- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- Konu Sahibi armanselin
- #2.541
Neyse ben kaçar selincik :)) yatıyım yarın iş var ii geceler herkeze :))
İyi geceler canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse ben kaçar selincik :)) yatıyım yarın iş var ii geceler herkeze :))
Bu arada 28 yaşında arnavut göçmeniyim ben sen???
Kaç kalorı oluyo bu diyet
bacımm mesai bitti çıktım dün,akşamda giremedim hiçç he ya gezer dururuz avm lerde. istanbulada kaçarızz,ohh sefamız olsunnDeğil mi ya komşu olunca hep yaparız birbirimize en güzelinden diyet yemekler. Bursa'da bir sürü alış veriş merkezi var zaten harika olur. Arada bir de İstanbul'a kaçarız.
kesinlikle hiç bensiz olurmu ben kısır yapar çağırırım tulunba tatlısı da alırırım Ohhhhhhh
kız ben diyet yemekleri diorum sen kısır tulumba tatlısı diosun ay çok yaşa e mi oburum benim bayıldım kız ben size
süslü bacılarım benimmm,ben size yeşil çay yaparım yanına,e ancak hazmederiz yaptıklarınızı sölemesi ayıptır azcık beceriksizimdirde yemek konusunda,pek bişe yapamıorum şimdilik ama komşularım öğretir bana demii :18:En az 30 tane rujum vardır. Parfümlerim,pudralarım. Ama benim eniştem eczacı o da çok getiriyor bir şeyler. Onca şeye rağmen far paletim yoktu o da oldu,mutluyum. Çok teşekkür ederim Berişim. Sen kısır yaparsın ben pasta yaparım size Gülüm sen ne yaparsın?
ayyyyyyyyy harika valla sonrada zumba yaparız egleniriz yürüyüşe çıkarız rabbim gönlümüze göre versin canım ya
evet ya ne güzel yürüyüşler yaparız,beraber zumbayla göbek atarızz oohhh
buluruz buluruz beroşummm meraklanmaatamam ama bulamazsam siz bulursunuz ona göre
çok güldüm koptum resmne yaaŞöyle eli yüzü düzgün kaşlı gözlü döşü kıllı.
amanınnn biz eniştecik özlesin istesin derken meleğimiz de özlemişşşşş,vayyyy,e hadi öp öp cadıııen son 4 gün önce öptüm, 2 gün önce yüz vermedim ama özledim bidenemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aynen ya seloşum,dün yeğenimi bana bıraktılar,bir yaşında,ONLA YAPTIM ZUMBAMI,NASIL GÜLÜODU BANA BAKTIKÇA,HER ŞEKİLDE YAPARIZ BİZ ZUMBAMIZIIIİki elim kanda da olsa zumbamı yapmaya çalışıyorum.
günaydın kızlar....
bu sabah yıne tartıldım ibre çakıldı sanki oynamıyooo...
dün zumba yapmadım çok yorgun hissettim kendımı moralim de bozuldu zaten öffff..
zumbaya gecen zuma başlamıştım 6 gun aralıksız yaptım..
günaydın tatlımmm
tatlım birgün yapmasan bişe olmaz ama zumba da ara vermemek lazım özellikle ilk 10 günn canım tartılma böle hergün,hem canın sıkılıo hem hevesin kaçıo,birgünde kilo farketmezki,bekle tatlım,tut kendini gör bak pzt vermiş olacaksınn
günaydın kızlar....
bu sabah yıne tartıldım ibre çakıldı sanki oynamıyooo...
dün zumba yapmadım çok yorgun hissettim kendımı moralim de bozuldu zaten öffff..
zumbaya gecen zuma başlamıştım 6 gun aralıksız yaptım..
Günaydınnnnnnnnn bidenelerim benimmmmmmmm
Gülkemim benim kız bende bilmiyorum ki artık öğrenince birbirimize yediririz inşallah öğrene ne kadar zehirlenmeyizzz
Ayyyyyyyyy dün zumba yapacam diye gül gül öldüm ya orada bir adam var bağımsız hareket ediyo sonra bir kadın var kocaman memeleri ve basenleri var mavi giymiş üstünü zıplayamıyo falan yapacam derken çok güldüm neyse gülmek de kasları çalıştırıyo ve kalori harcıyo muş
ne gülüyorsun öyle kıs kıs.
Vallahi ben de yapmaya çalıştım, o dediğin insanlardan çok da farkım yoktu, ben de pek beceremedim.
Zaten göğüslerim de büyük, o dediğin kadın, totosunu kaldıramayan ben olmayayım
Gülkemim benim kız bende bilmiyorum ki artık öğrenince birbirimize yediririz inşallah öğrene ne kadar zehirlenmeyizzz
Ayyyyyyyyy dün zumba yapacam diye gül gül öldüm ya orada bir adam var bağımsız hareket ediyo sonra bir kadın var kocaman memeleri ve basenleri var mavi giymiş üstünü zıplayamıyo falan yapacam derken çok güldüm neyse gülmek de kasları çalıştırıyo ve kalori harcıyo muş
Ne gülüyorsun öyle kıs kıs.
Vallahi ben de yapmaya çalıştım, o dediğin insanlardan çok da farkım yoktu, ben de pek beceremedim.
Zaten göğüslerim de büyük, o dediğin kadın, totosunu kaldıramayan ben olmayayım
günaydın datlımmm Yok yaa zehirlenmeyiz heraldee Yaa sorma bende o adama acaip gülmüştüm
Merak etme bacım ilk yapışlarda hareketleri bilmediğin için tam yapamıosun ve çabuk yoruluosun,ben 2 şarkıda bir oturup azcık dinleniodum kıpırdayacak halim kalmıodu. Ama bikaç kez yaptıktan snr hem hareketleri öğreniosun hemde öle yorulmuosun meraklanma tatlımmm
ama hoca ve arkasınndaki iki kız harika yapıyor du hareketleri
günaydınnn tatlım
bende hemen yoruluyorum canım ya siz kaçıncı dakikaya kadar yapabiliyorsunuz :26:
canım ayrıca sevgilin takıntılıymış diyordun ya haklısın ya napcam ben bunu bilmem dün msj atmış bitanem sana süper bi süprizim var diye bende sevindiydim meğer süpriz ne ebru şallının falan videolarını indirmiş ben yapayım diye ayy mutlukluktan ölüyom muhteşem bi süpriz
Allah taş etmesinn onu ya bozulduğunu böyle olacagını zayıflamayacagını söyle canım yoksa çok üzer böyle
günaydınnn tatlım
bende hemen yoruluyorum canım ya siz kaçıncı dakikaya kadar yapabiliyorsunuz :26:
canım ayrıca sevgilin takıntılıymış diyordun ya haklısın ya napcam ben bunu bilmem dün msj atmış bitanem sana süper bi süprizim var diye bende sevindiydim meğer süpriz ne ebru şallının falan videolarını indirmiş ben yapayım diye ayy mutlukluktan ölüyom muhteşem bi süpriz
ama hoca ve arkasınndaki iki kız harika yapıyor du hareketleri
günaydınnn tatlım
Onun fiziği nasıl?
Sen de ona dambıl seti filan alsana;
"omuzlarını kollarını geliştirirsin, yanlış anlama böyle de iyisin ama hafif yapılansan daha iyi olursun" dersin.
Nasıl oluyormuş görsün[./QUOTE]
ignis bayıldım ya süpersin varya,cadı seniii kesinlikle çok güzel bi fikir bence,onlar erkek ve daha çok gururlarına dokunur emin ol. anlasın seni üzdüğünü karanfilim,sende ona yap bişeler tatlım