- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.701
bence bırakma başlamak bi dert devam ettirmek bi dert emek verdiğin şeyi devam ettir başka bi şeylerle kafanı dağıt.7 gündür diyetteyim ne işgencelere maruz kaldım anlatamam ama programımı bozmadım çünkü hepsi boşa gidicekti üstüne pişmanlık hedefe kadar asla motivasyonunu bozmaokadar çok vermesi ne kadar sağlıklı bilemiyorum kas yada su da kaybetmiş olabilir :) ben seni motive etmeye çalışıyorum ama bende sıkıldım biraz, bazen bayram sonuna kadar bıraksam da yeniden mi başlasam diyorum bilemiyorum
teşekkür ederim :) burdaki yorumları her sabah okuyup moralimi yüksek tutuyorum :)öyle valla bende aynı şeyi düşünüyorum tebrik ederim harikasın
okumayanlar okusun belki bi başlangıç olur :) http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/g...-gelinlige-sigabilmek-icin-dort-beden-kuculdu
bilmiyorum valla bide baş dönmem çok arttı eşim de ara ver diyor emzirdiğim için de zorlanıyor olabilirimBirakirsan ipin ucunu bulamayabilirsin canim ya. Ama seni anlayabiliyorum. Hep ayni seyleri yemekten sıkılıyor insan. Az kalmis. Bayramda zaten ara vereceksin.
sen bekarmısın canım?okumayanlar okusun belki bi başlangıç olur :) http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/g...-gelinlige-sigabilmek-icin-dort-beden-kuculdu
Saglik en basta gelir. Eger bas donmesi arttiysa birak yada yediklerini artir. Kac yapalim derken göz cikarmayalim. Ben dun diyetkolik app indirdim telefonuma. Ilaveten oraya neler yedigimi yaziyorumbilbilirsinm valla bide baş dönmem çok arttı eşim de ara ver diyor emzirdiğim için de zorlanıyor olabilirim
bir iki gün ara verip yeniden de başlayabilrim. o nasıl bir program kalorimi hesaplıyor bende indireyim kaç kaloriye tamamlıyorsun?Saglik en basta gelir. Eger bas donmesi arttiysa birak yada yediklerini artir. Kac yapalim derken göz cikarmayalim. Ben dun diyetkolik app indirdim telefonuma. Ilaveten oraya neler yedigimi yaziyorum
anladım canım bekarken daha kolay diyet yapmak bence biz eşimize çocuklara ayrı yemek yapmak zorunda kalıyoruz zor oluyor birazevet bekarım :)
çalışıyormusunuz bilmiyorum ama iş spor salonu ve yemek benim içinde zor oluyor :)anladım canım bekarken daha kolay diyet yapmak bence biz eşimize çocuklara ayrı yemek yapmak zorunda kalıyoruz zor oluyor biraz
Evlenince biraktim calismiyorum iki oglusum var onlari buyutuyorum :)çalışıyormusunuz bilmiyorum ama iş spor salonu ve yemek benim içinde zor oluyor :)
Ben bugun sildim canim yine. Cunku bir gun ucretsizmis
[/QUOTE. Hmm bosver yazilanlara aynen uyduktan sonra kalori hesabina gerek yok senin nasil gidiyor diyet?bayrama kadar birakmamaya karar verdim bende hem alismisken pes etmek yok 1,5 kilo veririm insallah
allah bağışlasın :) aslında işin benden daha kolay :)Evlenince biraktim calismiyorum iki oglusum var onlari buyutuyorum :)
Okadar zor yorucu bir hayatim varki hic sanmiyorum senin hayatinin daha zor oldugunu spor salonuna gidiyordun degilmi ben cogu zaman sacimi taramaya vakit bulamiyorumallah bağışlasın :) aslında işin benden daha kolay :)
haklısın belkide yaşamadığım için bana kolay görünüyordur allah kolaylık versin :)Okadar zor yorucu bir hayatim varki hic sanmiyorum senin hayatinin daha zor oldugunu spor salonuna gidiyordun degilmi ben cogu zaman sacimi taramaya vakit bulamiyorum
bekarken bende çalışıyordum o yüzden bukadar emin konuştum. yanlış anlama evlilik güzel ama çocuk çok yorucu bil bugünlerinin kıymetinihaklısın belkide yaşamadığım için bana kolay görünüyordur allah kolaylık versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?