabiliyormus. E bir süre insan ogrenemiyor tabi hamile mi değil mi. Ama hafif de olsa bu hafta basliyim bari Yoksa kalıcam böyle. Geçmiş olsun sana da ve kolay gelsin hepimize
bılıyorsun artık nasıl kılo vereceğını arkadaşım...arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa
geçmiş olsun canım dikkat ettslm kızlar bu arada nasılsınız
havaların aşırı soğuk olması benı hasta ettı kaç gundur yatyrmmm ee tabı dıyette hak getıree,
duzelınce 2. lısteye devam edıcem ınş
sızlerde ne var ne yokk nasıl gıdıoo...
polyanna, kuvakvak nerelerdesınız kızlarr
teşekkur ederım canımgeçmiş olsun canım dikkat ettçok giremiyorum bu sıralar yaa evt gerçekten soğuk okullar tatil edildi çocuklar evde cok uyamıyorum diyete ama yarın düzene gircek inşallah baktım arasıra sende yoktun kuvakvakta alışınca gözler arıyo:)boşlama burayı olurmu kuvakvak nerelerdeki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?