- 27 Eylül 2010
- 256
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her insanın ne kadar değişken olsada sabit bi kilosu vardır siz eğer 55-60 larda çok bulunduysanız bence daha rahat kilo verirsiniz hiç bi zaman umutsuzluğa düşmeyin emin olun azimle kilo vericeksinizdir . çok su içme konusuna gelince her şeyin fazlası zarardır 2-3 ltre gayet ideal su zehirlenmesi bile olabiliyor ve sürekli içince devamlı şişlik hissi olur ... sabahları nescafe yerine zayıflamak adına kahvaltıdan önce elma sirkesi kürünü deneseniz eminim faydasını görüceksinizdir ve mutlaka yürüyüş yapın diyetisyenler sabah yapılan 1 saatlik yürüyüşün o gün yediklerinizi dengelemede çok faydası olduğunu söylüyor ... bende bu diyeti uyguluyorum ama akşam saat 6 dan sonra hiçbişe yemedim acıkmadım da sadece yeşil çay içtim sabah aç karnına elma sirkesi + spor yaparak verdim 1 haftada 3 kilo inş hep böyle gider motivasyonumuz hiç bozulmaz HOŞGELDİNİZ aramızaHerkese merhaba,
Bu sabah denk geldim grubunuza, tüm yazdıklarınızı okudum. Çok motive edici ve acayip umut veriyor. Ben yaklaşık 4 sene önce işim yüzünden araba almıştım ve ondan sonra da kiloları almaya başladım. 55’ten hızlı bir şekilde 60’a oradan 70’lere 2,5 sene önce evlendim zorla 65’e inebilmiştim. Gel zaman git zaman şimdi 80 kiloyum Belimdeki rahatsızlığımdan ötürü doktorum kilo vermemi söylüyor. O olmasa bile artık çocuk yapmayı düşünüyorum ve 80 kilonun üzerine bir de hamilelik sanırım sonumu getirir. Bir kaç sorum olacak sizlere... Ben acayip çok su içiyorum. Yakın zamanda birkaç yerde çok su içmenin de iyi olmadığını ve mideyi genişlettiğini söylüyorar. Doğruluk payı var mı sizce? Son zamanlarda yemek alışkanlıklarımı değiştirmeye başlamıştım zaten. Çalıştığım için hareket alanım çok kısıtlı ama mümkün mertebe yolumu uzatıp karnımı sıkarak yolumun üzerinde ne kadar üst geçit varsa onları inip çıkıyorum :) Bugün regl oldum o yüzden diyete bitince başlamayı planlıyorum ama bu sırada da yaymak yok. Şu sıralar sabahları 7:30 şekersiz-sütsüz nescafe, 8:00 bir domates, 2 dilim kepek ekmeği, biraz beyaz peynir, haşlanmış yumurta ve yanında tatlandırıcılı çay olan bir kahvaltı ediyorum. Yaklaşık 1 haftadır öğlen yemeklerinin yaklaşık yarım saatini yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum ve yemekte de çorba-salata yiyorum. En büyük problemim akşam. Eve yorgun gittiğim için genelde hazır da ne varsa onu yiyorum ama artık bu gidişe dur diyeceğim :) Beni de listenize eklerseniz sevinirim.
Boy 1:74 – Kilo 80
kahve konusunda bende öyleydim özellikle sınav dönemlerimde sürekli içerdim bırakmanın faydası oldu amaHoşbulduk :) Şişlik hissi ve karnımda sertlik oluyor su alışkanlığımı düzenlemeye çalışıyorum. Elma sirkesi kürüne de yarın sabahtan itibaren başlıyorum. Aslında iflah olmaz bir kahve severdim. Günde 5-6 kupa içerdim ama son 6 ayda falan günde 2'nin üzerine çıkmıyorum. Çok diyet insanı değilim normalde çünkü bir şekilde bir yerlerden bozuyorum o yüzden yeme alışkanlıklarımı değiştiriyorum ya da değiştirmeye çalışıyorum, kalıcı olabilsin diye. Buradaki listenin ve birbirinize destek olmanın ne kadar işe yaradığı ortada :) Hepimize kolaylıklar gelsin
ya okudukça duygulandım nedense çok haklısınız bende canım çekince yiyorum bi dilim bi kaşık içimi rahat ettirmek için de hareket ediyorum böyle geçiyo işte :)Herkese merhaba yeni arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah hepimiz istediğimiz hedeflere ulaşırız bende kısmen diyete uyuyorum ama kısmen kendimi kısıtlamıyorum çok kes diyet yaptım en fazla 1 ay ve her seferin de güzel kilo veriyorum dikkat ettiğim de verebildiğimi biliyorum artık ama şu da gerçek bir ay sonra en fazla 1,5 ay içinde yemediklerimi vücudum anlayamadığım bir şekilde istemeye başlıyor ve engel olamıyorum ve yine aynı şey oluyor tekrar bir özlemle başlıyorum yemeye verdiklerim geri geliyor ve ben artık anladım ki ne kadar yasakları yemezsen onlar seni o kadar kovalıyor artık yasak koymuyorum,yine şunu da anladım inanmasınız pirinç pilavı delisiyim iki dolu tabak hemde büyük tabak yerim neden ama iki kaşık ta aynı tat iki tabakta aynı bu sebebten ben canımın cektiğini yiyorum ama az olarak bu yeterli diyerek ve yapabildiğimi gördükçe mutlu oluyorum mesela akşam evde pizza vardı saat sekizdi evli ve çalışan biri olunca yemek geç saate kalabiliyor ben önce bu saate hemde pizza yiyemem dedim sonra sofraya kondu o bana ben ona baktım ve ben sadece 1,5 dilim ve yoğur yedim bide benimki gibi 5 yaşında dünya tatlısı kızınız varsa şimdiden biraz daha ye dediğinizde ben kilo almak istemiyorum diyorsa (sanırım benden etkileniyor) artık bana az ye anne diyor her seferinde nasıl çok yerim. Herşeyden ama kararınça birşeylere özlem kalmadan yemek dileğiyle...
