- 12 Nisan 2012
- 3.765
- 1
- Konu Sahibi armanselin
- #2.201
Hadi bakalım yüklüyor şu an inşallah sorunsuz gönderir.
hadi bakalım inşallahhhhhhhhhhhhh :18::18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım yüklüyor şu an inşallah sorunsuz gönderir.
hadi bakalım inşallahhhhhhhhhhhhh :18::18::18:
Sen zaten mükemmelsin.
Baya da yavaş yükleniyor. Bakalım hadi hayırlısı. :18::18::18:
sayende daha çıtı pıtı zayıf ve zarf olacağım selinim
ayyyyyy deme ya inşallah atar ya :18:yok sa yalan olacak zumba
Bir şey daha buldum RapidShare'a yüklüyorum. Eğer başarabilirsem oradan indirirsiniz sonra hemen silerim. :18:
kıyamam a nasıl uğraştın canım benim boşver olmuyo tatlım kıyamam
Yok canım olur mu çok uğraşmıyorum zaten. Zumbasız olmaz.
kızlar bu benim ilk deneyimim olucak:18::18::18:işallah bogazıma hakim olabilirim
olmaz canım ama kısmet canım
Öyle yaparsın artık canım. Bu arada o mesajı okumamışım armiş odun yontuyor demişsin çok güldüm ya.
kimmiş o 6 lı , ben var mıyım içinde :26:
tatlım bu olmadımıBuldummmmmmm. Sıkıştırıp e-mail olarak atayım hepinize. Olur mu ki acaba. :44:
tatlım başına iş alacak şeler yapma ha,dikat et kuzumBir şey daha buldum RapidShare'a yüklüyorum. Eğer başarabilirsem oradan indirirsiniz sonra hemen silerim. :18:
ben mesai deyim
e ama öle bacııı
tabiki varsın bacımm. sen armiş beroş<çok güldüm ya dördümüz açıktık o an ve ben kendimide sayıp en sevdiğim 4lü dedim en sevdiğim 3lü açıktı bide ben
ayyyyyy canımmmmmmmmmmmm
tatlım bu olmadımı
tatlım başına iş alacak şeler yapma ha,dikat et kuzum
oyy kıyamam canımm kolay gelsin
ben mesai deyim
e ama öle bacııı
tabiki varsın bacımm. sen armiş beroş<çok güldüm ya dördümüz açıktık o an ve ben kendimide sayıp en sevdiğim 4lü dedim en sevdiğim 3lü açıktı bide ben
tatlım bu olmadımı
tatlım başına iş alacak şeler yapma ha,dikat et kuzum
oyy kıyamam canımm kolay gelsin
Canım e maille çok uzun sürdü ve sorun oluştu. Rapid'den yüklüyorum bir sorun olmaz herhalde çünkü burada callanetics egzersizlerini de o şekilde paylaşmışlardı. :44: Zaten siz indirdikten sonra sileceğim.
Kıyamam Berişime.
taamam canım arkadaşım hakkını nasıl ödeyeceğiz canımmmmmmmm :26:
acımadan kıyıyolar tatlım