sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

arkadaşlar merhaba en şişmanınız benim galiba. boyum 152 kilom 85,5 kg iki haftadır diyetteyim.haftada 5 gün en az yarım saat yürüyüş yapıyorum 2 kilo ancak verebildim. an itibari ile 85.5 kg yim. kendimi bildim billeli kiloluyum. pco hastasıyım. sizce 60 lı rakamları görebilir miyim.? gerçekten kilo verebilirimiyim.? kendimi bildim bileli kiloluyum taaak i çocukluğumdan bu yana şu an 32 yaşındayım. hayatımda hiç kot giyemedim en büyük hayalım kot giymek ve tabiki de beğenilmek bu arada 8 yaşında tombik birde kızım var. hepimize bol eksili günler diliyorum.

Merhaba kızlar ben de yeni üyeyim ve kilo vermek için foruma ben de katılmak istiyorum.
Şu andaki kilom 65 boyum 1.64. Yzılanlar fazlasıyla motive edici oldu benim için. Hadi bakalım
hayırlısı başlıyorum bugün. :KK28:

NASIL GİDİYR ARKADASLAR :)

Bakın şişirme olayı bildiğimiz bir balonu 1 dk aralıklarla sisiriyoruz bunu 5 kez yapıyoruz bu yöntem göbeği eritiyor sanırım nette böyle okudum ve yapmaya kadar verdim

burdan bir arkadaş bunun yanlış olduğunu hatta zararlı olduğunu yazmıştı. onun yerine derin nefes alıp vermek daha iyi demişti.

burdan bir arkadaş bunun yanlış olduğunu hatta zararlı olduğunu yazmıştı. onun yerine derin nefes alıp vermek daha iyi demişti.

Ben söylemiştim arkadaşlar..

Tanıdığımız bir doktor balon şişirmenin sindirim sistemine zarar verdiğini onun yerine sık olmayacak şekilde nefesimizi tutup bırakmanın daha faydalı olduğunu söyledi

diyetimin başlarında ben de balon şişirdim arkadaşlar..Hem de günde 30 tane:KK16: Ama belli bir süre sonra gözlerimin karardığını hissettim:KK57: Sonra doktor olan bir yakınımıza bu konuyu danıştım..Kendisi balon şişirmenin sindirim sistemimizde bozlukluğa yol açabileceğini söyledi ve hiç tavsiye etmedi:KK20:

Onun yerine durduğunuz yerde nefesinizi tutun ve bırakın..Bu daha faydalıymış :KK76:

hoşbulduk :) ilk günümü tamamladım kazasız belasız. ama düşündüğüm kadar kolay olmayacak sanırım. iyiki bu grup var arkadaşlar. herkese sevgiler.

Evet canım zaman zaman zor olabiliyor:KK43: özellikle çalışıyorsan...ben bazen öğle ve akşam yemeğim yer değiştiriyorum zorunda kalıyorum.ama iyiki varsınız size kilo söyleyeceğim diye korkudan kaçamak bile yapmıyoru:KK66:)

ben bugün sabah süt yerine elma sirkeli su içtim okula gitmeden önce ekmek arasını yaptım yanında yeşil çay ile öğlen 1 de tavuk haşladım yanında salatayla yedim + yeşil çay akşam ip atladım şınav ve mekik çektim egzersiz yaptım iyi terledim bugün :KK1: :KK49: saat 5 gibi kayısı ve yeşil çay akşam acıkmadım o yüzden meyve yedim hastaydım bugün midem bulanıyodu zaten :KK51:derslerimde çok yoğun sınavdan sonra iştahımm iyice kaçtı ama güzel geçti birinci olucam inş neyse 3 litre falanda su içmişimdir :oops: öyle yani kızlar

kızlar işe gitmeden bir günaydın diyim dedim. Sabah tartılmadım çünkü tartıda eksi yönünde bir oynama olmayınca moralim çok bozuluyor. Birkaç gün geçsin öyle tartılacağım. görüşürüz.

Günaydın kızlarr. Aramıza yeni gelenler var hoşgeldiniz :KK49:
Dünkü menü mü vereyim.
7.00 ılık su
9.00 sandvic + açık çay
10.30 2 kayısı
12.30 çiğ köfte :KK23:
15.00 yarım paket form + açık çay
16.50 2 kayısı
19.00 yarım tabak kara lahana yemeği + salata + 1 dilim mısır ekmeği
Yatmadan önce 1 kase tarçınlı yoğurt yedim. Bir şişe de limonlu soda içmiştim akşam
3 lt su.
Kızlar çiğ köfte bu diyete aykırı mı? Lavaşsız sadece marulla ?

Evet canım zaman zaman zor olabiliyor:KK43: özellikle çalışıyorsan...ben bazen öğle ve akşam yemeğim yer değiştiriyorum zorunda kalıyorum.ama iyiki varsınız size kilo söyleyeceğim diye korkudan kaçamak bile yapmıyoru:KK66:)

Öğünlerin yerini değiştirmenin sorun olacağını sanmıyorum. Günlük olarak etini ve sebzeni yediğin sürece sorun kalmaz canım

günaydınn :)bende bugün birinci listenin sonuna gelmiş bulunuyorum ve sonuc 73.7 'den 69.7'ye düştüm ve tamamen dikkat ederek yapmış olsam benim gibi zor kilo veren biri bile bu liste ile 5-6 kilo verebilirmiş bunu anladım :) 2. listeye bi iki gün sonra başlıcam tabiki bu 2-3 gün yine dikkat ederek :)

Günaydın kızlarr. Aramıza yeni gelenler var hoşgeldiniz :KK49:
Dünkü menü mü vereyim.
7.00 ılık su
9.00 sandvic + açık çay
10.30 2 kayısı
12.30 çiğ köfte :KK23:
15.00 yarım paket form + açık çay
16.50 2 kayısı
19.00 yarım tabak kara lahana yemeği + salata + 1 dilim mısır ekmeği
Yatmadan önce 1 kase tarçınlı yoğurt yedim. Bir şişe de limonlu soda içmiştim akşam
3 lt su.
Kızlar çiğ köfte bu diyete aykırı mı? Lavaşsız sadece marulla ?

bence değildir yine abartmamak kaydıyla :)

günaydınn :)bende bugün birinci listenin sonuna gelmiş bulunuyorum ve sonuc 73.7 'den 69.7'ye düştüm ve tamamen dikkat ederek yapmış olsam benim gibi zor kilo veren biri bile bu liste ile 5-6 kilo verebilirmiş bunu anladım :) 2. listeye bi iki gün sonra başlıcam tabiki bu 2-3 gün yine dikkat ederek :)
Tebrik ederim :) bende ilk listede o kadar veririm inşallah

herkese günaydın dün yazamadım nasıl gidiyor kızlar dün saat 5 gibi biraz kaçamağım oldu börek yedim ama o saatten sonra akşam yemeği yemedim moral bozmuyorum yola devam bu sabah işe yürüyerek geldim 50 dakika yürüdüm.bir güzel ter attım.
Kahvaltı:peynir üstüne kekik döktüm
Maydonoz yeşillik
Şekersiz çay
iki küçük dilim tam buğday ekmek
bu arada her sabah kalkar kakmaz saat 7 de elma sirkeli ılık su içiyorum yarım saat sonra da yarım yağlı süt içiyorum evden öyle çıkıyorum araç olduğu zaman araçla işe geliyorum olmadığı zaman yürüyorum herkese bol eksili günler.

Tebrikler canım bence gayet iyi darısı basimiza:KK9:

X