selam benim de boyum 1.73 ve 78 kilo olarak diyete başladım geçen hafta. benim de bel sorunum var hatta haftaya fizik tedaviye başlıyorum. Doktorum kilo ver dedi seninki gibi. Bir de hamilelik düşünüyorum ama kilo vermem gerek biraz senin hikayeye benziyor zaten hepimiz tek bir amaç için burdayız hadi zayıflayalımmmmHerkese merhaba,
Bu sabah denk geldim grubunuza, tüm yazdıklarınızı okudum. Çok motive edici ve acayip umut veriyor. Ben yaklaşık 4 sene önce işim yüzünden araba almıştım ve ondan sonra da kiloları almaya başladım. 55’ten hızlı bir şekilde 60’a oradan 70’lere 2,5 sene önce evlendim zorla 65’e inebilmiştim. Gel zaman git zaman şimdi 80 kiloyum Belimdeki rahatsızlığımdan ötürü doktorum kilo vermemi söylüyor. O olmasa bile artık çocuk yapmayı düşünüyorum ve 80 kilonun üzerine bir de hamilelik sanırım sonumu getirir. Bir kaç sorum olacak sizlere... Ben acayip çok su içiyorum. Yakın zamanda birkaç yerde çok su içmenin de iyi olmadığını ve mideyi genişlettiğini söylüyorar. Doğruluk payı var mı sizce? Son zamanlarda yemek alışkanlıklarımı değiştirmeye başlamıştım zaten. Çalıştığım için hareket alanım çok kısıtlı ama mümkün mertebe yolumu uzatıp karnımı sıkarak yolumun üzerinde ne kadar üst geçit varsa onları inip çıkıyorum :) Bugün regl oldum o yüzden diyete bitince başlamayı planlıyorum ama bu sırada da yaymak yok. Şu sıralar sabahları 7:30 şekersiz-sütsüz nescafe, 8:00 bir domates, 2 dilim kepek ekmeği, biraz beyaz peynir, haşlanmış yumurta ve yanında tatlandırıcılı çay olan bir kahvaltı ediyorum. Yaklaşık 1 haftadır öğlen yemeklerinin yaklaşık yarım saatini yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum ve yemekte de çorba-salata yiyorum. En büyük problemim akşam. Eve yorgun gittiğim için genelde hazır da ne varsa onu yiyorum ama artık bu gidişe dur diyeceğim :) Beni de listenize eklerseniz sevinirim.
Boy 1:74 – Kilo 80
evetmavimli kesinlikle hikayemiz benzeşiyor fizik tedavi bende gördüm bir süre şimdi egzersiz hareketleri verdi doktorum onları yapıyorum ama güzel bir kilo verirsek tabii çok süper olur :)
Oy maşşallah :)yedikçe yemissin canım ama olsun moralini bozma bugün tekrar devam et bende bazen nefsime yeniliyorum ve yiyorum ama kaldığımız yerden devamSelam tam düzgün besleneyim diyorum yemedigim kalmıyor. Aklımdan diyet düşüncesini nasıl atacağım. Sabah 7 sirkeli su sonra geri yattım 10 buçuk Kabaklı yulaf ezmeli bol otlu omlet yesil cay 12 gibi badem kuru meyve 2 buçuk gibi bakla ve yogurt 2 dilim ekmek 3 buçukta 2 burcak yoğurt film burda koptu 5 te zencefil tarcin cayi koca bir dilim pasta aksam 8 gibi kofte yaylacorba bulgur pilavı 9 buçuk gibi cay 2 buyuk Tulumba ve 1 tane elmalı kurabiye 12 gibi oglumun yemedigi yarım muz kararmasin diye yedim gitti.
Bende regl oldum bugünya benim de moralim çok bozuk bir kilo almış görünüyorum reglim başladı dün ve dayanamayıp bir donat yedim ondan mıdır anlayamadım gitti