- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
-
- Konu Sahibi armanselin
- #4.721
Hiç keyfim yk amaa şmdi daha snra yaparm ablacm :44: Netimm kapancak vınn alanaa kadr szle görüşemiycem üzülüyorum o yüzden :44:
Ayyy önceki mesjda tamm göremedm huzurluu yattım dednya hepp öyle oluyoo ya Allh bozmasın aranızıı insn böle sevdicegiyle küss veya kavgalıı olunca mtlu olamıyoo ablamm benm umarım mtlu olursunz bn özlerm sizi ya umarım hemnck geçerz vınna
Ablalarm blki yarından snra giremm uzun zamn yokm büyk ihtiml hepinizi çokk sevdim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iyisiniz sanaldaa olsa kısa zamnda bişilr paylaştk hepinizi çokk sevdim umarım aşklarınızla hepp mutlulugunuz daim olur gönlünüzdenn geçn herşey olsn inş.. hepinizz çokk fitt bayanlar olun inş. kalbinizin güzelligii fiziginize vursunhepiniziii çk öpüyorum kndinize ii bakn
Özleyeceğiz seni.Niye kapattırıyorsunuz? Sen üniye gideceksin diye mi?
Evet ablacm bizmki kabloluu taşınr nett lazm banavınndn bşka ne alabilirimki ? bide pcyi satp tablet almayı düşünüyorm fikriniz vrmı kullanışlımı tablet bilgisayarlarr
Canım tablet alacaksan kesinlikle BlackBerry Playbook almalısın. Ben kullanıyorum o kadar memnunum ki.
Canım tablet alacaksan kesinlikle BlackBerry Playbook almalısın. Ben kullanıyorum o kadar memnunum ki.
Vaylısı vrmı ablacm yani cafede faln çekebiliyomusn makinasına gerk kalmadan laptoplrda vrmş o ? :44:
evet cnm sağol olsun niyet önemlidir sen tutmnasan da istemişsin ya o bile yaradanın katında kabuldur
dikkat etmeye çalıştım tabii kaçamak oldu küçük kase tavuk göğsü yedim
ama dikkat ediyorum elimden geldiğince....
evet ya ban kötü oldu bi an önce biter umarım:26:
Var tatlım wireless. Zaten vınn takamazsın ona.Okulun yurdun internetini kullanırsın. Cafede falan kablosuz internet olan her yerde kullanabilirsin.
Uygula vallahi tatlım gördüğün gibi Gülde de bende de işe yarıyor.Canım vınn daha pahalıya gelmiyor mu? :44: Bazılarından yurtta net çok kötü diye duydum. O açıdan iyi olabilir vınn. Fatoş yurtta kalıyor ona sormak lazım. Fatooooş yurdun interneti nasıl?
Canım bendeki 16 gb ve gayet yeterli. 32 ve 64 gb olanları da var. Aynı cihaz sadece diğerlerinin hafızası daha fazla.
Bak bendeki bu:
Eki Görüntüle 729676 Eki Görüntüle 729678
canım ben kyk da kalıyorum daha bu hafta taktılar neti ama seneye açılaacak galiba ama nasıl olur bilemem.. ben vın kullanıyorum 25 tl 4 gb ttnetin tavsiye ederim
laptopmu peki ?
ablacm üniden evee geldigim zamnlrda öyle çekebilcegimiz bi yerr yokk internet cafe varr amaa bize ulaşmıyo evde nası kullanabilirim vınn takılmıyosaa ?
canım ben kyk da kalıyorum daha bu hafta taktılar neti ama seneye açılaacak galiba ama nasıl olur bilemem.. ben vın kullanıyorum 25 tl 4 gb ttnetin tavsiye ederim
armağanımmm selinimmm canımmmbenimkinin annesi çakırköylü babası bozhöyük lüymüş