- Konu Sahibi armanselin
- #4.221
Sen hakem olursun, cezaları verebilir ve takiplerini yapabilirsin mesela.
hakem benim kimse ortak çıkmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hakem olursun, cezaları verebilir ve takiplerini yapabilirsin mesela.
biz kürtlerde çok ayıp karşılanır bu olay, ileride evlilik konusu olursa ve benim bir aralar size yemeğe geldiğimi duyarsa ailem bana karşı iyi gözle bakmazlar. ne o hemen evlenmek istiyo gözüyle bakılır olmaz. İnşallah başka zaman :44: nasıl
bak yaa,benim kilo almamımı istiosunArtık rakipsiniz kaçamak yapmazsınız herhalde. Ay yok sen yap da Beriş yapmasın.
anaaaaaaaaaaaaaaa ayırmışlar bizi üztelik kaçamak yok bide rakibiz kuzummmmmmmmm yarışlar yarın başlayacakmış don kaçamagımızı beraber yapalım seç bacımmmm patlayana kadar beraberliğimize yiyelim :131::84::125: Ye bacımmmmmmmmmmmmm:115:
Evet Arman öyle oldu.
Arkadaşlar takımlar belirlendi, vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
Gülkem, hemen en dijitalinden bir baskül al kendine lütfen.
Sümoş, sen de karşı tarafın burç analizlerini yapma artık, onlarla farklı takımlardayız.
Kendi analizlerini kendileri yapsınlar.
selinnnnnnn bak sen yaaaaaa ignissssimeeeee yaaaaaaaa burç analizi de yok diyo sende 5. Listeyi paylaşma biz yapalım onlara da listeyi 10 çıkolata ,5 şeker versiyonlu söyleyelimde kilo alsınlar
kız sümüş sen bizi mi izliyon
benimde yok bacım yaa,bende tartılamıorum,ve yeğenim olduktan snr fazla uyamıorum listeye,bi ordayım bi evde,ne yapılırsa ondan atıştırıorum.aynıyız yani bacımmcanım benim de yurtta tartım yok ki hemde kpss döneminde olduğum için aynısını yapamıyorum
Beriiiiiiş taktiğin iyi bebeğim Gül'e yedir kendin yeme.
Ama bu haksızlık Fatoş tartılamıyor.
kızlar ben pek anlamadım ayrıntılı anlatırmısınız şuu takım olayını
ama bennnnnnnnnnn her daim varım aaaaa bensiz olurmuuuuuuuuuu
günaydın güzel takımım
rakibeeeeeeeeeee takımmmmmmmm huhuhuuuuuuuuuuuuuuuuu sütlü nuriyelerrrrr sakızlı muhallebiler ,doğurtlu dondurmalar nasılsınız (böyle yazayımmda birinden birini canınız çeker )
gülümmmmmm gülüm rakibe yaptılar bizi en kötüsüde kaçamak yokkkkkkkkkkk ayy ayyyyyyyy ayyyyyy dertlendim valla
kız sölerken senin canın istemesin dikkat ettt
biz ayrılamayız bacımmm merak etme senn bizim kalbimiz birr
Kıllandım bak şimdi aynı ünide okuyorsunuz zaten.
Bende katılabilirmiyim aranıza....daha önce başka bir topikte bulunmuştum çıkan kavgalar yüzünden ayrıldım...diyetime 94 kilo ile başlamıştım 74 e kadar indim ...1 yıldan beri düzensiz beslenme eşimin sağlık sorunları dolayısıyla 5 kilo aldım ...şu anda 79 kilo ile aranıza katılmak istiyorum ........kabul edermisiniz...
ay İnşallah canım ya dua edin
Ben de katılmak istiyorum bu aralar çok kilo aldım ve vermek istiyorum listeyî yazıp buzdolabının üstüne astım bile
bak yaa,benim kilo almamımı istiosun
beroşummm pzt ye kadar tüm kaçamaklar bize gelsin,vur kadehi beroşumm
evettt lcam tartı alacammm ignisim merak etmee senn evet sümüşüm lütfen onlara analiz falan yapma,artık ayrı takımız,takım ruhunu görelim lütfen,hıh liste vermicekmiş bize bide cadılarrr
beroşummm nie sen şimdi beni böle dışladın yaa olmazki amaa
ay çok güldüm yaaa
benimde yok bacım yaa,bende tartılamıorum,ve yeğenim olduktan snr fazla uyamıorum listeye,bi ordayım bi evde,ne yapılırsa ondan atıştırıorum.aynıyız yani bacımm
selinnn kız cadımı oldun sende,amanınnn güle yedir dio bide bak bakkk
bende tartılamıorum selinimmmm haksızlık yokk eşitiz yaneee vee ayrıca daha sümüşümüz diyete bile başladı hadi sümüş başlıcan artık sende,bölelikle sende hırslanır başlarsın bacıların en güzeliiii
evetttt tabiki sende varsınn,selinim artık nsl yapar bilmiorum,bi kağıda birine
yaz.çek bitanesini cemremiz adına,hangi rup çıkarsa ona eklensin cemremizde
öyle bacım öyle tabi buğgün canım sıkkın biraz
beriii canımm benimm nolduu kim sıktı canını
gülümm gül bende çok güldüm ya aynı bizi anlatıyo kesin taa kayseriden bizi izliyo bence sümüş
evet canım ya aynı durumdayız yurtta tartım yok ve gece 3 lere kadar oturuyorum ders çalışıyorum falan derken mutlaka acıkıyorum ve yurtta her zaman bu listeye uygun yemekler çıkmıyo
öyle bacım öyle tabi buğgün canım sıkkın biraz
noldu berişimmmmm kıyamamm
kızlar ben pek anlamadım ayrıntılı anlatırmısınız şuu takım olayını
ama bennnnnnnnnnn her daim varım aaaaa bensiz olurmuuuuuuuuuu