- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- Konu Sahibi armanselin
- #2.501
şimdi de bi an önce bitseler de yenisini alsam diye düşünüyorsundur ahh biz kızlar yokmuyuz ahh
Yok yok bitmesinler çok sevdim çoook.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi de bi an önce bitseler de yenisini alsam diye düşünüyorsundur ahh biz kızlar yokmuyuz ahh
kız o kadar da halı kaplama olmasın bacım yawwww
Var mıymış canım?
bak sennnn vakum haa ay çok yaşa e mi kız çok öptürme,az özlesin seni,naz yap biraz kız,bak ozaman daha çok ister seni
Adetliyken canı su çeken de ilk defa duydum. Ben anlamadım ki enişte bey zayıflama iyisin demişti şimdi neden istiyorsan zayıflayabilirsin diyor? :26: Yalnız lafları fena yapıştırmışsın tebrikler.
sevgililikten boşarım dediğimden beri bi daha ne kemer kelimesini kullandı ne kilo sevgilisi kilosuna karışanlara tavsiye ederim tuttu bende bu taktik
Ben de kuru fasulye yedim. Afiyet olsun canım.malesef canım ya kuru fasulye yedim bende cünkü gerisi hep et yemeğiydi et sevmiyorum
benim canım çok su çeker, sıvı kaybı oluyo ya ondan herhalde :26:
canım ne güzell 500 gr çok güzel bence ve hatanı da anlamış görünüyorsun einim pazartesi çok daha mutlu olursun tartıda
Kaçamak yapmasaydın daha da eksik çıkardın bunu düşünürsen bir daha kaçamak yapmazsın.
İnşallah canım ben de hepinizi İstanbul'a bekliyorum. Bu zamana kadar tanıdık tanımadık çok misafir ağırladık sizi de ağırlamaktan mutluluk duyarız. Çok da eğleniriz gelin valla kızlar.
ben kıyamam galiba :44:
Ben de kuru fasulye yedim. Afiyet olsun canım.
Filizimiz dizikolik çıktı.
Sağlıklı ve yağdan kilo kaybetmenin en doğru yöntemi uzun vadeye yaymak
Evet haklisin canim ya. Ama bugün kacamak yapmadim. Üstüne üslük 1, 5 saat yürüyüş yaptim. Iyi ki bu siteyi buldum
Yağsıza yakın beslenmek