- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.161
tatlım ben sana özelden yazarım skp sen girersin kayıt edersin benii
cnm bizde sperm çıktıııııııııııııı
hemde geçen cuma daha çokkk yeni6 tane canlı sperm çıktı menide hemde normal yolla çıktı yaaaaaa
özeline bakkkkkkkkkk
neeeeeeee o ne demek manyak mı o dr. beeeeeeeeÇok çok teşekkür ederim. Bir de doktorlar dememiş mi eğer ilaçla düşüremezsek kürtaj yaparız ve %50 çocuğun olmaz.Nasıl psikolojisini alt üst etmişler var ya.
çokk sağol güzelim duan ve dileklerin içinnnnnnnnnİnşallah mini minicik,pamukçuk,tatlı mı tatlı sağlıklı bir bebişiniz olur.
Canım rica ederim ne demek. Öncelikle hoş geldin. Bu listelerle doğru beslenmeyi öğrenecek ve bunu alışkanlık haline getireceksin. Koruma kısmını öğreneceksin yani. Zaten bir süre sonra istesen de miden almıyor çok fazla yemeği. Hemen doyuyorum mesela ben. Ramazan için gerçekleştirebilirsem çok güzel bir planım var. Eğer olmazsa başka bir planım mutlaka var. Ramazanda mutlaka bir ayarlama yapacağım merak etme kimse diyeti bırakmayacak.
Berivanımmm güzeller güzelim benim nasıl oldun iyi misin? Bursa'ya gittim size haber veremedim ertesi gün gidecektik plan değişti. Hem kuzenim evlendi hem de başka bir kuzenim dış gebelik geçiriyor hastanede yatıyor.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Hepiniz nasılsınız? Çok özledim sizleri. İnşallah herkesin keyfi yerindedir. Benim pek keyfim yok.
Ben de mail attım cevap vermedi henüz.İnşallah işten falan ayrılmaz. Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.
[SUB][/SUB]
İnşallah mini minicik, pamukçuk,tatlı mı tatlı sağlıklı bir bebişiniz olur.
Arkadaslar ben bundan bir ay öncede kadar Karatayla 3 ayda 6 kilo verdim.
3 kilosunu geri aldim, ama coook abarttim cooook, acisini iyi cikardim yani.
Malesef Karatay bana artik cok agir geliyor, mutsuz ediyor.
Coook kisitliyorsun kendini, meyve bile nerdeyse yasak. Yaz aylarinada girince ne yapacagimi sasirdim.
Simdi biraz sizi takip edeyim
69 kilo olan bir insanda 1 kilo verir mi haftada?
öyleyse başliyim buna...
benm güzelll ablalarm beni özledinzmibn hepinizi çk özledm nette sorn vrdı giremedm berivn ablaya çk üzüldm
canım benim tabi ki özledikhoşgeldin sınav nasıldı tatlım..
nerde millet yaaa kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?