- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- Konu Sahibi armanselin
- #4.341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi bana yokk
bi bana yokk
Gülüm 2. defa aynı şey oluyor. Sen bana kızıyorsun ama ben senden önce yazmış oluyorum.
evet yaa selinimmm pardonnn :26:
yok yok geçti gitti emirle ilgiliydi tatlıya bağladık
eniştenin kıskançlığını azaltacam diye kendisi kıskançlık sahibi olduuuu selinimmmmmmmm
selin bu arada paylaşımlar harikaaaaaaaa eeeee sana şarkııııı yok muuuuu :44:
berivan şarkısınıda hiç sevmem herkes espirisini yapıyo nefret ettim valla :120::120::120:
Selam kızlar bengeldim
evde yoğun çeyiz hazırlığındayız ör ör bitmiyor
Sezen AKSU ~ bu da selinimeeeeeeeeeeee
hoşbulduk başkanımsütlü kahvemmm benimmmmmm hiç problem değil her türlü yenerizzz nasılsın sınavlar ne zaman canım senin benim yarınnnnn :18::18::18:
cnm anladım başkan berivanGrup başkanımız Beriş çıktı kurada. 41 yasin bitti mi annesi falan da okuyacaktı? Nasıl ayarladınız? :44: İnşallah kötü bir şey yoktur dediğin gibi.
cnm teşekkür ederim ayy bana şarkılarda armağan edermiş cnm benim
hoşbulduk başkanım
Kız ebnim sınavlar bitti mayısın 12 de de temmuzun 20 sinde gene var bide sonuçlar haziranın 18 de açıklancakmış ben 1 ayda nasıl çalışıyım 14 kitabı anlıcan kafam çorba oldu he dinlemeden gene hoppp ders çalışsana kolay gelsin bu sınavlar hiççç bitmez nede hayat sınavı biter ömrümüz sınav diye diye bitecek he
Cnm anladım başkan berivan
Ben yasinleri paylatıracağımı zaten darlinge demişştim o yetmez zannetti benim çevremdekiler okudu bende yazdım anneninkilerini de sen dua edip bağışlarsın diye de kendi hala yok ayın 20 sinden bu yana yok alalh allahhhhh hayır ola inş cnmm
cnm teşekkür ederim ayy bana şarkılarda armağan edermiş cnm benim