- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.081
iyiyim canım üni bitti yarın ailem geliyor ertesi gün mezuniyetim var kep atıcam heyecanlıyım sevgilimle iyiyiz şükür ama eski sözlüm rahatsız ediyordu babam halletti şükür.. kpss dönemi yaklaştığı için stresliyim dualarınızı esirgemeyin canım
senin nasıl gidiyo hayat canım
Aynen Fatoşum yaa zumba akar.bebeğim bizim zumbamız var boşver ipi mipi
bende tahmin etmiştim saçları berivanıı için kestirdi ya
evet tatlımm demiştim az kaldı ayy bu çok bol geldi bi küçüğünü alabilir miyim demeye
amin canım benimm ilk hedef 65 sonra 60 mı senintatlım sevdiceğin mezun oluyo mu bu sene
amanınnnn koşunnnnnnnBerivan gün geçtikçe eriyoooo
ablacm peki afyonn nası bi yerr ? o yurda direk kaytmı yatpırdın kykya kredi falan çekmenmi gerkli ?
ablacm peki afyonn nası bi yerr ? o yurda direk kaytmı yatpırdın kykya kredi falan çekmenmi gerkli ?
Her tarafı dağ.Zaten Afyon öyle her tarafı dağ. Dağ içinde bir şehir.
Ayyy yarın mezuniyet he hadi hayırlısı.Sosyoloji bölümündekiler mezun olmuş sanırım sevdiceğimin arkadaşları giymişti kep falan. İnşallah çok güzel bir puan alırsın canımm kpssden.
Aynen Fatoşum yaa zumba akar.
Enişte aşık deli divane.
Evet ya evet canım benimmmmmmmm çok az kaldı çoook.
Maalesef canım.Hüseyin diye bir adam var bırakıp duruyor belki biliyorsundur.
Berivan manken olacakkkkkkkkkkkkk.
Sümüşüm gözlemlerimi anlatıyorum: Küçük bir şehir. Her taraf dağ bayır. Dağaların tepesine çıkarsan çok güzel manzara oluyor. Gök yüzü hafif rüzgar ve sessizlik eşliğinde. Meditasyon gibi.Bir sürü lokum,sucuk çeşidi var. Ama bu kısım bizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor. 2 adet alış veriş yapabileceğin avm var. Özdilek ve Afium. Bir de sucuk döner diye bir şey var tadı nasıl bilmiyorum yemedim ama çok tuhafıma gitmişti ilk duyduğumda.
Sümüşüm gözlemlerimi anlatıyorum: Küçük bir şehir. Her taraf dağ bayır. Dağaların tepesine çıkarsan çok güzel manzara oluyor. Gök yüzü hafif rüzgar ve sessizlik eşliğinde. Meditasyon gibi.Bir sürü lokum,sucuk çeşidi var. Ama bu kısım bizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor. 2 adet alış veriş yapabileceğin avm var. Özdilek ve Afium. Bir de sucuk döner diye bir şey var tadı nasıl bilmiyorum yemedim ama çok tuhafıma gitmişti ilk duyduğumda.
sosyal aktivite falan yok canım sıkılırsın hani bi eskişehirle falan kıyaslamaz bile..onu başvuru yapıyosun yazın asil çıkarsa okula kayda gelirsen yurda da kayıt yaptırırsın aynı gün yedek çıkarsa da misafir öğrenci olarak bi süre kalabiliyorsun yurrtta tatlım eğer burası olursa her türlü yardımı yaparım
evet tatlımm demiştim az kaldı ayy bu çok bol geldi bi küçüğünü alabilir miyim demeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?