- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #3.901
anaaaa burcunu bilmiyorudum öğrendim oda aslan mışşşşşşşşş bende aslanım hemen yorum istiyorummmmm
önce ve sonrasını bende çok istiyorum ama önce 60 olayımmmm
benim burcumda balık,nişanlımın yengeççç bende yorum istiyorum reyhannn bacımm
Şimdi Berişin geçmişi okuma demesinin nedeni anlaşıldı.gülüm baş başa kaldık ne yiyekkkkkkkkkkkk
bende kaç gündür yapamıyorum canım ya bende başlasam kızlar direk fatmaaaaaaaa noldu sana çığlığı atar
pek iyi olduğum söylenemez canım ya dün sevgilim hazırlan almaya geliyorum dedi kapattı aldı doğru evlerine mangal yakacaklarmış ondan götürmüş ekmeksz yemeğe çalıştım ama ye ye beğenmedin mi dediler bissürü yedim ya bugün de dershanenin gecesi var otelde e yine yicem off napcam ben ya
kız cidden mi anacımmmmm o kadar mı iyi olurlar bacııııııı çok sağol .
yiyekkkkk tabiiiiii selin boş bıraktı bizi görsün dondurma yerke:115::131::115::131::125: al canım hangisini istersen kurabiye ,dondurma ,şeker
gülümmmmmmmmm selin geçmişi okuyo kaçamakları görünce kovalayacak bizi :18:
bende kaç gündür yapamıyorum canım ya bende başlasam kızlar direk fatmaaaaaaaa noldu sana çığlığı atar
pek iyi olduğum söylenemez canım ya dün sevgilim hazırlan almaya geliyorum dedi kapattı aldı doğru evlerine mangal yakacaklarmış ondan götürmüş ekmeksz yemeğe çalıştım ama ye ye beğenmedin mi dediler bissürü yedim ya bugün de dershanenin gecesi var otelde e yine yicem off napcam ben ya
Oryantal ya da salsa'ya ne dersin?
Acaba tartının sol tarafında 5 rakamını görebilecek miyim ben de. :18:
selinnnnnnnnn gelmişşşşşşş anammmmmmmmmmm :18:geçmişi okuma bacımmmmm
yok yok hiç alınmadım bacımmmmmmmmm benim bi kerem ben seni geçerim
Balık burcu olan insanlara bayılıyorum yahu.Benim burcum oğlak sevgilim başak ben de yorum istiyorum Reyhan.
yiyekkkkk tabiiiiii selin boş bıraktı bizi görsün dondurma yerke:115::131::115::131::125: al canım hangisini istersen kurabiye ,dondurma ,şeker
gülümmmmmmmmm selin geçmişi okuyo kaçamakları görünce kovalayacak bizi :18:
Ay çok güldüm cadı ya.Hepsinden de bulmuş ikram ediyor bir de.
kızma anacım sende ye hepsindennnn
bişe olmaz bacımm ohh sefan olsun,bikerecik kaçamak seni yıldırmasın tatlımm telafi edersin 2 zumbayla,iş biterr
aha biri orynatlmi dedi ne,hemen oynarım şimdiii
tabikide göreceksin bacımmm
he yaa okuma okuma nie okudun yorulma ben sana da özet geçerdim bacımm yaa
bende oğlaklara bayılırımmm
anammm hepiciğini istiyorumm bayıldım bunlaraaa
evet selinim yaa,soframız herkese açık dimi beroşumm
kızma anacım sende ye hepsindennnn
yaaaa ben cmt bi mutlu oldum anlatamammm,
38 beden pantolon bi de etek aldımmm
evet selinim yaa,soframız herkese açık dimi beroşumm
:127:kalk iki göbek atalım. :118::118::124::124::124: Aaaa emirle berişi buldum. :127:Gülüm eğer popişinin kaynananın sevdiği gibi olmasını istemiyorsan yeme onları.
Kalk iki göbek atalım. :118::118::124::124::124: Aaaa Emirle Berişi buldum. :127:Gülüm eğer popişinin kaynananın sevdiği gibi olmasını istemiyorsan yeme onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?