- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #4.021
çıtır çerezlerimmmmmmmmm günaydınnnnn
reyhancımmmmmmmm ne güzel burçları çok iyi biliyorsun bacım çok hoş teşekkürlerrrrrrrrr ciddennnn
gülümmmmmmmmmmm eniştenn yükseleni aslanmış burcu huyları iyi dengeliyorsunuz birbirinizi ne güzellllll hayal kurmayı bende severim mutlu oluyo insan
ayyyyyyy kızlar dün gece ne zamandır izlemek istediğim korku filmini izledim ama çok korktum bu kezzzzzzz ya korkmak isteyenlere tavsiye edebilirim
günaydın ablacm bana reyhan demeyn amaa bi adımda sümeyyee sümeyye reyhan yanisümeyyeyii daha çokk seviyorm :44:
ehh, kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor.
Tabii ki göreceksin.
Günaydın fıstık, filmin adı ne?
Bebişim ceviz yerine fıstık ye ama kalorisini ayarla internetten bakıp. Yapamazsan ben bakarım. Beyaz ekmek yiyebilirsin ince dilim olarak. Akşam yemeği yememezlik yapma gençsin daha. Akşam yemeğinde ekmek yeme,porsiyonlar çok gelirse küçült yeterli olacaktır. Öyle bir dilim kek yedin diye rejimi bozma kız.Ne olursa olsun devam et. Kural bu. Valla canım sevgilim yeni odunlaştı. Fatoş dedi 3 5 7. yıllarda oluyormuş böyle. 3. yıldayız herhalde ondan. Geçen kavga ettik. Ona şu şekilde hissettirdim: 'Umurumda bile değilsin,beni kaybedersen hiç üzülmem,umurumda olmaz.' Aynen böyle hissettirdim. Beni kızdırmak için söylediği sözleri falan hiç birini dikkate almadan geçiştirdim. Çıldırdı,delirdi ne yapacağını şaşırdı. Sonra kazanan ben oldum Barışmak için nasıl çabaladı bir görseniz. Tecrübeyle sabit kızlar kavgalarda böyle davranıyoruz artık.
Sümüş ol sen de.
ignis hihihiiiiiiiiii sizde bizi boş bırakmayın o zaman yiyecekler kanımıza giriyo
korku filminin adı dabbe 3 bir cin vakası çıkalı baya oluyo ama anca cesaret ettim attım mp5 gece izledim yatakda sonra yusuf yusuff :18: izleyen varmı aranızda kızçelerfilim önerisi olan varsa beklerim çok severim izlemeyi
emir inşallah kısmetimdir hacet namazı kılmaya başladım rabbim kabul etsin aminnnn
mesaj attım geldimi kardeşlikkk
ayyy çk güldüm ablacm yaparsan çokk sevinirm bide kısırr yiyebilirmiyizz öglenn ögününde :44: owww 3 yıll çokk güzell Allh bozmasn ♥♥ evet kesnlkle işee yarıyo akşm burdaa olursn brda olursn konuşurz burçlardan seviorum bn burçlrla ilgilenmeyi ahhh biii 7 leri 6 ları görsem bnde :44::44:
Olsun biz sana öyle deriz.bnde öyle yapıcaktım amaa bu isimde birileri oldugu için kabull etmedilerr :44:
bana da atın ya. :122::122:
Ayyy çk güldüm ablacm yaparsan çokk sevinirm bide kısırr yiyebilirmiyizz öglenn ögününde :44: Owww 3 yıll çokk güzell allh bozmasn ♥♥ evet kesnlkle işee yarıyo akşm burdaa olursn brda olursn konuşurz burçlardan seviorum bn burçlrla ilgilenmeyi Ahhh biii 7 leri 6 ları görsem bnde :44::44:
selinim ne çevirio bunlar,ne atıolar birbirlerine bize yok mu herneysee
demiştim amaa unuttunn sanırm 80 amaa 70 75 gösteriyorum sıkıym demiştim :44:Tatlım kısır yeme bence. Hemen hemen aynıymış kalorileri 1 ceviz büyüklüğü kadar yiyebilirsin fıstık.Kaç kilosun ki?
bizzz 10.yılımızdayızzzYaa benlede konuşurmusun müsait oldğunda burçlardan,bende merak ediyorummmda azcık birazcık fazlaaa :44:
Bizi dışlıyorlar mı ne.
demiştim amaa unuttunn sanırm 80 amaa 70 75 gösteriyorum sıkıym demiştim :44:
galiba baya uzun yorm yapmıştm sizn burcunuz için ablacmkonuşurz tabi :44:
aaaa aşkolsun olurmu öyle hacett namazını diyorz :44:
alıp başımızı gidelim bursaya,oh misso zaman biz gidelim gülüm.
Selinim yaa bizim eşek market tam buğday ekmeği getirmemiş kaç oldu bakıorum
çavdar ekmeği alsam olurmu
ekmeğim kalmadı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?