• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın!

bişe olmaz bacımm ohh sefan olsun,bikerecik kaçamak seni yıldırmasın tatlımm telafi edersin 2 zumbayla,iş biterr :8:

aha biri orynatlmi dedi ne,hemen oynarım şimdiii :52:

tabikide göreceksin bacımmm :29:

he yaa okuma okuma nie okudun yorulma ben sana da özet geçerdim bacımm yaa :17:

bende oğlaklara bayılırımmm :16:
:16:

anammm hepiciğini istiyorumm bayıldım bunlaraaa :56::56: :9::9::9::9::9::9::9::9:

evet tatlım ya akşam bi yemeğe davetliyim baya oynayayım en iyisi:9:

65 olamam 2 3 haftada diyordun şimdi hedef 5 li rakamlar vayy o da olur canım ama sadece sağlıklı ve azar azar zayıfladığın için biraz sabretcez:13:

Di mi canım ya 5'lere düştü hedef. :1: Çok kilo verdim ya yavaşladı kilo vermem. Olsun ama buna da şükür. :21: En güzeli de yağdan verdiğimiz için bozmak zorunda kalsak dahi kilo almamamız. :21::21::21::21:

ayyy yaşasınnn çok mutlu oldum geneee.amaaaan selinim ben 4 kilo daha vereyimde gerisi boşşş hem ne 4 ü benim asıl amacım 50 de,yavaş yavaş yapayım diorum hedefi :9:

Bak hele bak bak bak bak. (Recep İvedik diyordu ya. :9: :9:) Altı da üstü de 36 olacak Gülümün. :23::23::23::23::23:

bende çokkk etcilimdir ama haa,bayılırım et balık tavuğaa,sebze pek sevmem ıyyy öbe töbee.et gibisi varmı.ama yiyemez oldum yaa :50:

Di mi canım ya 5'lere düştü hedef. :1: Çok kilo verdim ya yavaşladı kilo vermem. Olsun ama buna da şükür. :21: En güzeli de yağdan verdiğimiz için bozmak zorunda kalsak dahi kilo almamamız. :21::21::21::21:

canım kilon düştükçe daha da düşecek haftalık verdiğin rakam ama 100 gr ma bile şükretcez:21::21:

fıstıklarımmm benim mesai bittiii çıkıorum. hepinize kocaman kocaman öpücüklerrr :54::54::54::54::54::54::54: hepinizi çokkk seviyorummm :16::16::16: canlarım benimmm :29: beni özleyin anacımmm byeeeee

Son düzenleme:
bende çokkk etcilimdir ama haa,bayılırım et balık tavuğaa,sebze pek sevmem ıyyy öbe töbee.et gibisi varmı.ama yiyemez oldum yaa :50:

Ben balık sevmiyorum pek. Böyle annem hamsi kızartırsa salatayla anca. :1: Ama kırmızı et. :56::56::56::56::56::56::56::56: 2,5 yaşında kuzenim var mangal yaparken bağırıyor 'Immmm et mi yapıyoşunuz ete bayılıyımmmmm!' :9::9::9::9:

Back