- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi Jasminium84
sen resmini koyduğum damladan mı veriyorsun yoksa başka marka mı?Doktor 1 yaştan sonra gerek yok dedi bana, ben nette bir doktora danıştım bolca yoğurt ve kefir ver dedi bir de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen resmini koyduğum damladan mı veriyorsun yoksa başka marka mı?Doktor 1 yaştan sonra gerek yok dedi bana, ben nette bir doktora danıştım bolca yoğurt ve kefir ver dedi bir de
Peki nerden alınırBimde ben de gördüm lakin güvenemedim en son yağları sahte çıkmıştı ya
sen resmini koyduğum damladan mı veriyorsun yoksa başka marka mı?
Peki nerden alınır
Ben hiç bilmiyorum
Aktarlarda olur mu
Bende kullandım bundan. Hatta devit kullanmadım yerine bu markanın şase olan bir ürünü vardı onu kullandım günde 1 şase.Ya bu konu benim kafamı çok karıştırıyor. Bas bas bağırıyoruz yapay şeylerden uzak duralım diye. Bu vitamin şurupları da ayrı bir Pazar ve para demek. Bunlar da fabrikasyon sonuçta. En güzeli doğal yoldan almak. Uzun vadede bu şurupların etkilerini bilemiyoruz. Maalesef ben de kızım için kışın şunu kullanıyorum. Ve belirgin derecede etkisi var. Çok şükür hasta olmadı ve antibiyotik dahil diğer ilaçları almadı bu sene. Yine de içimde hep bir şüphe var.
Eki Görüntüle 1780831
Migrosta var kaya tuzu. Markasını hatirlamıyorum ama(degirmene boşalttım ambalajı atmişım) bende himalaya yerine kaya tuzu aldım bu ay kullanıyorum.Peki nerden alınır
Ben hiç bilmiyorum
Aktarlarda olur mu
Birde inan hasta olup antibiotik kullanmasından iyidir bu şuruplar.Ya bu konu benim kafamı çok karıştırıyor. Bas bas bağırıyoruz yapay şeylerden uzak duralım diye. Bu vitamin şurupları da ayrı bir Pazar ve para demek. Bunlar da fabrikasyon sonuçta. En güzeli doğal yoldan almak. Uzun vadede bu şurupların etkilerini bilemiyoruz. Maalesef ben de kızım için kışın şunu kullanıyorum. Ve belirgin derecede etkisi var. Çok şükür hasta olmadı ve antibiyotik dahil diğer ilaçları almadı bu sene. Yine de içimde hep bir şüphe var.
Eki Görüntüle 1780831
Migrosta var kaya tuzu. Markasını hatirlamıyorum ama(degirmene boşalttım ambalajı atmişım) bende himalaya yerine kaya tuzu aldım bu ay kullanıyorum.
En az 5 kiloymuş satışı ordaGoogle a neyi nereden yaz woto diye bir sayfa çıkacak,orda kaya tuzu diye arat telefon numarasi var siparis ediyorsun geliyormuş ben bi dahaki ay salça ve tuzu doğala döndürcem
Olmadı öğle arasında burdaki migrosatn bakarım sağ ol
En az 5 kiloymuş satışı orda
Doğru bozulmazAma devamlı kullancan bozulur mu ki tuz
Sabah oğlenve aksam2yemeği mutlaka yiyin. Kahvaltı peynir sut yumurta eksik etmeyin. Et yenekleri2yanında bol limonlu salata yiyin ayran yogurt tuketmeyin. Sebze yemekleri yanında yoğurt tuketin. 3 ara öğün de ise. Ceviz fındık meyve olarak seçim yapın. Haftada en az 2 balık yiyin.kızlar konumu yanlış yere açmıyorum inanın bu bana dert oldu ve olacak belli ki
genç kızken ve ilk evlendiğimde de bir beslenme düzenim yoktu sadece bol bol meyve yerdim o da bana yeterdi ve çok nadir hastalanırdım hastalansam da yataklara düşmeden iki güne toparlardım
