- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.061
şekerim yorum yapsan da bana nesem az yerime gelseeeeeeee kurabiyemmmmm
kızlar çokkk teşekkür ederim canlarım benim ya inş dualrınızla daha da güzel haberler alırım inşlhh
tebrik ederim cnmmmmmmm
tatlım kızına da çokk geçmiş olsun cnm inş hiçbişeyciği kalmaz bian öncee
kızlar bravoooooooooooo
darısı bana olsun bu kilolarrrrrrrrrrrrr
bu haftadan itibaren fulll başlıyorum spora bend egelicem o kilolaraaaaaaaaaaa
bana neeeeeee bende öle olmak istyommmmm
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize İnşallahÇokkkk sevindim canım, Herşey olumlu gider umarım
Maşaallah Maşaallah diyesim tuttu ve sana şarkı armağan edesim geldiiiiiiii( bayılırım bu filme :116: )
[video=youtube;f4BiCOIWNC8]http://www.youtube.com/watch?v=f4BiCOIWNC8[/video]
Evettt biz de atalım Cemrem,SinnnfSümüş,Güloş,Fatoş hepimiz atalım.
Karanfilim bacım nasılsın durumlar karışmış zannedersem konuyu tam anlamadıgım için yorum yapamadm bacım
Doğru diyorsun Fatoşum bir daha ip atlamak yok.
Aaaaaaaaaa ben soracaktım o Emir eniştemiz mi diye ama değildir diye sormak istememiştim meğersem oymuş.
ee kızlar kimse söylememiş ben bildirimimi yapayımmm..
sabah tartıldım gözlerim böyle olduuu
Başlangıç :77,900 (1 Nisan 2013 )
Bugün : 69,00 (17 Haziran 2013)
Toplam verilen : 8,900 gr
tüm gruba teşekkürler
Maşallah maşallah harikasın.Ben de 66.200 çıktım.
Başlangıç: 83
Bugün: 66.200
Gelecek:60
Fatoooooooooooooooooooooooooooooooooş 65'e çok az kaldı kıııız.
kilo bildirimim çiçeklerim böceklerim kelebeklerimmmmmmm
başlangıcım :91
geçen hafta tartılmadım ama 66 yımdır
bu hafta 65 artık birşey yiyemiyorum
Ay sen öyle deyince ben de bir şok oldum.Allah'ım sana şükürler olsun. Bütün dostlarıma nasip et istedikleri kiloya ulaşmalarını. İnşallah hepiniz incecik bayanlar olursunuz (ben de tabii ) canlarımmmmmmmm.
mrb arkadaslar ya bu ara öğünleri yemek zorundamıyız?
fatoşş abla bişe sorucm sana girdiginde görürsün umarım kocatepedn memnunmusn merkezee yaknmı yurtlr ortamı faln çokk daglık tepelk bi ünii diyolardaa :44::44:
tatlım bölüme göre değişir ben eğitim fak. olduğum için çarşıya 10 dakkaydı ve yurdumuz da harika kyk ve okula yürüyüş mesafesinde sınırsız ücretsiz internet bile geldi bu hafta ayrıca 2 veya 3 işilik odalar var tuvaleti banyosu içinde çalışma masaları var dolaplar büyük buzdolabı var aylık 189 bu benim odam yarı özel istersen 110 a m ne tam devlet yurdu var 6 kişilik oda tuvalet banyo odanın dışında ve buzdolabı yok.. yemekhanemizde de hergün çorba pilav bakliyat 2 çeşit salata 4 5 çeşit sebze 7 8 çeşit tavuk yemeği 3 4 çeşit et yemeği falan çıkar tatlı meyva falan da çıkıyor ben yani kötü desem dilim yanar
mrb arkadaslar ya bu ara öğünleri yemek zorundamıyız?
fatoşş abla bişe sorucm sana girdiginde görürsün umarım kocatepedn memnunmusn merkezee yaknmı yurtlr ortamı faln çokk daglık tepelk bi ünii diyolardaa :44::44:
evet kızlar ben de söyleyecektim :) önce-sonra yapalım diye...
ama bu diyete başlamadan resim çektirmemiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?