sağlıklı beslenme :(

sana bişe diyeyim mi babamda da tansiyon çıktığı için seneler önce kestiler tuzlu yemeyi şimdi neredeyse sıfır tuz var yemeklerinde ve çok alışmışlar asla tuzlu yiyemiyorlar bi parçacık fazla olsun tuz bu ne yaa çok tuzlu deyip bırakıyorlar
alışırsınız merak etmeyin bikaç hafta sonra daha bile güzel gelir eminim

Birde bana sor. Yemeyen çocuk olunca ne yapacağını şaşırıyor insan. Ama işe yarıyor,yemiyor deyip çekilmemek lazım. Herşeyin muadilini buluyor insan isteyince ,en sağlıklısindan.
Olsun yemiyor deyip umursamayan
Hazır şeyler verenlerde var
Uğraşmış geliştirmişsiniz
Bazılarını yazdım aklıma, deneyeceğim
Teşekkürler

Ay inşallah
Ben bol tuzlu yiyen biriydim, şimdi çok zorlanıyorum
Geçmiş olsun babanıza da

çok güzel öneriler çok teşekkür ederim
iyiki açmışım bu konuyu kızım için de faydalı bi sürü şey öğrendim :)

sen ne kullanıyorsun?
Efa Vit ve Multi Sanostol dönüsümlü kullanıyorum ben. Balık yiyor o sebeple balık yağı vermedim bu kış. Birde arada Probiotic Atp veriyorum,içerisinde probiyotikler olan gıda takviyesi bu bahsettiğim özellikle hastaysa ve ilaç kullanmam gerektiyse hergün veriyorum,ilaçların zararlı etkilerini azaltıyor bağırsaktaki.

ya bu konuda çok dertliyim sadece iş bende bitmiyor ki
yalvarıyorum anneme babama bakıcısına yedirmeyin şu çocuğa çikolata ıvır zıvır onlar da kıyamıyor azıcık mızıklasın hemen veriyorlar
diyorum ilerisi için zarar o zaman da cevap eee çocuk bu şimdi yemese ileride illaki görüp yiyecek ama bu işin alışkanlık olduğunu şimdiden alışmaması gerektiğini anlatamıyorum ki cahil insanlar da değiller sadece torunlarına çok düşkünler

mantıklı
gözün görmedikçe aklına gelmez belki böyle böyle vazgeçersin

çok güzel öneriler çok teşekkür ederim
iyiki açmışım bu konuyu kızım için de faydalı bi sürü şey öğrendim :)
Rica ederim ve inanın bu bahsettiklerimde gayet leziz oluyor,siz bile yersiniz bunları. Kek yapıyorum hurma yada kayısı püresiyle kimse anlamıyor içinde şeker olmadığını,tarif istiyorlar o derece. Bizde bu şekilde besleniyoruz artık.

Ya bu konu benim kafamı çok karıştırıyor. Bas bas bağırıyoruz yapay şeylerden uzak duralım diye. Bu vitamin şurupları da ayrı bir Pazar ve para demek. Bunlar da fabrikasyon sonuçta. En güzeli doğal yoldan almak. Uzun vadede bu şurupların etkilerini bilemiyoruz. Maalesef ben de kızım için kışın şunu kullanıyorum. Ve belirgin derecede etkisi var. Çok şükür hasta olmadı ve antibiyotik dahil diğer ilaçları almadı bu sene. Yine de içimde hep bir şüphe var.

Çek tuzsuz yerine kaya tuzunu bir denemeni öneririm araştır bi, Çorum Çankırı Yozgat'ın kaya tuzları var bende geçmeyi düşünüyorum
Ablam bimde saf tuz var dedi
Kaya tuzu mu bilmiyorum ama iri ve saf tuzmuş, değirmeni varmış döndürünce ufatıp kullanıyomuşsun
Markete gidince alalım dedik

Onu kullanmak serbest mi
Kontrolde sorarım diyodum

Ablam bimde saf tuz var dedi
Kaya tuzu mu bilmiyorum ama iri ve saf tuzmuş, değirmeni varmış döndürünce ufatıp kullanıyomuşsun
Markete gidince alalım dedik

Onu kullanmak serbest mi
Kontrolde sorarım diyodum

Bimde ben de gördüm lakin güvenemedim en son yağları sahte çıkmıştı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…