- 19 Nisan 2013
- 506
- 0
- Konu Sahibi armanselin
- #3.941
aaaa süperrr 4 bacı toplanmışızzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişe olmaz bacımm ohh sefan olsun,bikerecik kaçamak seni yıldırmasın tatlımm telafi edersin 2 zumbayla,iş biterr
aha biri orynatlmi dedi ne,hemen oynarım şimdiii
tabikide göreceksin bacımmm
he yaa okuma okuma nie okudun yorulma ben sana da özet geçerdim bacımm yaa
bende oğlaklara bayılırımmm
anammm hepiciğini istiyorumm bayıldım bunlaraaa
Aynen Berişimmmm 36-38 arası çok iyi olur ya. Rabbim o günleri de gösterir inşallah bize.
65 olamam 2 3 haftada diyordun şimdi hedef 5 li rakamlar vayy o da olur canım ama sadece sağlıklı ve azar azar zayıfladığın için biraz sabretcez:13:
amanın bunlar ne böle,töbe töbeee. yemeyek beroşum yemeyekk
bence de tuana cım onları afiyetle yer ama bizimki etçi mantı bile görse ettt diyo
ayyy yaşasınnn çok mutlu oldum geneee.amaaaan selinim ben 4 kilo daha vereyimde gerisi boşşş hem ne 4 ü benim asıl amacım 50 de,yavaş yavaş yapayım diorum hedefi
Bak hele bak bak bak bak. (Recep İvedik diyordu ya. ) Altı da üstü de 36 olacak Gülümün.
olacan tabiki beroşum sende yaa,beraber alışveriş yapcaz ozaman aynı şeleri alcaz,sen orda giyersin ben burdaa ohh sefamız olsunn
sağlıklı bi şekilde inşallah selinim. herşeyin başı sağlık :94:
benimde 7 yaşında kaynım varr,koyun görünce bile kessekte yesek diyoo
aaaa süperrr 4 bacı toplanmışızzz
üstümde 34 olsa hiç fena olmaz hanii
Di mi canım ya 5'lere düştü hedef. Çok kilo verdim ya yavaşladı kilo vermem. Olsun ama buna da şükür. En güzeli de yağdan verdiğimiz için bozmak zorunda kalsak dahi kilo almamamız.
Acaba benim Tuanayla bir akrabalığım var mı?
bende çokkk etcilimdir ama haa,bayılırım et balık tavuğaa,sebze pek sevmem ıyyy öbe töbee.et gibisi varmı.ama yiyemez oldum yaa
yeeaaaak yaa bişey olmaz pışıkkkk mı
Tamammmmmmmm sen davet et bizi kekler poğaçalar kurabiyeler sütlaçlar yap yiyekkkk
Yok yokkkkkkkkkkk Eki Görüntüle 721941 böyle oluruzzzzzz
bende çokkk etcilimdir ama haa,bayılırım et balık tavuğaa,sebze pek sevmem ıyyy öbe töbee.et gibisi varmı.ama yiyemez oldum yaa