- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- Konu Sahibi armanselin
- #3.921
:127::132::123: Sonrada buuuu inşallahhhh
İnşallah inşallah. Gül 170'ti galiba. 57 kilo 38 beden aldım diyor. Oh yooooooooooooooooooooooooooooğ daha önümde çok yol var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çok güzel çok güzel. Gülüm hep unutuyorum ama boyun kaçtı? :26:
İnşallah inşallah. Gül 170'ti galiba. 57 kilo 38 beden aldım diyor. Oh yooooooooooooooooooooooooooooğ daha önümde çok yol var.
56 kiloyum bacım,çizelgeyi değiştiremedim :26: ama unutma benim popiş büyük zcık,oyüzden bacımm
Benim popiş sanki küçük. Ama çok küçüldü eskisine nazaran. Aaa tamam bebeğim hatırladım senin alt tarafın 40 üst tarafın 36ydı dimi? Bütün fazlalıklar aşağıda toplanmıştı?
evet evettt işte o benimmmm
kesinlikle bacımmmmmmmmmm ohhhh sefan olsun mangal da yapılmışşş harika nasıl iyi geçti mi içine sindimi yok tatlım çok yemezsiz kararında yersin canımmmm
Acaba tartının sol tarafında 5 rakamını görebilecek miyim ben de. :18:
koca bir alkış 38 beden pantolon için. Ama daha 4 kilo vereceksin. Pantolon bol olursa? :18:
Aynen Fatoşum dediğin gibi oldu. Evettt 65'e çok az kaldı. Acaba 59'u falan da görebilecek miyim ki? :18: :18:
yeeaaaak yaa bişey olmaz pışıkkkk mı
Tamammmmmmmm sen davet et bizi kekler poğaçalar kurabiyeler sütlaçlar yap yiyekkkk
Yok yokkkkkkkkkkk Eki Görüntüle 721941 böyle oluruzzzzzz
Aman Allah'ımmmm. Onları sen Fatoşun küçük kardeşine yolla bir an önce.
Koca bir alkış 38 beden pantolon için. Ama daha 4 kilo vereceksin. Pantolon bol olursa? :18:
alkışşşşş alıkışşşşşşşşşş Selinnnnnnnnnnn bende istiyorum 38-36-34 -32 ve o beden olmak dermişim 38-36 beden arası olasam yeterrr
Canım benim ya takma kafana lütfen. Takarsan çok etkilenirsin. Yiyeceğim ama kilo almayacağım bir kere de.
ben canı gönülden inanıyorum canım muhakkak görürsün
bence de tuana cım onları afiyetle yer ama bizimki etçi mantı bile görse ettt diyo
alkışşşşş alıkışşşşşşşşşş Selinnnnnnnnnnn bende istiyorum 38-36-34 -32 ve o beden olmak dermişim 38-36 beden arası olasam yeterrr