ama ne olduysa hamilelikten sonra oldu
vücudum inanılmaz güçsüzleşti
direncim zayıfladı
ufacık bir üşüyeyim ertesi güne yataklara düşecek kadar hasta oluyorum
bu sene hastalıktan gözümü açamadım işin kötüsü ben hastalanınca kızım ortada kalıyor en çok da ona üzülüyorum
ve kendime yeni beslenme düzeni oluşturmak istiyorum vücuduma eski direncini kazandıracak beni kuvvetlendirecek şeyler yiyip içmek kısacası sağlıklı beslenmek istiyorum ama ne yemem gerekiyor inanın bilmiyorum çünkü 31 yaşındayım 31 senedir düzgün beslenmedim (bebekken de çok iştahlı değilmişim)
şimdi bana yol gösterin ne yemem gerekiyor ne yememem gerekiyor
kuruyemişlerden ne sağlıklı ne sağlıksız
sebzeyi nasıl tüketmem gerekiyor hadi tecrübeli arkadaşlar bana bi el atıverin ya
çok geçmiş olsun canımcanım bir an konunu görünce ben mi yazdım acaba diye düşündüm. birincisi eskiden çok sağlıksız beslenir hasta olmazdım ama doğumdan sonra bir boğaz enfeksiyonuna yakalandım yakalanış o yakalanış sürekli hastayım ama sanırım benim sorunum demir eksikliği kan ilacı kullanırsam bir süre hasta olmuyorum ama bırakınca tekrar düşüyor ve tekrar hastalanıyorum kısır döngü sürekli ilaç kullanmak istemiyorum çok zorlanıyorum. sağlıklı beslenme konusuna gelince inanın özellikle kızıma dikkat edeyim derken hayatım sağlık beslenme üzerine kurulu oldu bir anda kola cips tarzı şey evimizin kapısından girmiyor şarkiterü ürünleri tüketmiyoruz hazır gıda,paket gıda tüketmiyoruz pizzaydı hamurgerdi yemem yani çikolata da işte kahveyle evde yaptığım tatlılardan bile sınırlı şekeri sadece nadiren yaptığım tatlılardan birde günlük içtiğim bir fincan kahveden alıyorum o bile fazla geliyor oda yok hayatımda ama gel gör ki hastayım sarımsak kürü içiyorum şuan üzüm özleri alıyorum eve zeytinyağı filan derken hep organik tüketmeye çalışıyorum olmuyor kan kendi kendine yükselmiyor yükselmeyince ben iyileşemiyorum boğazımın içi harita gibi düzelmiyor
aynen canım doğum yapalıda 3 sene olacak neredeyse yok hala düzelemedim ne olcak bilmiyorum korkuyorumda bu boğazım ne olacak diyeçok geçmiş olsun canım
niye bilmiyroum ben de öyleyim eskiden hastalık ne bilmezdim şimdi kafam kalkmıyor
evet öğle arası çıktım bi sürü yeşillik, kabak, havuç aldım, bakıcımızı aradım o da mercimekli bulgur yapmış (şansa bak tam istediğim :) ) yanına bi güzel kabak yemeği ve salata yapıp bu akşam itibariyle sağlıklı yaşama geçiyorum verdiğiniz tavsiyeler doğrultusunda
bi de kivi, portakal, badem, fındık aldım arada acıkırsam bunlardan yiyeceğim az az
Nıyetın guzel de yanlıs baslangıc yapmıssın.bu mevsımde kabak olmaz.olsa da hormonu basmıslardır.bu ıse gırdıysen mevsımınde olmayan seyı almayacaksın.kabak cok yanlıs bır secım.evet öğle arası çıktım bi sürü yeşillik, kabak, havuç aldım, bakıcımızı aradım o da mercimekli bulgur yapmış (şansa bak tam istediğim :) ) yanına bi güzel kabak yemeği ve salata yapıp bu akşam itibariyle sağlıklı yaşama geçiyorum verdiğiniz tavsiyeler doğrultusunda
bi de kivi, portakal, badem, fındık aldım arada acıkırsam bunlardan yiyeceğim az az