- 13 Mart 2012
- 408
- 49
- Konu Sahibi armanselin
- #4.001
Kaynanan çok mu fena?
ehh, kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor.
evettt nerden başlasammm :44: ben aynıyım ekşın yok hiç bende. armuş kaç gün gelmedi özletti kendini. meleğimiz sincabına kavuştu eski aşkını yeniden buldu,bakalım çocuğun babasını bi ikna edebilseler kavuşacaklar ama kürt die istemiomuş meleğimizi bide kardeşinin kızyla evlendirmeye çalışıomuş bayaa film gibi beroşum en,iştemizle çokkk mutlu çok şükür. ufak bi üzüntü yaşadı ayşe firtiği yüzünden,gitmiş emirin saçlarıyla oynamış falan,ama hallettiler,ayşeyi çatlata çatlata dudak kenarından öpüşüp olayı tatlıya bağladılar bidaha ayşeyle konuşmıcak emirr,beroşumuz konsere gitmedi die emirde gitmedi. geçen günde emire kürt oluğunu söledi,çok korktu beroşumuz emir tarafından sorun olurmu die ama emir gayet normal karşıladı çok şükürrr enişte beyy bayaaa göüzümüze girdi anlıcağınn beroşumuz mutluuu karanfild aynı benim gibi herhangi bi ekşını yokk işte bacım gelişmeler böle,oyf bee yoruldum hee
Çok sevindim, herkesin keyfi yerinde.
Ayşe'ye bak sen, yeni bir taarruz girişimi daha he, neyse almış boyunun ölçüsünü.
Dudak kenarı öpücüğü de tam kapak olmuş.
günaydınnnn muzlu pastalarım bennimmmmmmmmmmmmmmmm
ignisim gelmiş hoş gelmişşşşş bir sınıff ugramaz oldu onun dışında tamızzzzzzzzz
gülümmmmmmm çok güzel özet geçmişsin aynen öyle Allah a şükür çok iyi gidiyor herşey dün muhasebeci arkadaşımın babası vefat etti oraya gittik beraber baya ağladık emirde çok üzüldü evlilik muhabbeti yaptı biraz çokkk şaşırdım barkada oturduk eve bıraktı beni
öyle caankuşlarıımmm
selinim bacımmm şişko dedin işte bana youuuuuk yaaaa ben herkesden zayıf olcagımmm bikerem bu aralar hiç yemiyorum dondurma hariçç öyle bidenemmmmmm
Hoş buldum canım, ve başın sağolsun.
Emir'le her şey süper gidiyor, dedim ben sana "bu çocuk senin kısmetin".