- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
-
- Konu Sahibi armanselin
çünkü ben normalde çok fazla yemek yiyen birisiyim canım :) mide rahatsızlığım da var yemeyince güçten düşürüyor ondan olsa gerek.bir de size bir şey sorucam mesela tavuk yiyoruz 1 porsiyon ne kadar ediyor bilemiyorum az yiyorum sanırım.bir gögüs etinin yarısını ortadan keserek pişiriyorum ve baharat dışında bir şey eklemiyorum ben.siz nasıl yapıyorsunuz?
Merhabalar arkadaşlarartık buradayım kurallarınızı bilmek istedim bu diyet sağlıklı ve dengeli kesinlikle bu diyete sizlerle başlamak istiyorum sizleri tanımak isterim kendinizi kısaca anlatırsanız sevinirim
Birde ara öğün olarak nohut tüketebilr miyim zararı olur mu diyete :26:
canım kuruyemiş olan nohutOda mı fazla gelir :26:
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben bugün tartıldım veeeeeeeeeeeeeee
1.800 vermişimmmmm
aslında 2 kilodan fazla vermiştim de dün misafirlerim vardı biraz kaçırdım açıkçası
ama olsun verebilmek bile güzel
bence bir sıkıntı olmaz cnm ama şeker kesinlikle atmamalısın :)
Geldim :)
Uzun zamandır bu kadar az şey ile geçirmemiştim günümü.
Başım ağrıyor kaç saattir, halsiz ve yorgun hissediyorum.
Tabi bunda iki üç saatlik uyku ile durmamında payı var.
Dışarıda olduğum için bugünkü uygunsuz menümü yazıyım;
uyanınca:1 bardak su
kahvaltı: 1 kase çorba
öğlen: 1 bardak süt - 3 etiform - 1 çay
ara: 1 çay - 1 adet ikram bisküvi
akşam: 3 kaşık makarna - 3 tane çiğköfte
boy 154.
kilo 74.1.
32 yaş
evli
çocuksuz
iyi akşamlar arkadaşlar bugün malzemelerimi toparladım. sabah kilomu yazarak başlıyacam inşallah.
kendimi bu diyete çok adapte ettim bu sefer başaracam
ben sütü sade içemiyorum 1 çay kaşığı kadar türk kahvesiyle içsem bi sakıncası yoktur umarım.
ayy maşallah canım tebrik ederim inşallah bizde böyle güzel haberler paylaşırız
şeker kullanmıyorum zaten canım tek sıkıntım tatlı ama yemicem artık
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben bugün tartıldım veeeeeeeeeeeeeee
1.800 vermişimmmmm
aslında 2 kilodan fazla vermiştim de dün misafirlerim vardı biraz kaçırdım açıkçası
ama olsun verebilmek bile güzel
kızlarrr bana kızmalısınız bugün akşam yeme işini abarttım hem 2 dilim beyaz ekmek yedim hem de yarım tabak salçalı makarna..
Ayy çok mutlu oldum ya.Maşallah maşallah.
teşekkürler cnm bende yeni başladım aslında 1 hafta bile olmadı
geçen hafta çarşamba günü başladım ve bugün bu kilodayım pazar günü kaçırmasaydım daha iidi pazar sabahı da tartılmıştım 2 den fazlaydı dietim olsun buna şükür herkes burda sağlıklı ve muıtlu kilo verecekkkkkkkk
ohhh sefan olsun diyecem ama tartida fazlaligi gorunce butun keyfin kacacak haberin olsun.hadi ekmegi yedin makarnaya niye dokundun sanirim gozun dondu:))))))
teşekkürler cnm bende yeni başladım aslında 1 hafta bile olmadı
geçen hafta çarşamba günü başladım ve bugün bu kilodayım pazar günü kaçırmasaydım daha iidi pazar sabahı da tartılmıştım 2 den fazlaydı dietim olsun buna şükür herkes burda sağlıklı ve muıtlu kilo verecekkkkkkkk
bugun yediklerimi paylasayim sizinle cancagazlarim (bir yandan dizi bakiyorumda)
7.30 iki bardak su
9.30 bir dilim ekmek ,az beyaz peynir ,bol maydonoz
11.30 iki kayisi ,4 badem,yesil cay
13.30 4 kofte ,yarim ekmek, bol salata
18.30 3 tavuk bacaginin alt kismi sanirim baget oluyor,salata
21.00 iki kuru kayisi tatli niyetine canim cok istedi
ve ignis gibi olamadim ogluma ispanak yemegini yediriken iki kasiginida ben migdeye indirdim ama butun gun masada duran su icinde kocaman findiklari olan cikolatayla sadece bakisdim bir ara elime aldim ama yemedim
sağol cn senin sayende sayılır çünki menüyü paylaşan sensin
bundan sonra bu yola başkoydum bırakmak yokkkkkk kaçamak olsa dahi
mayısın 3 ünden itibaren 2. listeye de başıcam cnm benim sen nasılsın
ay inşallahbende çok umutluyum artık inşallah 65 leri görürüm
Kaçamak olsa dahi bırakmamak gerekiyor dediğin gibi. Çoğu insan böyle değil saldılar mı tam salıyorlar.Yarın tartılıp 3. listeyi paylaşacağım sizlerle.