- 19 Nisan 2013
- 506
- 0
- Konu Sahibi armanselin
- #3.881
gülüm baş başa kaldık ne yiyekkkkkkkkkkkk
tabikiii dondurmaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülüm baş başa kaldık ne yiyekkkkkkkkkkkk
sağoll bacımmm,nabersin karanfilimm. yaa haftalar sonra zumbaya geri başladım,dün yaptım. özlemişim beaaa,aynı senin gibi tecavüz mağduruydum sankii
kız cidden mi anacımmmmm o kadar mı iyi olurlar bacııııııı çok sağol .aslann burcuu erkegi nikahı bass erkegi içimee dogmuştu 6. hiss :44:
ayyyyy kız deme evlilik filan daha erken değil mi emir benim tüm hareketlerimi biliyo neye kızacağımı giydigim kıyafetten ne renk sevdigimi ama ben hiç bilmiyorum onun hakkında birşeyyy bildiklerimi de yanında unutuyorum hayırlısı olsun inşallah ama ben gelinliği 55 kilo ile giymek istiyorum emir de sanki ben zafiyet geçiriyor musun gb dünyayı yedirmeye çalışıyo aaaa şaşırmış valla
kuzummmmmmmm çok sevindirik oldum valllaaaaaaaaaa ya sabahhh baktım oynamaya başladım ayna dil çıkarttım bakma öyle dedi degilim sevinemem mi falan dedim anlayacağın sevinçden kafayı yemiştim
bence de erken de erkekler pek öyle düşünmüyor tatlım tabiki önce çok iyi tanımalısın her açıdan düşünmelisin
tabikiii dondurmaaaa
kızzzz öyle deme hep birlikte vereceğizzz bi kerem kilolarımızı bidenem yanlış anlamadım bennnn kuzummmmmmmmmm
kuzucuklar mail adresinden de konuşabiliriz ayrıyetten özelden atabilirim
zumbayıı sevmedim ablacımm ya :)) bşka bi önerin ykmu :44:
tebriklerr 50 60 kilo arası için bence 300 gr çok güzel canım
şekerimmmmmmmmm hogeldin bıcırımmmm en minişimiz sensin galiba ben de 22 yaşındayım tanıdıgıma çok memnun oldum
benim diyet seruvenim çokkkkkkkkkk uzun evli olmadan bebiş doğurmadan 91 kiloya çıktım Allaha şükür desteklerle verdim ben bu diyeti 1,5 aydır yapıyorum toplam 6,5 kilo verdim
veeeeeeeeeee
bildirimimmmmmm
başangıcım :91
geçen haftanınkini bilmiyorum
bu hafta 67 kiloyummmm
kardeşlerrrrr gelin halaya çekek :118::118::118::124:bunun şerefine herkese benden yeşllll çayyyyy yeşil elma yeşili seviyorummmmmmmm
toplam giden :24 içimden canavar çıkmış beeeeeeeeee
ben dedim bak reglden sonra daha çok gitti canım 65 e az kaldı
haydaaa hep beraber halaya,tey tey teyyy daha ne canavarlar çıkacak o içinden,e yani sonuçta emire yer lazım demi ama
ayyyyy kız deme evlilik filan daha erken değil mi emir benim tüm hareketlerimi biliyo neye kızacağımı giydigim kıyafetten ne renk sevdigimi ama ben hiç bilmiyorum onun hakkında birşeyyy bildiklerimi de yanında unutuyorum hayırlısı olsun inşallah ama ben gelinliği 55 kilo ile giymek istiyorum emir de sanki ben zafiyet geçiriyor musun gb dünyayı yedirmeye çalışıyo aaaa şaşırmış valla
kuzummmmmmmm çok sevindirik oldum valllaaaaaaaaaa ya sabahhh baktım oynamaya başladım ayna dil çıkarttım bakma öyle dedi degilim sevinemem mi falan dedim anlayacağın sevinçden kafayı yemiştim
bu arada başınız sağolsun beroşumm
selinnnnnnnnn gelmişşşşşşş anammmmmmmmmmm :18:geçmişi okuma bacımmmmm
yok yok hiç alınmadım bacımmmmmmmmm benim bi kerem ben seni geçerim
emirin payı büyük ama o diyetimi sabote ediyo yaaaa 3 bir arada nescafe getiriyo sabah poğaca alıyo çikolata getiriyo her molada ama yemiyorum dolapda birikti valla en az 6 goftet 3 de çikolata var
amanınnn ağzım sulandı valaaa ya ben nescafe içiorum bazen ama şekersiz.poğaça kötü ama ya yeme bebem yemee ama çikolatalar beni benden aldı şuann
yemiyorum alma bana lütfen poça diyorum yok ya acıkırsan dursun yemezsen başka dı yer ben alayım diyo çikolata alma lütfen kanıma girme diyorum ama yokkk