ve benim gizlediğim şey
itiraf ediyorum
bundan 2 sene önce Nisan ayının sonu başladı sincabımla aşkımız
Aslında onunla 5 sene önceden tanışıyorduk, marketimize algida satış elemanı olarak geliyordu ve ben ona abi diyordum hep
Neyse biz kendi aramızda evlilik kararı aldık. ve ailelere açmayı düşündük. Sincabım akşam eve gidip annesine konuyu açınca her zamanki klasik sahne oldu. " oğlum onlar kürt ve baban bunu kabul etmez "
" hayır anne git söyle babama" diyor sincabım. babası daha kürt olduğumu öğrenemeden " hayır ben amcasına söz verdim, amcasının baldızını isteyeceğim " diyor. :26:
sincabıma dedim ki " kader değilmiş " yok dedi illa ki sen
Çok direndik hatta sincabım eve gitmedi 3 gün 3 gece banklarda yattı. Bu arada kendisinin ne sigarası ne içkisi vardır
"Eve git artık olmayacaksa da napalım aileni üzme" dedim. Yoğun ısrarlarım sonucu eve gitti. "Amcanın baldızını istiyor musun ?" dedi babası. O da "yok" dedi. "bende senin sevdiğin kız istemiyorum" diyip konuyu kapattı babası.
sincabıma "git kızı istemeye, seninle odaya geçip konuştuğunda sigaram,içkim,kumarım,gece hayatım var de" dedim
onunda aklına yattı ve istemeye gittiler. ne olsa iyi sizce ??? kız herşeyinle kabulüm dedi
yüzsüüüüüüüüüüüüüz, paçooooooooooooooooz
neyse dönüş yolunda sincabım "yok baba ben bu kızı istemiyorum, sevdiğim kızı git iste" diyor ve kıyamet kopuyor. Babası sincabımı yolun ortasında arabadan kovuyor :26:
ne yaptık ne ettik olmadı
sincabım akşam vakti evine giderken şeker hastası bir teyzeye çarpıyor ve teyze komaya giriyor :18: aylarca her sabah her akşam ağlayıp dua ettim Rabbime teyzeye şifa versin diye
teyze tam 1,5 ay sonra komadan çıktı, yoğun bakıma ordanda 2 hafta sonra çıktı normal servise aldılar.
ve hala da ailesinin bu durumdan haberi yok
sincabım çok uğraştı, ama olmadı. en son evden uzaklaşayım da belki pes ederler düşüncesiyle işten çıktı ve İglo'nun iç anadolu bölge müdürlüğünü yaptı 4 ay. her gün yollardaydı
tekrar babasına sordu "kızı istiyor musunuz" diye. yine yok cevabını alınca ikimizde yıkıldık.
o iştende çıktı ve uluslararası tır şoförlüğüne girdi. o paçozda sincabımın kendisini istemesini bekliyor
sincabım onu arayıp benim sevdiğim var lütfen zorluk çıkarma dedi ama ne fayda, o paçoz telde ağlamaya başladı "ben hayal kurmuştum" vs. teeeeeeeeeeeerbiyesiz kurarken o hayallerini sincabıma mı sordun
neyse sincabım 1 sene boyunca avrupa-asya gitti geldi
bu arada ben 3-4 kez ayrılık kararı aldım, çünkü gönlüm rahat değildi. ailesi de üzülüyordu, bende üzülüyordum ve sincabımda üzülüyordu
ama 1-2 hafta sonra bana tekrar mesaj atıyordu ve tekrar devam ediyorduk. Sözleşmesi bitti. Artık sincabım yurtdışında çalışmayacaktı.
Babasında ve amcasında bu 1 yıl aradan sonra kızla ayrılmıştır umudu hakimdi, fakat öyle olmadığını anladılar
Babası yine kabul etmedi
en son sincaba etmediğim laf kalmadı, resmen erkeklik gururuna laf ettim. " ne o ya, vur yumruğunu masaya ben sevdiğim kızı alacam de artık, hiç mi kıymetin yok, ne biçim erkeksin vs." :26: sonra ayrıldık ve 2 ay hiç görüşmedik. o 2 ay içerisinde ise ben sözlendim bildiğiniz gibi
2 aydır hattımı takmamıştım, cuma sözü attıktan sonra cumartesi hattı taktım bi baktım sincabım arıyor :26: bağırdım telde, ben sözlendim ve dün sözü attım dedim. bana "neeeeeeeeeeeee" dedi şaşırarak
niye dedi. içki içiyomuş, zaten babamın isteğiyle oldu dedim. üzgün müsün dedi, yok dedim sanki severek mi olduki dedim. baya bi mesajlaştık ve beni isteteceğini söyledi . ben sözü atmış biriyim bu seferde baban buna bahane bulacak dedim. bana ne dese iyi ??? SÖZÜ BENİM İÇİN ATTIĞINI SÖYLERİM dedi
neyse bana buluşalım dedi, ben kendisine bunun dinimizde haram olduğunu söyledim. iyi o zaman mesajlaşmakta haram dedi . haklısın dedim
son bir mesaj attım "ben seni seviyorum, sende beni seviyorsan artık ailene sözünün geçir gel istet, yoksa başkası isteyecek. ben seninle görüşüp mesajlaşıp günaha girmek istemiyorum" dedim. artık mesaj atmıyorum. bu sabah bana kısaca ss yazıp göndermiş. o da mesaj atmıyo bende